I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig opbevaring i Vordingborg


På vores afdeling i Vordingborg kan du leje et billigt opbevaringsrum. Hos Nettolager betaler du kun for den tid, du anvender rummet. Via vores prisberegner her på siden kan du få hjælp til at finde den rigtige størrelse opbevaringsrum. Du finder prisen på dine tilvalg på månedsbasis.

Hvis du eksempelvis kun skal bruge depotrummet i 10 dage, betaler du kun i 10 dage. Det eneste du skal gøre er at tømme rummet og fjerne hængelåsen, så kan du opsige rummet i vores app og vi stopper din betaling.

Når du lejer et opbevaringsrum ved Nettolager, får du et tørt og temperaturstyret rum til at opbevare dine møbler i. Vi har åbnet hele døgnet, så du altid kan få adgang til dine møbler let og hurtigt, når det passer dig.

Kontakt Nettolager på 70 230 255 eller via formularen her og hør, om der er ledige opbevaringsrum i Vordingborg. Du kan evt. i mellemtiden orientere dig i vores app, som du finder i enten Google Play eller Apple App Store. Hent den her.

Fleksibel og nem opbevaring Vordingborg og omegn

 

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Vordingborg ligger Nettolager?
Nettolager i Vordingborg ligger på Næstvedvej 193, 4760 Vordingborg. Lagerhotellet er placeret et stykke nord for Vordingborg på Næstvedvejen.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Vordingborg?
I Vordingborg kan du opmagasinere alle ting og sager, du kan ikke finde plads til hjemme. Det kunne være elektronik, babyudstyr eller legetøj. Hos Nettolager går vi meget op i, at vores lagerrum er tørre og har en passende temperatur. Du kan derfor trygt opbevare alle former for fotos, bøger og papirer hos Nettolager.

Du må ikke opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods samt trykflasker og brandfarlige væsker. Maskiner skal tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og lignende skal være tømt for væske. Alle former for fødevarer og ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadeligt eller miljøfarligt, må ikke opbevares hos Nettolager. Det er ikke tilladt at opbevare dyr eller selv overnatte i det lejede depotrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Vordingborg?
Nettolager Vordingborg har rum i mange forskellige størrelser. Derfor kan vi sandsynligvis også levere et rum, der passerer til dine behov. Vores mindste opbevaringsrum er 1,4 kvadratmeter, og det største er 16,1 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter og døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du vælge en størrelse rum og bruge vores pladsberegner til at se, hvad der er plads til i det enkelte rum.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det afhænger helt af din situation. Hvis du har brug for at opmagasinere ejendele fra et helt hjem, kan du bruge denne enkle tommelfingerregel: Til en lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Til en lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2. Endeligt afhænger det af, hvor mange møbler og inventar, du tager med dig, når du fraflytter din bolig.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Vordingborg?
Det kan være forskelligt fra dag til dag, hvilket depotrum, der er ledige i Vordingborg. Et godt tip er ved downloade vores app, hvor du kan undersøge hvilke rum, der er ledige. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, du kan gå op i størrelse, hvis du får brug for mere plads. Det kræver selvfølgelig, at der er et større opbevaringsrum ledigt i Nettolager Vordingborg. Du booker let et større opbevaringsrum og opsiger det gamle rum i app'en. Husk at tømme dit gamle rum og fjerne hængelåsen.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Vordingborg?
Det er meget enkelt at booke et depotrum hos Nettolager. Via app'en kan du hjemmefra tjekke, om der er et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Når du kommer frem til Nettolager, finder du det nye lagerrum. Book og betal i app'en. Flyt dine ting ind og lås af med en forsikringsgodkendt hængelås. Du kan købe en hos Nettolager for 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Vordingborg?
Du har adgang til lagerhotellet og dit depot 24 timer i døgnet. Det skal være fleksibelt at være lejer hos Nettolager. Derfor kan du flytte ind eller ud, når det passer dig. Kundeservice er på telefonen alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00. Ring på tlf. 70 230 255 , hvis du har brug for nærmere oplysninger.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Vordingborg?
Ja. Alle rum er udstyret med en alarmløsning fra G4S, som du kan betjene via din app. Ligeledes er alle afdelinger videoovervågede, da vi hos Nettolager har 100% fokus på sikkerhed. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, er det valgfrit, om du vil kontakte G4 eller selv køre ud og tjekke forholdene. Vær opmærksom på, at vælger du ved kontakt G4S til et vagtudkald, accepterer du samtidigt at betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er min ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja. Alle dine ejendele er forsikret igennem forsikringsselskabet Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit pulterrum skal aflåses med en forsikringsgodkendt hængelås, som du er velkommen til selv ved medbringe. Du kan også købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, der er hverken binding, depositum eller skjulte gebyrer hos Nettolager. Du kan opsige dit opbevaringsrum hos Nettolager Vordingborg fra dag til dag, for du skal ikke betale for tid, hvor du ikke anvender opbevaringsrummet. Du skal dog have tømt pulterkammeret og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.