I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig opbevaring Holbæk


Vi udvider med endnu et lagerhotel i Holbæk. Denne gang på Østerled 28B – næsten lige ved siden af vores lagerhotel på Østerled 28F i Holbæk. Her kan du opbevare dit indbo og dine møbler enkelt og billigt i et af vores opbevaringsrum. Nettolager har en god og billig pris på opmagasinering og opbevaring i Holbæk.

Du låser dit rum med en sikkerhedsgodkendt hængelås og kan betjene alarmen på dit rum via vores app eller SMS. Vi har ydermere videoovervågning og portene betjenes via vores app eller SMS, så du kan trygt opbevare dine ejendele hos Nettolager.

 

Opbevaring Holbæk uden bindingsperiode


Der er ingen bindingsperiode eller depositum, hvis du vælger opbevaring Holbæk. Hos Nettolager betaler du kun for opbevaring i det antal dage, som du bruger rummet. Lige så snart du har tømt dit opbevaringsrum og fjernet hængelåsen, kan du opsige dit opbevaringsrum.

Opmagasinering Holbæk


Kontakt os på tlf. 70 230 255 og hør, om vi har et ledigt lagerrum på Østerled 28B i Holbæk eller bestil her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt omkring det ønskede rum.

Du kan også benytte vores app til at få overblik over ledige rum på hvert enkelt lagerhotel.

Vi har som ovenfor beskrevet også lagerhoteller på Østerled 28F, Holbæk og L.C. Worsøesvej 2, Holbæk.

 

Opbevaring for boligforeninger


Står I og mangler opbevaring af møbler i forbindelse med genhusning af lejere, er Nettolager klar til at hjælpe med lagerrum i mange forskellige størrelser. Lige gyldigt, om det er et par flyttekasser eller en lille lejlighed, der skal findes opbevaring til, kan vi være behjælpelige. Vi laver individuelle aftaler hvis i kontakter os som en samlet forening.

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.