I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig møbelopbevaring Næstved


På vores lagerhotel i Næstved kan du leje et billigt opbevaringsrum. Der er ingen depositum og heller ingen bindingsperiode, når du lejer og depotrum på vores self storage lagerhotel i Næstved på Mosevej 12 F. Du kan leje og rum til møbelopbevaring Næstved i præcis den periode, du ønsker det. Du kan opsige dit rum, lige når det passer dig, så du betaler kun for de dage, du benytter depotrummet.

 

Billig møbelopbevaring Næstved hos Nettolager


Få opbevaret dine møbler sikkert og godt hos Nettolager. Der er adgang til lagerhotellet 24 timer i døgnet, så der er hurtig adgang, når det passer dig. Kontakt os på telefon 70 230 255 og hør, om der er et ledigt opbevaringsrum i Næstved eller bestil dit opbevaringsrum her , så kontakter vi dig hurtigst mulig.

Billig opbevaring 

 

Skulle lagerhotellerne i Næstved ikke passe til dit behov har vi også lagerhoteller mange andre steder på Sjælland. Vi har oversigter over områderne her:

 

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Næstved ligger Nettolager?
Nettolager har hele seks lagerhoteller i Næstved: Bådebyggervej 8, Holsted Park 14, Industrivej 9B, Industrivej 11, Industrivej 13 og Mosevej 12F. Der er med andre ord rig mulighed for at få opmagasineret sine ting hos Nettolager i Næstved.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Næstved?
Nettolager kan opbevare det meste for dig: Elektronik, musikinstrumenter, træningsredskaber, fiskestænger, malerier osv. Du kan trygt at opbevare alle former for dokumenter og fotos, da vores lagerrum er sikrede, rene, fugt- og temperaturkontrollerede. Der er dog visse ting, du skal være ekstra opmærksom på: Eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker, brandfarlige væsker eller lignende må ikke opbevares hos Nettolager. Maskiner skal tømmes for olie, benzin eller lignende væsker (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Du skal også sørge for at tømme køleskabe, frysere og lignende for væske. Du må ikke opbevare fødevarer eller ildelugtende produkter samt skadeligt eller miljøfarligt gods. Dyr må ikke opbevares hos Nettolager, og det er ikke tilladt at bo/overnatte i rummene.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Næstved?
Nettolager Næstved har depotrum i alle størrelser fra 0,4-12,5 kvadratmeter. Vi kan helt sikkert finde et rum, der passerer til dit behov. Alle rum har en god højde på 2,7 meter og døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se billeder af, hvad der eksempelvis er plads til. Vi kalder det vores pladsberegner.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det afhænger helt af din situation. Mange lejer et depotrum hos Nettolager, fordi de mangler ekstra plads til opmagasinering af ting, de ikke bruger til hver dag. Hvis du også har det behov, vil du sandsynligvis kunne nøjes med 1-2 kvadratmeter. Hvis du derimod skal pakke en hel bolig ned, har du brug for mere plads. Et opbevaringsrum på mellem 3-5 kvadratmeter passer til dig, der kommer fra en mindre lejlighed. Et opbevaringsrum på mellem 6-10 kvadratmeter passer til dig, der kommer fra en større lejlighed eller et hus.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Næstved?
Det nemmeste er i tjekke Nettolagers app. Her kan du se, hvilke størrelser opbevaringsrum der er ledige på de forskellige lagerhoteller i Næstved. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, selvfølgelig. Hvis du får brug for mere plads, kan du opgradere dit rum til et større, hvis der er et ledigt. Du sætter blot hængelås på rummet og booker/tilføjer det på app'en. Husk at opsige det gamle rum, når du har tømt det og fjernet hængelåsen.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Næstved?
Du kan nemt booke et rum via Nettolagers app, når du kommer til lagerhotellet. Du kan hjemmefra tjekke, om der findes et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Du har adgang til dit rum med det samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du skal anvende en forsikringsgodkendt hængelås til dit rum. Du kan evt. købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Næstved?
Nettolager Næstved har åbnet hele døgnet, så du har adgang til dit rum 24/7. Vi ønsker at gøre det let og fleksibelt at opmagasinere ting hos os. Vores kundeservice står til rådighed alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00 på tlf. 70 230 255.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Næstved?
Ja. Alle afdelinger er videoovervågede og dit rum er udstyret med en alarm. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, kan du vælge at kontakte G4S til et vagtudkald. Dette koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Du er også velkommen til selv ved køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikringen hos Nettolager er indeholdt i prisen, så det koster dig derfor ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du enten selv kan medbringe eller købe hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, hos os lejer du i netop den periode, du har brug for. Vi har ingen bindingsperiode og du kan opsige dit depotrum fra dag til dag. Det skal dog være tømt og du skal have fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan vælge at opsige dit rum via app'en eller på vores hjemmeside www.nettolager.dk.

 

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.