Vælg lagerrum

Vælg hvor meget plads du skal bruge
Gulvets størrelse Rummets størrelse* Pris
1 m² 2,7 m³ 150kr./md.
2 m² 5,4 m³ 270kr./md.
3 m² 8,1 m³ 390kr./md.
4 m² 10,8 m³ 520kr./md.
5 m² 13,5 m³ 650kr./md.
6 m² 16,2 m³ 780kr./md.
7 m² 18,9 m³ 910kr./md.
8 m² 21,6 m³ 1040kr./md.
9 m² 24,3 m³ 1170kr./md.
10 m² 27 m³ 1300kr./md.
* Alle rum har en højde på 2.7 meter.

Klar til at bestille

Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

Bestillingsoversigt

Pris kr. pr. måned
Totalpris første måned kr.

Dine kontaktoplysninger

Dette site er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik er Servicebetingelser er gældende.

Det er helt uforpligtende!

Billede af en smartphone med teksten: Klar det hele fra din mobil
Klokke
Alarm i alle rum
Kamera
Video-overvågning
Ur
Adgang døgnet rundt
Dokument
Forsikring altid inklusiv
Snefnug
Beskyttet mod fugt og kulde

Lagerhotel i Holbæk


I Holbæk finder du et af vores self storage lagerhoteller. Self storage er billig opbevaring, hvor du kan gemme overflødige ting af vejen eller opbevare dine møbler under en flytning. Ved Nettolager i Holbæk kan du nemt og hurtigt leje et billigt, alarmsikret og temperaturreguleret opbevaringsrum.

 

Opbevaring med fordele


Vores lagerhotel er billigt, fordi vi lader dig om at administrere din brug af depotrummet. Du bestiller her på hjemmesiden, når du har fundet et opbevaringsrum, der passer til dine møbler, og så kontakter vi dig hurtigst muligt for et ledigt rum.

Når du har fyldt rummet og sat hængelås på døren, er rummet dit. Du kan få adgang til depotrummet hele døgnet, da du betjener alle porte via vores app eller SMS. På den måde slipper du for at rive en hel dag ud af kalenderen, når du skal bruge dine ting, da du nemt kan tilgå lagerhotellet på alle tider af døgnet.

Billig og fleksibel opmagasinering


Du betaler hverken oprettelsesgebyr eller binder dig for en bestemt periode. Du betaler altså kun for den tid, du bruger rummet. Hvis du bare har brug for opbevaring i et par uger, kommer du derfor ikke til at betale for flere måneder. Det er billig og fleksibel opmagasinering. Kontakt os i dag!

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Holbæk ligger Nettolager?
Nettolager har tre lagerhoteller i Holbæk, så det burde være muligt at komme let hen til dit lokale opbevaringsrum i Holbæk. Det ene lagerhotel ligger på L.C. Worsøesvej 2, 4300 Holbæk, det andet ligger på Østerled 28F, 4300 Holbæk – og det tredje ligger på Østerled 28B, 4300 Holbæk

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Holbæk?

Du kan opmagasinere alt det gods, du ikke har plads til hjemme. Møbler, flyttekasser, legetøj, bøger, elektronik, hobbyudstyr osv. Du kan trygt opbevare alle former papirmateriale, også fotos, hos Nettolager, da vores lagerrum er beskyttet mod fugt og kulde.

Selvfølgelig har Nettolager nogle sikkerhedsregler, der skal overholdes: Du må ikke opbevare eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker og brandfarlige væsker. Ved opmagasinering af maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Hårde hvidevarer som køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal drænes eller indpakkes forsvarligt. Fødevarer og let fordærvelige produkter må ikke opbevares i lagerhotellet, ligesom du heller ikke måde opbevare gods, der på anden vis er skadeligt eller miljøfarligt. Det er ikke tilladt at opbevare dyr eller bo/overnatte i det lejede depotrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Holbæk?
Vi har rum fra 1-14,2 m2. Alle rum har en højde på 2,7 m, så du kan få plads til meget, hvis du stabler. Døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du ved hjælp af vores pladsberegner se, hvad vi har fået plads til i vores eksempler. Du kan altid tjekke via vores app, om der er ledige rum i den størrelse, du har brug for.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det afhænger helt af din boligsituation. De fleste mennesker har blot brug for et ekstra depotrum og booker derfor typisk 1-2 m2. Men hvis du skal opmagasinere en hel lejlighed eller flytter fra stort til småt, så kan du have brug for mere plads end blot et par kvadratmeter. En nem tommelfingerregel: Hvis du skal opbevare genstande fra en bolig på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra en bolig på 70 m2, skal du bruge et rum på ca. 7 m2. Der kan selvfølgelig være individuelle forskelle i forhold til, hvor mange møbler og inventar, man tager med sig ved fraflytning.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Holbæk?
På Nettolagers app kan du følge med i hvilke størrelser rum, der er ledige i Holbæk. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 – 20.00 for nærmere oplysninger.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, det kan du. Såfremt der er et større, ledigt rum, kan du altid opgradere, hvis du får brug for mere plads. Når du har fundet et større opbevaringsrum, låser du det af og booker det via vores app. Husk blot at opsige det gamle rum, når du har tømt det – hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Holbæk?
Du kan nemt booke et pulterrum på et af de to lagerhoteller i Holbæk ved hjælp af vores app. Ønsker du at leje et lagerum på L.C. Worsøesvej 2 kan du helt ekstraordinært booke det hjemmefra via vores app. Ønsker du at leje et rum på Østerled 28F, skal det lejes direkte på lokationen. Du kan tjekke hjemmefra, om der findes et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Det er nemt og enkelt at leje sig ind i Nettolager, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med eller købe en af vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Holbæk?
Du har adgang til dit depotrum 24 timer i døgnet, så du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Du kan også komme i kontakt med vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 – 20.00.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Holbæk?
Ja, alle depotrum har G4S alarm, som betjenes af lejer via app’en. G4S har åbent hele døgnet, så du vil altid kunne komme i kontakt med dem, såfremt du ønsker kontrol af dit opbevaringsrum. Vær opmærksom på, at et G4S vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Du kan også vælge selv at køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja. Dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum.

Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du selv kan medbringe. Du kan også købe en af vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, vi har ingen binding eller opsigelsesperiode hos Nettolager. Du kan opsige dit depotrum fra dag til dag. Det skal dog være tømt, og du skal have fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via app’en eller via login på vores hjemmeside www.nettolager.dk.