I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Altid billig opbevaring i Næstved


Lagerhotellet på Industrivej 11 i Næstved er din mulighed for billig leje af et depotrum i lige præcis den størrelse, som du ønsker det. Hvis du følger størrelsesguiden her på siden, kan du hurtigt få et overblik over, hvad dine tilvalg kommer til at koste dig. Og husk, at du ved Nettolager kun betaler for de dage, du bruger pulterkammeret. Når hængelåsen på døren er fjernet, kan du opsige dit rum via app’en.

 

Tørre og sikre opbevaringsrum


Hos Nettolager får du sikker og billig opbevaring. Vores opbevaringsrum er temperaturstyrede og fugtkontrollerede. Afdelingen på Industrivej 11 har døgnåbnet, hvilket betyder, at du altid kan få adgang til lagerhotellet. Bestil her eller ring til os på 70 230 255 og kom i gang hurtigst muligt.

Andre billige lagerhoteller

 

Skulle lagerhotellet på Industrivej 11 i Næstved ikke passe til dit behov, kan du finde vores andre lagerhoteller i Næstved her.

 

Du finder desuden oversigter over lagerhoteller i nærheden af Næstved her:

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.