Spar
50%
De første 2 måneder.

Vælg lagerrum

Vis størrelse i


50% de første 2 mdr.
Størrelse Pris pr. måned Pris pr. dag *

Inklusiv i prisen:


✔ Alarm


✔ Forsikring


✔ 24/7 adgang


✔ Nul depositum


✔ Nul binding


✔ Opsigelse fra dag til dag

1 m² 50% de første 2 mdr.
55 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 110 kr. pr. md.
1,83 kr. 0 kr.
2 m² 50% de første 2 mdr.
110 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 220 kr. pr. md.
3,67 kr. 0 kr.
3 m² 50% de første 2 mdr.
165 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 330 kr. pr. md.
5,50 kr. 0 kr.
4 m² 50% de første 2 mdr.
220 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 440 kr. pr. md.
7,33 kr. 0 kr.
5 m² 50% de første 2 mdr.
275 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 550 kr. pr. md.
9,17 kr. 0 kr.
6 m² 50% de første 2 mdr.
330 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 660 kr. pr. md.
11,00 kr. 0 kr.
7 m² 50% de første 2 mdr.
385 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 770 kr. pr. md.
12,83 kr. 0 kr.
8 m² 50% de første 2 mdr.
440 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 880 kr. pr. md.
14,67 kr. 0 kr.
9 m² 50% de første 2 mdr.
495 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 990 kr. pr. md.
16,50 kr. 0 kr.
10 m² 50% de første 2 mdr.
550 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 1100 kr. pr. md.
18,33 kr. 0 kr.
* Beregnet ud fra 30 dage pr. måned, til den lavest angivne pris pr. måned.
Forsikringssum = 100.000 kr.

Klar til at bestille

Bestillingsoversigt

Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

Bestillingsoversigt

Pris pr. måned i rabatperioden kr.
(Normalpris 110kr. pr. måned)
Totalpris første måned kr.

Dine kontaktoplysninger

Dette site er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik er Servicebetingelser er gældende.

Det er helt uforpligtende!

Billede af en smartphone med teksten: Klar det hele fra din mobil
Klokke
Alarm i alle rum
Kamera
Video-overvågning
Ur
Adgang døgnet rundt
Dokument
Forsikring altid inklusiv
Snefnug
Beskyttet mod fugt og kulde

Billig opmagasinering Kolding


I februar 2017 åbnede Nettolager sit første lagerhotel i Kolding. Lagerhotellet er din mulighed for billig opmagasinering af dine møbler og dit indbo. På Jernet 4A kan du leje et pulterkammer på 1-7 m2, så det er muligt at finde et rum, der passer til dine møbler.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse opbevaringsrummet skal have, kan du benytte vores størrelsesguide her på siden.

 

Enkel bestilling af dit sikre depotrum


Når du har fundet den rette størrelse på depotrummet, skal du bare klikke bestil og udfylde felterne med dine oplysninger. Så kontakter vi dig hurtigst muligt for et ledigt opbevaringsrum.

Depotrummene hos Nettolager Kolding bliver låst med hængelås og rummene er konstrueret i solidt stål.

Opbevaring Kolding uden bindingsperiode


Der er ingen bindingsperiode eller depositum, hvis du vælger opbevaring Kolding. Hos Nettolager betaler du kun for opbevaring i de antal dage, som du bruger rummet. Ligeså snart du har tømt dit opbevaringsrum og fjernet hængelåsen, kan du opsige rummet.

Besøg også vores lagerhotel Ikast eller lagerhotel Aarhus i Højbjerg, hvor du også får billig opbevaring af dit indbo.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Kolding ligger Nettolager?

Nettolager har to lagerhoteller i Kolding, henholdsvis på Jernet 4a og Niels Bohrs Vej 4, 6000 Kolding. De to lagerhoteller ligger henholdsvis i det sydlige Kolding og det nordlige Kolding, så du har rig mulighed for at finde lagerrum med en beliggenhed, der passer dig.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Kolding?
Du kan i princippet opmagasinere alt det, du ikke har plads til hjemme: Møbler, flyttekasser, vintertøjet, skistøvler eller din racercykel. Du kan også trygt opbevare alle former for fotos og papirmateriale hos Nettolager. Vores lagerhoteller er rene, fugt- og temperaturstyrede.
Du skal dog være opmærksom på Nettolagers sikkerhedsregler: Det er ikke tilladt at opbevare eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker samt brandfarlige væsker. Ved oplagring af maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal forsvarligt indpakkes eller drænes. Du må ikke opbevare mad, let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadelige eller miljøfarlige. Det er ikke tilladt at opbevare dyr eller overnatte i det lejede depotrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Kolding?

Nettolager har rum i flere forskellige størrelser til alle behov. Hos Nettolager på Jernet 4A i Kolding er det mindste opbevaringsrum 1,3 kvadratmeter, og det største er 7 kvadratmeter. På Niels Bohrs Vej 4 har rummene en størrelse på 1,4 - 10,7 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 m, så der er mulighed for at stable godt op i højden, når du pakker dit pulterkammer. Døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se billeder af, hvad der eksempelvis er plads til. Vi kalder det vores pladsberegner.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Hvor stort et opbevaringsrum, du skal vælge, afhænger helt af din boligsituation. Har du blot brug for ekstra skabsplads, er et rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at pakke møbler og diverse genstande fra et helt hjem ned, skal du op i en større størrelse. Vi plejer at bruge denne tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2. Men det afhænger selvfølgelig helt af, hvor mange møbler og inventar, du tager med dig, når du fraflytter din bolig.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Kolding?
Det svinger fra dag til dag, så du kan med fordel downloade Nettolagers app. Derved kan du på forhånd se hvilke størrelser rum, der er ledige. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 – 20.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, hvis du får brug for mere plads, kan du nemt opgradere til et større opbevaringsrum. Det kræver blot, at der er et større opbevaringsrum ledigt. Tjek og book via app’en på din telefon. Du skal blot huske at opsige det gamle rum, når du har tømt det – og sætte hængelåsen over på dit nye, større rum.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Kolding?
Det er nemt. Kør ud til Nettolager med dine ting, find dit rum i den ønskede størrelse og book det via app’en. Du kan tjekke hjemmefra, om der er et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Du har adgang til dit rum med det samme – skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Døren til dit rum skal du aflåse med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til selv at medbringe den, eller du kan købe en af vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Kolding?
24/7. Nettolager er døgnåbent, så du har faktisk adgang til dit rum, når det passer dig. Vores ønske er, at det skal være så fleksibelt som muligt at være lejer hos os. Vores kundeservice er at træffe på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 – 20.00.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Kolding?
Ja, hvert rum er udstyret med en G4S alarmløsning, som du kan betjene via app’en. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, er det valgfrit, om du vil kontakte G4S, som kan foretage et vagtudkald. Vær opmærksom på, at vælger du at kontakte G4S vagtudkald, accepterer du samtidigt at betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja. Dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i din pris, så det koster dig derfor ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Forsikringen kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum.

Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at medbringe en selv, men du kan også købe en af vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, hos Nettolager benytter vi ikke ufleksible bindingsperioder. Du kan opsige dit lejemål fra dag til dag. Du skal dog have tømt opbevaringsrummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller login på vores hjemmeside www.nettolager.dk