Opbevaring med grønt fokus

Solceller på taget

Bæredygtighed er i fokus

Hos Nettolager har vi en vision om at drive vores virksomhed med størst mulig omtanke for miljøet. Derfor er mere end en tredjedel af vores ejendomme udstyret med solcelleanlæg. Ambitionerne hos os er altid at være bedre end den foregående dag, hvorfor vores mål er at udvide andelen af solcelleanlæg, så flere af vores afdelingers forbrug kan blive dækket af en vedvarende energikilde, for at reducerer vores klimaaftryk. 

 

Solcellernes rolle i Nettolagers drift

Vedvarende energi spiller en rolle for Nettolager, da vi på en tredjedel af vores afdelinger er delvist dækket af solenergi. Den strøm som solcellerne producerer, anvendes primært til temperatur- og fugtregulering på vores afdelinger. Solcellerne dækker omkring 35% af vores energibehov, på de afdelinger, som har solcelleanlæg. Det er med til markant at nedbringe vores brug og afhængighed af traditionelle energikilder. 

Solenergi er fremtiden

Der er mange fordele ved solenergi. En af disse er at det er en vedvarende og ren energikilde, som gør at vi kan forsyne flere af vores afdelinger med energi, uden konsekvenser for miljøet. Nettolagers dedikation til den grønne omstilling, sætter os foran vores konkurrenter, da flere af disse stadig bruger traditionelle energikilder. Den eventuelt overskydende energi, som vores solcelleanlæg producere, vil blive distribueret ind i det danske forsyningsnet, til gavn for andre brugere. 

 

Nettolagers engagement i fremtiden

Vi søger at udvide vores solcelleanlæg, så vi til sidst bliver hovedsageligt forsynet af vedvarende energikilder. Ved at integrere denne bæredygtige praksis i vores forretningsmodel, bidrager vi, og vores kunder, aktivt til at den globale indsats mod klimaforandringer. Vores engagement i at øge antallet af solceller på vores afdelinger, og dermed vores bæredygtighed, afspejler Nettolagers dedikation til innovation og ansvarlighed. Vi ser frem til at udvide vores vedvarende energi initiativer i de kommende år. 

;