I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig opbevaring i Nykøbing Falster
Lagerhotellet på Englandsvej 21 i Nykøbing Falster er din mulighed for billig leje af et depotrum i lige præcis den størrelse, som du ønsker det. Hvis du følger størrelsesguiden her på siden, kan du hurtigt få et overblik over, hvad dine tilvalg kommer til at koste dig. Og husk, at du ved Nettolager kun betaler for de dage, du bruger pulterkammeret. Når hængelåsen på døren er fjernet, kan du opsige dit rum via app eller hjemmeside.

Tørre og sikre opbevaringsrum
Hos Nettolager får du sikker og billig opbevaring. Vores opbevaringsrum er temperaturstyrede og fugtkontrollerede. Afdelingen på Englandsvej 21 har døgnåbnet, hvilket betyder, at du altid kan få adgang til lagerhotellet via app eller SMS. Bestil her eller ring til os på 70 230 255 og kom i gang hurtigst muligt. Vi har også lagerhotel i Vordingborg og flere lagerhoteller i Næstved.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Nykøbing Falster ligger Nettolager?
Lagerhotellet i Nykøbing Falster ligger på Englandsvej 21, 4800 Nykøbing Falster. Med en beliggenhed tæt på motorvejen er det nemt at komme til og fra dit opbevaringsrum hos Nettolager.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Nykøbing Falster?
Hos Nettolager kan du få plads til alle de ting, du ikke har plads til hjemme: Klapstole, højttalere, skiudstyr eller cykler. Du skal ikke være bekymret for at opbevare alle former for fotos og papirmateriale hos Nettolager, da vores lagerhoteller er rene, fugt- og temperaturkontrollerede.

Dog er der visse ting, du skal være opmærksom på: Du må ikke opbevare eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler er ikke dækket af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal drænes. Du må ikke opbevare fødevarer, letfordærvelige og ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadeligt eller miljøfarligt. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum. Det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Nykøbing Falster?
Nettolager Nykøbing Falster har opmagasineringsrum i flere forskellige størrelser, og vi kan helt sikkert finde et passende et til dig. Det mindste opbevaringsrum er 1,2 kvadratmeter og det største er 9,4 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 m, så der er mulighed for at stable dine genstande i højden. Døren ind til selve pulterkammeret er 1 meter bred. På vores hjemmeside finder du vores pladsberegner, som giver dig en idé om, hvad der eksempelvis er plads til i et opbevaringsrum.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det er svært at svare præcist på, hvor stort et opbevaringsrum, du skal booke. Men har du blot brug for et ekstra depotrum, er et rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Har du brug for opmagasinering af alle dine ting, skal du sandsynligvis bruge flere kvadratmeter. En tommelfingerregel i branchen er, at et værelse på 20 kvadratmeter fylder cirka 2 kvadratmeter, når det er pakket ned. Så beregn minimum en tiendedel af værelset eller boligens størrelse. Du kan altid skifte til et større rum, hvis du mangler plads.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Nykøbing Falster?
Det kan skifte fra dag til dag. Du kan med fordel downloade vores app, hvor du altid kan se, hvilke størrelser rum, der er ledige på de enkelte lagerhoteller. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, det kan du helt bestemt. Hvis du får brug for mere plads, kan du nemt booke et større rum, hvis der et ledigt. Husk blot at opsige det gamle rum via app’en, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte over på dit nye, større rum.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Nykøbing Falster?
Det er supernemt at booke et opbevaringsrum ved hjælp af Nettolager app’en. Nye rum lejer du på stedet, men du kan tjekke hjemmefra, om der findes et ledigt rum i den ønskede størrelse. Du har dit opbevaringsrum med det samme, og du skal hverken betale gebyr, depositum eller binding. Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Nykøbing Falster?
Der er døgnåbent på lagerhotellet, og du har adgang til dit depotrum 24 timer i døgnet. Nettolager ønsker, at det skal være muligt at flytte ind eller ud, når det passer lejerne. Nettolagers Kundeservice har åbent alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00. Kontakt os på tlf. 70 230 255.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Nykøbing Falster?
Ja. Nettolagers afdelinger bliver videoovervåget, og hvert rum er udstyret med en alarmløsning, som du kan betjene via app’en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, bestemmer du selv, om G4S skal foretage et vagtudkald eller du selv vil tjekke forholdene. Vær opmærksom på, at et G4S vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja. Dine ting er forsikret igennem forsikringsselskabet Topdanmark. Forsikringen er indeholdt i prisen. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være aflåst med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at købe en af vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, vi kunne ikke drømme om at have bindingsperiode på depotrum hos Nettolager. Du kan opsige dit pulterkammer fra dag til dag. Du skal dog have tømt opbevaringsrummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller login på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.