Vælg lagerrum

Vis størrelse i


Størrelse Pris pr. måned Pris pr. dag *

Inklusiv i prisen:


✔ Alarm


✔ Forsikring


✔ 24/7 adgang


✔ Nul depositum


✔ Nul binding


✔ Opsigelse fra dag til dag

1 m²
80 kr.
2,67 kr. 0 kr.
2 m²
160 kr.
5,33 kr. 0 kr.
3 m²
240 kr.
8,00 kr. 0 kr.
4 m²
320 kr.
10,67 kr. 0 kr.
5 m²
400 kr.
13,33 kr. 0 kr.
6 m²
480 kr.
16,00 kr. 0 kr.
7 m²
560 kr.
18,67 kr. 0 kr.
8 m²
640 kr.
21,33 kr. 0 kr.
9 m²
720 kr.
24,00 kr. 0 kr.
10 m²
800 kr.
26,67 kr. 0 kr.
* Beregnet ud fra 30 dage pr. måned, til den lavest angivne pris pr. måned.
Forsikringssum = 100.000 kr.

Klar til at bestille

Bestillingsoversigt

Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

Bestillingsoversigt

Pris kr. pr. måned
Totalpris første måned kr.

Dine kontaktoplysninger

Dette site er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik er Servicebetingelser er gældende.

Det er helt uforpligtende!

Billede af en smartphone med teksten: Klar det hele fra din mobil
Klokke
Alarm i alle rum
Kamera
Video-overvågning
Ur
Adgang døgnet rundt
Dokument
Forsikring altid inklusiv
Snefnug
Beskyttet mod fugt og kulde

Billigt lagerhotel i Dianalund

 

Mellem Holbæk og Slagelse ligger vores lagerhotel Dianalund, hvor du kan leje et tørt og billigt depotrum til opmagasinering af dine møbler og indbo.

 

Lagerhotel Dianalund – dit depotrum / opbevaringsrum


Ring til os på 70 230 255 og hør om muligheden for at leje et opbevaringsrum i vores self storage lagerhotel i Dianalund eller bestil et depotrum her, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Du har i mellemtiden mulighed for at benytte vores størrelsesguide, som du finder her på siden, der hjælper dig til at finde et rum i den rigtige størrelse. Der er jo ingen grund til at betale for mere plads, end du skal bruge.

Vi tilbyder dig en fleksibel opbevaringsløsning, da du kan opsige dit rum, lige når det passer dig. Du skal blot fjerne dine møbler fra rummet, fjerne hængelåsen på døren og opsige via app’en.

Danmarks billigste opmagasinering


Nettolagers billigste lagerhoteller findes på Sjælland. Klik herunder og se nogle af de muligheder, du har for billig opbevaring Sjælland.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor i Dianalund ligger Nettolager?
Du finder Nettolager lidt nord for Dianalund på Kongstedvej 30, 4293 Dianalund. Dianalund ligger på Midtsjælland lige mellem Slagelse og Holbæk.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Nettolager på Dianalund?
Har du også brug for mere plads, så lej dig ind hos Nettolager. Her kan du opbevare alt det, du ikke har plads til hjemme, fx kufferter, julepynt og skiudstyr. Du kan trygt opbevare alle former værdifulde papirmaterialer, herunder dine skattede familiefotos, da alle lagerrum er konstrueret i solidt stål og er temperatur- og fugtregulerede.
Der er dog visse ting, du skal være opmærksom på som lejer hos Nettolager: Du må ikke opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af motordrevne maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal være drænet. Du må ikke opbevare fødevarer eller materialer, der er ildelugtende, skadelige eller miljøfarlige. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum, og det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Dianalund?
Der er både store og små lagerrum i Nettolager, Dianalund. Det mindste opbevaringsrum er 5 kvadratmeter, og det største er over 20 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter, og døren ind til selve rummet er 1 meter bred, så der er god plads til store effekter. På vores hjemmeside guider vi dig til den rigtige størrelse ved hjælp af vores pladsberegner, så du ikke skal betale for mere plads end nødvendigt.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det afhænger helt af din nuværende boligsituation, hvorvidt du har brug for et lille, mellem eller stort lagerrum. Hvis du kun skal bruge ekstra ”skabsplads” til de ting, du sjældent bruger, er et rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at opmagasinere hele din lejlighed, skal du booke et af vores store pulterrum. I self storage branchen plejer vi at bruge en simpel tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Dianalund?
Det kan svinge fra dag til dag, men du kan til enhver tid undersøge de aktuelle ledige opmagasineringsrum på Nettolagers app. Den giver dig mulighed for på forhånd at tjekke, om der findes et opbevaringsrum i den størrelse, du har brug for. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 – 20.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, det er faktisk ret nemt at opgradere dit rum til et større. Du booker det nye, større rum via vores app – og opsiger det gamle samme sted. Husk at tømme dit gamle rum helt og fjerne hængelåsen.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Dianalund?
Du booker et depotrum hos Nettolager Dianalund sådan her:

1) Kør ud til Nettolager med dine ting

2) Find et rum i den ønskede størrelse, og sæt hængelås på

3) Download Nettolagers app

4) Book og betal via app’en.

Du får adgang til rummet med det samme. Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os for 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Dianalund?
Nettolagers lagerhoteller har døgnåbent, og der er også åbent i Dianalund 24/7. Som lejer har du adgang til dit opbevaringsrun, når det passer dig. Det synes, vi er god og fleksibel kundeservice. Vores telefoniske kundeservice står til rådighed alle ugens dage kl. 8.00-20.00 på tlf. 70 230 255.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Dianalund?
Ja. Hvert rum er udstyret med en alarm, som du kan betjene via app’en på din telefon. Alle lagerhoteller er endvidere videoovervågede. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S, som kan foretage et vagtudkald på din opfordring, hvis der går en alarm på dit opbevaringsrum. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Du må også gerne selv at køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja. Dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikringen er medregnet i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du enten selv kan medbringe eller købe hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, vi har ingen bindingsperioder, så du kan frit opsige dit opbevaringsrum fra dag til dag. Det skal dog tømmes, før du opsiger lejemålet via app’en. Husk også at fjerne din hængelås.