Spar
50%
den første måned

I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Opmagasinering Middelfart


Mangler du opbevaringsplads til noget af dit indbo eller skal du have opmagasineret hele din lejlighed - så er hjælpen lige her! Hos Nettolager i Middelfart tilbyder vi billig opmagasinering – uanset om du har brug for et lille eller stort opbevaringsrum.
Nettolager er blandt de billigste inden for opbevaring og du kan nemt leje et tørt opbevaringsrum til dine ting. Vi guider dig til den rigtige størrelse her på siden, så du ikke skal betale for mere end nødvendigt.

 

Opmagasinering Middelfart


Hos Nettolager i Middelfart kan du leje et fugtkontrolleret opbevaringsrum med temperaturstyring i et tørt og sikkert lagerhotel. Der er hverken oprettelsesgebyr eller depositum på pulterrummet, så du slipper for at lægge en masse penge i starten. Der er ingen bindingsperiode, så du betaler kun for den tid, du bruger depotrummet.

Eget opbevaringsrum


Med opbevaring i lagerhotel Middelfart får du nemt og hurtigt opbevaret dine møbler i en kortere eller længere periode. Der er nem adgang til eget opbevaringsrum/depotrum 24 timer i døgnet, så du altid kan komme til dine ting, når det passer dig. Det er fleksibelt for dig som kunde!

 

Nettolager er din hjælp til billig opbevaring


Har du spørgsmål til lagerrummene, størrelser eller andet, skal du endelig bare kontakte os.


Du kan også benytte vores app til at få overblik over ledige rum på hvert enkelt lagerhotel.


Vi tilbyder også opbevaring i vores lagerhoteller i Ejby, Kolding, Wittrupvej 2, Vejle eller Friis Hansens Vej 12A, Vejle hvis en af disse placeringer passer dig bedre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor i Middelfart ligger Nettolager?

På Fynsvej 1 i Middelfart finder du Nettolager. Lagerhotellet er beliggende på det yderste af Vestfyn, tæt ved motorvejstilkørslen før Lillebæltsbroen. Med en placering i industrikvarteret og tæt på de store færdselsårer, er det let at komme til og fra dit opbevaringsrum, uanset om du kommer fra Fyn eller fra Jylland.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Middelfart?

Du må opmagasinere alt lige fra bøger, cykler, skiudstyr til kufferter og legetøj. Så længe du overholder reglerne i forhold til opbevaring af brandfarlige og miljøfarlige effekter, bestemmer du selv, hvad du vil opbevare i vores temperatur- og fugtkontrollerede lagerrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Middelfart?

Rummene måler fra 1,3 m2  til 10,4 m2. Vi har plads til både det lille og det store opbevaringsbehov.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?

Er du i tvivl om, hvor meget plads du skal bruge? På vores hjemmeside kan du se eksempler på, hvad der er plads til i de forskellige rumstørrelser. Du kan også bruge en enkel tommelfingerregel: Fraflytter du en lejlighed på 70 m2, skal du bruge ca. 7 m2 opbevaring. Hvis du flytter fra en lejlighed på 50 m2, skal bruge ca. 5 m2 opbevaring osv.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Middelfart?
For at tjekke aktuelle ledige rum, kan du downloade vores app. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00 for nærmere oplysninger.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?

Ja. Såfremt der er et større rum ledigt, kan du til enhver tid opgradere og booke et større rum. Husk at opsige og tømme det gamle rum.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Middelfart?

Du kan booke et pulterkammer via Nettolagers app. Du kan evt. tjekke ledige rum på forhånd, så du ikke kører forgæves. Når du har flyttet dine ting ind i det ønskede rum, låser du rummet af med en forsikringsgodkendt hængelås. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 230 255 eller kundeservice@nettolager.dk

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Middelfart?

Alle Nettolagers lagerhoteller er døgnåbne. Det betyder, at du har adgang til dit depotrum, når det passer dig. Vores kundeservice kan kontaktes på telefon 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Middelfart?

Ja, alle opbevaringsrum er udstyret med alarm. Du kan betjene alarmen med Nettolagers app. Hvis der går en alarm på dit lagerrum, modtager du en SMS. Hvis du ønsker at vagtselskabet G4S skal foretage et vagtudkald, kan du kontakte dem. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr. Du kan også vælge selv at køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?

Ja, prisen på et opbevaringsrum er inklusiv forsikring. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne dækning kan ikke ændres. Din selvrisiko er på 500 kr. pr. rum. For at opfylde forsikringsbetingelserne skal dit opbevaringsrum være aflåst med en forsikringsgodkendt hængelås, som du enten selv kan medbringe eller købe hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?

Nej, der er ingen binding på din lejeaftale med Nettolager. Det skal være dig, der bestemmer, hvornår du vil flytte ud – og ikke en bindingsperiode. Du kan opsige dit rum fra dag til dag via app’en eller login på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.