I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig opbevaring i Tønder


Hos Nettolager i Tønder tilbyder vi en rigtig god pris på opbevaring af dine møbler og indbo. På vores self storage lagerhotel i Tønder kan du nemt og bekvemt leje dit eget pulterrum i lige præcis den størrelse, du har brug for. Uanset om du skal opbevare havemøblerne eller hele din lejlighed, har vi det rigtige pulterkammer til dig. Ved hjælp af vores størrelsesguide kan du finde et lagerrum, der matcher dine behov.

 

Fordele ved Nettolager


Hos Nettolager på Hartmannsvej 1 i Tønder betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr og der er ingen bindingsperiode på dit rum. Det giver dig præcis den sikkerhed og fleksibilitet, som du har brug for, hvis du for eksempel står midt i en flytning – eller hvis du bare bruger rummet til lidt ekstra opbevaringsplads.
Uanset hvor længe du skal bruge rummet, betaler du kun for den tid, du bruger det. Lige så snart rummet er tømt og hængelåsen er fjernet, kan du opsige det.

Nettolager Tønder


Kontakt os på 70 230 255 og hør, om vi stadig har et ledigt lagerrum i Tønder eller bestil her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt omkring det ønskede rum. Du kan også benytte vores app til at få overblik over alle vores lagerhoteller samt se, hvad vi har af ledige rum på de enkelte lagerhoteller.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor i Tønder ligger Nettolager?

Nettolagers lagerhotel i Tønder ligger på Hartmannsvej 1, 6270 Tønder. Med en beliggenhed tæt på Vestre Omfartsvej i Tønder, kommer du nemt til og fra dit opbevaringsrum fra hele Syd- og Sønderjylland. 

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Tønder?

Du kan opbevare møbler, kufferter, cykler og meget andet i et pulterkammer hos Nettolager Tønder. Vores lagerhoteller er rene og tørre. Vær opmærksom på, at du ikke må opbevare eksplosivt og brandfarligt gods.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Tønder?

I Nettolagers lagerhotel i Tønder er rummene mellem 1,4 m2 og 11,3 m2. Rumstørrelserne imødekommer derved både de, der skal fraflytte en bolig – samt de, der blot har brug for ekstra ’skabsplads’.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?

Det afhænger af, hvor store effekter du har brug for at opbevare. På vores hjemmeside kan du se eksempler på, hvad der er plads til i de forskellige rumstørrelser.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Tønder?
Det er forskelligt fra dag til dag. Du kan altid tjekke hvilke rum, der er ledige på Nettolagers app. Du er også meget velkommen til at ringe til Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00 for nærmere oplysninger.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?

Ja. Det er ikke noget problem at booke et større rum (eller et rum mere). Hvis der er et større rum ledigt, kan du selv booke det på app’en. Husk at opsige og tømme det gamle rum – og fjerne hængelåsen.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Tønder?

Det er nemt at leje sig ind hos Nettolager. Du kan gøre det hele via vores app, eller du kan kontakte vores kundeservice på kundeservice@nettolager.dk eller telefon 70 230 255. På app’en kan du på forhånd undersøge, om der er et ledigt rum i den ønskede størrelse. Når du har flyttet dine ting ind, låser du selv rummet af med en forsikringsgodkendt hængelås. Rummet betaler du via app’en.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Tønder?

Du har adgang til dit lagerrum hele døgnet, da alle lagerhoteller er døgnåbne. Vores kundeservice er at træffe på 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Tønder?

Ja. Alarm medfølger på alle rum, og den er inklusiv i prisen. Hvis der går en alarm på dit lagerrum, modtager du en SMS. Du kan enten kontakte G4S for et vagtudkald, eller du kan selv køre ud og kigge på forholdene. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.  

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?

Ja, dine ting er forsikret via den inkluderede forsikring. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. med en selvrisiko på 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være aflåst med en forsikringsgodkendt hængelås, som du kan købe hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?

Nej. Vi har ingen binding, depositum eller gebyrer. Du kan opsige og tømme dit opbevaringsrum fra dag til dag. Du opsiger dit rum via app’en eller login på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.