I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig opbevaring i Nykøbing Sjælland


På Nettolagers nye lagerhotel i Nykøbing Sjælland tilbyder vi en rigtig god pris på opbevaring af dine møbler og indbo. På vores self storage lagerhotel i Nykøbing Sjælland kan du nemt og bekvemt leje dit eget pulterrum i lige præcis den størrelse, du har brug for. Uanset om du skal opbevare havemøblerne eller hele din lejlighed, har vi det rigtige pulterkammer til dig. Ved hjælp af vores størrelsesguide kan du finde et lagerrum, der matcher dine behov.

 

Fordele ved Nettolager


Hos Nettolager i Nykøbing Sjælland betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr og der er ingen bindingsperiode på dit rum. Det giver dig præcis den sikkerhed og fleksibilitet, som du har brug for, hvis du for eksempel står midt i en flytning – eller hvis du bare bruger rummet til lidt ekstra opbevaringsplads.


Hos Nettolager i Nykøbing Sjælland lejer du et fugtkontrolleret opbevaringsrum med temperaturstyring i et tørt og sikkert lagerhotel. Der er intet oprettelsesgebyr og intet depositum. Få opbevaret dit indbo hos Nettolager og få nem og hurtig adgang til dit rum på alle tider af døgnet.


Hvis du kun skal bruge rummet i tre uger, betaler du selvfølgelig kun for tre uger. Du tømmer bare opbevaringsrummet, fjerner din hængelås og opsiger rummet i app’en, så stopper vi din automatiske betaling. Det giver dig en yderst fleksibel løsning, når du skal have opmagasineret dine ejendele.

Opbevaring


Kontakt os på 70 230 255 og hør, om vi stadig har et ledigt lagerrum i Nykøbing Sjælland eller bestil her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt omkring det ønskede rum.
Du kan også benytte vores app til at få overblik over ledige rum på hvert enkelt lagerhotel.

 

Vi har også lagerhoteller på Østerled 28B, Holbæk, Østerled 28F, Holbæk samt L.C Worsøesvej 2, Holbæk, hvis en af disse placeringer passer dig bedre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor i Nykøbing Sjælland ligger Nettolager?

Nettolagers lagerhotel ligger på Digterparken 1, 4500 Nykøbing Sjælland. Nettolager er beliggende tæt på bymidten i nærheden af Politistationen. Drej ind på Digterparken fra Vesterlyngvej.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Nykøbing Sjælland?

Du kan opbevare alle de ejendele, du ønsker. Så længe du overholder reglerne i forhold til opbevaring af brandfarlige og miljøfarlige effekter. Nettolagers lagerhoteller er rene og tørre, så du kan trygt opbevare bøger og lignende i dit pulterkammer.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Nykøbing Sjælland?

Rummene måler fra 1,3 kvadratmeter til 14,1 kvadratmeter. Derved er der plads til både det lille og store opbevaringsbehov. På vores hjemmeside kan du se eksempler på, hvad der er plads til i de forskellige rumstørrelser.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?

Du kan bruge denne enkle tommelfingerregel: Fraflytter du en lejlighed på 70 m2, skal du bruge ca. 7 m2 opbevaring. Hvis du flytter fra en lejlighed på 50 m2, skal bruge ca. 5 m2 opbevaring osv.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Nykøbing Sjælland?
Du kan altid tjekke ledige rum på Nettolagers app. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00 for nærmere oplysninger.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?

Ja, det kan du. Såfremt der er et større rum ledigt, kan du til enhver tid opgradere. Book det nye rum på app’en. Husk at opsige og tømme det gamle rum – og fjerne hængelåsen.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Nykøbing Sjælland?

Det er nemt at leje et opbevaringsrum hos Nettolager. Tjek på forhånd Nettolagers app for at sikre dig, at der findes et ledigt rum i den ønskede størrelse. Kør ud til lageret og flyt dine ting ind. Lås rummet af med en medbragt og forsikringsgodkendt hængelås. Book og betal på telefonen via app’en. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 230 255 eller kundeservice@nettolager.dk

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Nykøbing Sjælland?

Nettolagers lagerhoteller er døgnåbne. Du har adgang til dit depotrum i Nettolager Nykøbing Sjælland, når det passer dig. Ønsker du at tale med vores kundeservice, er denne på telefonen 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Nykøbing Sjælland?

Ja, der er alarm på alle opbevaringsrum. Alarmen kan du tilgå via app’en. Går der en alarm på dit lagerrum, modtager du en SMS om dette. Herefter kan du enten kontakte G4S for et vagtudkald, eller du kan selv køre ud og kigge på forholdene. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?

Ja, forsikring er inklusiv i prisen. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne dækning kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Din selvrisiko er på 500 kr. pr. rum. Vær opmærksom på, at dit opbevaringsrum skal være aflåst med en forsikringsgodkendt hængelås. Denne kan købes hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?

Nej, hos Nettolager har vi ingen bindingsperiode. Du kan opsige og fraflytte dit opbevaringsrum fra dag til dag. Du opsiger dit rum via app’en eller login på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.