Vælg hvordan du vil booke opbevaring

Vi kontakter dig hurtigst muligt for nærmere information.

Bestil her eller kør ud til lageret. Find det rum du vil leje og flyt dine ting ind. Sæt hængelås på døren, book og betal rum via vores app.

Vælg hvor meget plads du skal bruge
Gulvets størrelse Rummets størrelse* Pris
1 m² 2,7 m³ 80kr./md.
2 m² 5,4 m³ 130kr./md.
3 m² 8,1 m³ 180kr./md.
4 m² 10,8 m³ 240kr./md.
5 m² 13,5 m³ 300kr./md.
6 m² 16,2 m³ 360kr./md.
7 m² 18,9 m³ 420kr./md.
8 m² 21,6 m³ 480kr./md.
9 m² 24,3 m³ 540kr./md.
10 m² 27 m³ 600kr./md.
* Alle rum har en højde på 2.7 meter.
Du kan nu booke rum hjemmefra, så det står aflåst og klar, når du kommer.

Book dit rum direkte online. Rummet står aflåst og klar til dig. Efterfølgende får du en SMS med kode til rummet. Du kan nu flytte dine ting ind, når du har lyst.


Book hjemmefra gebyr 49,-

Vælg hvor meget plads du skal bruge
Gulvets størrelse Rummets størrelse* Pris
2,4 m² 6,5 m³ 150kr./md.
3,1 m² 8,4 m³ 185kr./md.
3,6 m² 9,7 m³ 210kr./md.
3,7 m² 10 m³ 215kr./md.
4,8 m² 13 m³ 280kr./md.
5,9 m² 15,9 m³ 345kr./md.
7,1 m² 19,2 m³ 425kr./md.
* Alle rum har en højde på 2.7 meter.

Klar til at bestille

Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

Bestillingsoversigt

Pris kr. pr. måned
Totalpris første måned kr.

Dine kontaktoplysninger

Dette site er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik er Servicebetingelser er gældende.

Det er helt uforpligtende!

Bestillingsoversigt

Pris kr. pr. måned
Totalpris første måned kr.
Billede af en smartphone med teksten: Klar det hele fra din mobil
Klokke
Alarm i alle rum
Kamera
Video-overvågning
Ur
Adgang døgnet rundt
Dokument
Forsikring altid inklusiv
Snefnug
Beskyttet mod fugt og kulde

Billig opbevaring i Skælskør


På vores lagerhotel i Skælskør, ikke langt fra Slagelse, kan du leje et billigt opbevaringsrum. Faktisk er afdelingen i Skælskør en af Nettolagers billigste lagerhoteller.

Med Nettolager får du nem, hurtig og fleksibel møbelopbevaring. Vi har hverken oprettelsesgebyr eller binding på vores depotrum, og du har adgang til dit rum hele døgnet. Derfor er du hverken afhængig af firkantede åbningstider eller opsigelsesaftaler, som gør livet surt og opbevaringen besværlig.

 

Pladsbehov

 

Brug størrelsesguiden her på siden og se, hvad dine valgmuligheder ved leje af et billigt opbevaringsrum koster dig om måneden. Lagerhotellet i Skælskør er beskyttet med kode, så dine ting er sikret mod ubudne gæster.

Ring allerede i dag til os på 70 230 255 og find ud af, om vi har et ledigt rum i Skælskør i den ønskede størrelse, eller bestil et opbevaringsrum her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Skælskør ligger Nettolager?
Nettolagers lagerhotel i Skælskør ligger på Smidstrupvej 11, 4230 Skælskør. Nettolager er centralt beliggende i Skælskør, hvilket gør det bekvemt for dig at komme forbi dit lagerrum, når du ordner øvrige ærinder i byen.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Skælskør?
Hos Nettolager Skælskør kan du få plads til alle de ting, du ikke har plads til hjemme: Klapstole, højttalere, cykler eller vinterdækkene. Du skal ikke være bekymret for at opbevare alle former for fotos og papirmateriale hos Nettolager, da vores lagerhoteller er rene, fugt- og temperaturkontrollerede.
Dog er der visse ting, du skal være opmærksom på ikke at opbevare: eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler er ikke dækket af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal drænes. Du må ikke opbevare fødevarer, letfordærvelige og ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadeligt eller miljøfarligt. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum. Det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Skælskør?
Nettolager Skælskør har depotrum i flere forskellige størrelser, og vi kan helt sikkert finde et passende et til dig. Det mindste opbevaringsrum er 0,9 kvadratmeter, og det største er 17,2 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 m, så der er mulighed for at stable dine genstande i højden. Døren ind til selve pulterkammeret er 1 meter bred. På vores hjemmeside finder du illustrationer for hver størrelse opbevaringsrum, som giver dig en idé om, hvad der eksempelvis er plads til.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det er svært at svare præcist på, hvor stort et lagerrum, du skal booke. Har du blot brug for et ekstra depotrum, er et rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Har du brug for opmagasinering af alle dine ting, skal du sandsynligvis bruge flere kvadratmeter. En tommelfingerregel i branchen er, at et værelse på 20 kvadratmeter fylder cirka 2 kvadratmeter, når det er pakket ned. Så beregn minimum en tiendedel af værelset eller boligens størrelse. Du kan altid skifte til et større rum, hvis du mangler plads.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Skælskør?
Hvilke rum, der er ledige, kan skifte fra dag til dag. Du kan med fordel downloade vores app, hvor du altid kan se, hvilke størrelser rum, der er ledige på de enkelte lagerhoteller. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 – 20.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja. Hvis du får brug for mere plads, kan du nemt booke et større rum, hvis der et ledigt. Husk blot at opsige det gamle rum via app’en, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte over på dit nye, større rum.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Skælskør?
Det er nemt at booke et opbevaringsrum ved hjælp af Nettolager app’en. Nye rum lejer du på stedet, men du kan tjekke hjemmefra, om der findes et ledigt rum i den ønskede størrelse. Du har dit opbevaringsrum med det samme, og du skal hverken betale gebyr eller depositum. Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Skælskør?
Der er døgnåbent på lagerhotellet i Skælskør, og du har adgang til depotrum 24 timer i døgnet. Nettolager ønsker, at det skal være muligt at flytte ind eller ud, når det passer lejerne. Nettolagers Kundeservice har åbent alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 – 20.00. Kontakt os på tlf. 70 230 255.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Skælskør?
Ja, hvert rum er udstyret med en alarmløsning, som du kan betjene via app’en på din telefon. Vi samarbejder med vagtselskabet G4S. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, er det op til dig, om G4S skal foretage et vagtudkald eller du selv vil tjekke forholdene. Vær opmærksom på, at et G4S vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Nettolagers afdelinger er i øvrigt videoovervågede.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, alle dine ting i opbevaringsrummet er forsikrede. Dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er helt automatisk dækket op til 100.000 kr. Forsikringen kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være aflåst med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at købe en af vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, vi kunne ikke drømme om at have binding på lejen hos Nettolager. Du skal ikke betale for den tid, hvor du ikke skal bruge opbevaringsrummet. Du kan opsige dit pulterkammer fra dag til dag. Du skal dog have tømt rummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller login på vores hjemmeside www.nettolager.dk