I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billigt lagerhotel i Dianalund

 

Mellem Holbæk og Slagelse ligger vores lagerhotel Dianalund, hvor du kan leje et tørt og billigt depotrum til opmagasinering af din møbler og indbo.

 

Lagerhotel Dianalund - dit depotrum/opbevaringsrum


Ring til os på 70 230 255 og hør om muligheden for at leje et opbevaringsrum i vores self storage lagerhotel i Dianalund eller bestil et depotrum her , så kontakter vi dig hurtigst mulig.

Du har i mellemtiden mulighed for at benytte vores størrelsesguide, som du finder her på siden, der hjælper dig til at finde et rum i den rigtige størrelse. Der er jo ingen grund til at betale for mere plads, end du skal bruge.

Vi tilbyder dig en fleksibel opbevaringsløsning, da du kan opsige dette rum, lige når det passer dig. Du skal blot fjerne dine ting fra rummet, fjerne hængelåsen på døren og opsige via app'en.

Danmarks billigste opmagasinering


Nettolagers billigste lagerhoteller findes på Sjælland. Klik herunder og se nogle af de muligheder, du har for billig opbevaring Sjælland.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor i Dianalund ligger Nettolager?
Du finder Nettolager lidt nord for Dianalund på Kongstedvej 30, 4293 Dianalund. Dianalund ligger på Midtsjælland lige mellem Slagelse og Holbæk.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Nettolager på Dianalund?
Har du også brug for mere plads, så lej dig ind hos Nettolager. Her kan du opbevare alt det, du ikke har plads til hjemme, fx kufferter, julepynt og skiudstyr. Du kan trygt opbevare alle tidligere værdifulde papirmaterialer, herunder dine skattede familiefotos, da alle lagerrum er konstrueret i solidt stål og er temperatur- og fugtregulerede.
Der er dog visse ting, du skal være opmærksom på som lejer hos Nettolager: Du må ikke opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af motordrevne maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal være drænet. Du må ikke opbevare fødevarer eller materialer, der er ildelugtende, skadelige eller miljøfarlige. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum, og det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Dianalund?
Der er både store og små lagerrum i Nettolager, Dianalund. Det mindste opbevaringsrum er 5 kvadratmeter og det største er over 20 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter, og døren ind til selve rummet er 1 meter bred, så der er god plads til store effekter. På vores hjemmeside guider vi dig til den rigtige størrelse, prøv vores pladsberegner, så du ikke skal betale for mere plads end nødvendigt.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det afhænger helt af din nuværende boligsituation, hvorvidt du har brug for et lille, mellem eller stort lagerrum. Hvis du kun skal bruge ekstra ”skabsplads” til ting, du sjældent bruger, er et rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at opmagasinere hele din lejlighed, skal du booke et af vores store pulterrum. I self storage branchen plejer vi at bruge en simpel tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Dianalund?
Det kan svinge fra dag til dag, men du kan til enhver tid undersøge de aktuelle ledige opmagasineringsrum på Nettolagers app. Den giver dig mulighed for på forhånd ved tjekke, om der findes et opbevaringsrum i den størrelse, du har brug for. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, det er nemt at opgradere dit rum til et større. Du booker det nye, større rum via vores app - og opsiger det gamle samme sted. Husk at tømme dit gamle rum helt og fjerne hængelåsen.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Dianalund?
Du booker et depotrum hos Nettolager Dianalund sådan her:

1) Kør ud til Nettolager

2) Find et rum i den ønskede størrelse og sæt hængelås på

3) Download Nettolagers-app

4) Book og betal via app'en.

Du får adgang til rummet med samme. Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os for 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Dianalund?
Nettolagers lagerhoteller har døgnåbent og der er også åbent i Dianalund 24/7. Som lejer har du adgang til dit opbevaringsrum, når det passer dig. Det synes vi er god og fleksibel kundeservice. Vores telefoniske kundeservice står til rådighed alle ugens dage kl. 08.00 - 18.00 på tlf. 70 230 255.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Dianalund?
Ja. Hvert rum er udstyret med en alarm, som du kan betjene via app'en på din telefon. Alle lagerhoteller er endvidere videoovervågede. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S, som kan tilkaldes til vagtudkald på din opfordring, hvis der går en alarm på dit opbevaringsrum. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Du må også gerne selv at køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, alle dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikringen er medregnet i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Forsikringen kan ikke ændres, ligesom den heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du enten selv kan medbringe eller købe hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, vi har ingen bindingsperioder, så du kan frit opsige dit opbevaringsrum fra dag til dag. Det skal dog tømmes, før du opsiger lejemålet via app'en. Husk også at fjerne din hængelås.

 

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/juridiske-dokumenter/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.