I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Lagerhotel i Holbæk


I Holbæk finder du et af vores self storage lagerhoteller. Selvopbevaring er billigere opbevaring, hvor du kan gemme overflødige ting af vejen eller opbevare dine møbler under en flytning. Ved Nettolager i Holbæk kan du nemt og hurtigt leje et billigt, alarmsikret og temperaturreguleret opbevaringsrum.

 

Opbevaring med fordele


Vores lagerhotel er billigt, fordi vi lader dig om at administrere din brug af depotrummet. Du bestiller her på hjemmesiden, når du har fundet et opbevaringsrum, der passer til dine møbler, og så kontakter vi dig hurtigst mulig for et ledigt rum.

Når du har fyldt rummet og sat hængelås på døren, er rummet dit. Du kan få adgang til depotrummet hele døgnet, så du kan vælge alle porte via vores app eller SMS. På den måde undgår du at rive en hel dag ud af kalenderen, når du skal bruge dine ting, da du let kan tilgå lagerhotellet på alle tider af døgnet.

Billig og fleksibel opmagasinering


Du betaler hverken oprettelsesgebyr eller binder dig for en bestemt periode. Du betaler altså kun for den tid, du bruger rummet. Hvis du bare har brug for opbevaring i et par uger, kommer du derfor ikke til at betale for flere måneder. Det er billig og fleksibel opmagasinering. Kontakt os i dag!

 

Husk at tjekke vores andre lagerhoteller i Holbæk, hvis der er optaget eller du skal bruge et større/mindre lagerrum. Du kan se en oversigt over vores lagerhoteller og Vest- og Sydsjælland her.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Holbæk ligger Nettolager?
Nettolager har tre lagerhoteller i Holbæk, så det burde være muligt at finde hen til dette lokale opbevaringsrum i Holbæk. Det ene lagerhotel ligger på LC Worsøesvej 2 , 4300 Holbæk, det andet ligger på Østerled 28F, 4300 Holbæk - og det tredje ligger på Østerled 28B , 4300 Holbæk

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Holbæk?

Du kan opmagasinere alt det gods, du ikke har plads til hjemme. Møbler, flyttekasser, legetøj, bøger, elektronik, hobbyudstyr osv. Du kan trygt opbevare alle tidligere papirmateriale, også fotos, hos Nettolager, da vores lagerrum er beskyttet mod fugt og kulde.

Selvfølgelig har Nettolager nogle sikkerhedsregler, der skal overholdes: Du må ikke opbevare eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker og brandfarlige væsker. Ved opmagasinering af maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Hårde hvidevarer som køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal drænes eller indpakkes forsvarligt. Fødevarer og let fordærvelige produkter må ikke opbevares i lagerhotellet, ligesom du heller ikke måde opbevare gods, der på anden vis er skadeligt eller miljøfarligt. Det er ikke tilladt at opbevare dyr eller bo/overnatte i det lejede depotrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Holbæk?
Vi har rum fra 1-14,2 m2. Alle rum har en højde på 2,7 m, så du kan få plads til meget, hvis du stabler. Døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se i vores pladsberegner, hvad vi eksempelvis har fået plads til. Du kan altid tjekke via vores app, om der er ledige rum i den størrelse, du har brug for.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det afhænger helt af din boligsituation. De fleste mennesker har blot brug for et ekstra depotrum og booker derfor typisk 1-2 m2. Men hvis du skal opmagasinere en hel lejlighed eller flytter fra stort til småt, så kan du have brug for mere plads end blot et par kvadratmeter. En nem tommelfingerregel: Hvis du skal opbevare genstand fra en bolig på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra en bolig på 70 m2, skal du bruge et rum på ca. 7 m2. Der kan selvfølgelig være individuel forskel i forhold til, hvor mange møbler og inventar, man tager med sig ved fraflytning.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Holbæk?
På Nettolager-app'en kan du følge med i hvilke størrelser rum, der er ledige i Holbæk. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00 for nærmere information.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, det kan du. Såfremt der er et større, ledigt rum, kan du altid opgradere, hvis du får brug for mere plads. Når du har fundet et større opbevaringsrum, låser du det af og booker det via vores app. Husk blot at opsige det gamle rum, når du har tømt det - hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Holbæk?
Du kan let booke et pulterrum på et af vores lagerhoteller i Holbæk, det gøres via vores app. Ønsker du at leje et lagerum på LC Worsøesvej 2, kan du helt ekstraordinært booke det hjemmefra via vores app. Ønsker du at leje et rum på Østerled 28F, skal det lejes direkte på lokationen. Du kan tjekke hjemmefra, om der findes et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Det er let og enkelt at leje hos Nettolager, og du skal hverken betale betalingsgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med eller købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Holbæk?
Du har adgang til dit depotrum 24 timer i døgnet, så du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Du kan også komme i kontakt med vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Holbæk?
Ja, alle depotrum har G4S alarm, som betjenes af lejer via app'en. G4S har åbent hele døgnet, så du vil altid kunne komme i kontakt med dem, såfremt du ønsker kontrol af dette opbevaringsrum. Vær opmærksom på, at et G4S vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Du kan også vælge selv at køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, alle ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum.

Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du selv kan medbringe. Du kan også købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, vi har ingen binding eller opsigelsesperiode hos Nettolager. Du kan opsige dit depotrum fra dag til dag. Det skal dog være tømt, og du skal have fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via app'en eller via login på vores hjemmeside www.nettolager.dk.

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.