I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billigt lagerhotel Næstved


Vidste du, at du kun betaler for det antal dage, du bruger depotrummet i Nettolagers lagerhotel Næstved? Det giver dig en fleksibel løsning, der passer til dine behov.

I marts 2015 åbnede Nettolager et nyt lagerhotel i Næstved på Holsted Park 14 til opbevaring af indbo, møbler m.v. Her kan du leje et billigt depotrum til møbelopbevaring. Lagerhotellet er temperaturstyret, fugtkontrolleret og videoovervåget.

Du har altid nem adgang til lagerhotellet og dit eget depotrum. Lagerhotel Næstved er beskyttet med kode, som du kan styre med din mobiltelefon. Via hængelås på pulterrummet sikrer du, at det kun er dig, der har adgang.

Ring på 70 230 255  eller brug vores kontaktformular og bestil et ledigt opbevaringsrum i Næstved allerede i dag. Du kan tjekke oversigten over de andre lagerhoteller i Næstved her.

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.