I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig opbevaring Næstved

 

Nettolagers seneste lagerhotel på Bådebyggervej 8 i Næstved tilbyder udlejning af billige opbevaringsrum. Lej et opbevaringsrum i den ønskede størrelse. Alle vores opbevaringsrum er med temperaturstyring og fugtkontrol i vores tørre og sikre lagerhotel.

Hos Nettolager i Næstved betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr og der er ingen bindingsperiode på dit rum. Det giver dig præcis den sikkerhed og fleksibilitet, som du har brug for. Står du for eksempel står midt i en flytning – eller hvis du bare bruger rummet til lidt ekstra opbevaringsplads.

 

Opbevaring for boligforeninger

 

Mangler I lagerplads i forbindelse med en flytning eller genhusning af flere lejere? Nettolager tilbyder nem og billig opbevaring på et af vores 6 lagerhoteller i Næstved. Vi har forskellige rum, der imødekommer alle behov, om end det er et par flyttekasser eller møbler fra en hel lejlighed, der skal findes plads til. Vi tilbyder skræddersyede aftaler hvis I kontakter os som boligselskab, og yderst fleksible vilkår for lejerne.

Nettolager i Næstved

 

Kontakt os på 70 230 255 og hør, om vi stadig har et ledigt lagerrum på Bådebyggervej 8 eller bestil her på siden. Vi kontakter vi dig hurtigst muligt omkring det ønskede rum. Du kan også benytte vores app til at få overblik over ledige rum på hvert enkelt lagerhotel.

 

Vores lagerhoteller i Næstved og omegn

 

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.