I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig opmagasinering Kolding


I februar 2017 åbnede Nettolager sit første lagerhotel i Kolding. Lagerhotellet er din mulighed for billig opmagasinering af dine møbler og dette indbo. På Jernet 4A kan du leje et pulterkammer på 1-7 m2, så det er muligt at finde et rum, der passer til dine møbler.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse opbevaringsrummet skal have, kan du benytte vores størrelsesguide på siden.

 

Enkel bestilling af dette sikre depotrum


Når du har fundet den rette størrelse på depotrummet, skal du bare klikke bestil og udfylde felterne med dine oplysninger, så kontakter vi dig hurtigst mulig for et ledigt opbevaringsrum.

Depotrummene hos Nettolager Kolding bliver låst med hængelås og rummene er konstrueret i solidt stål.

Opbevaring Kolding uden bindingsperiode


Der er ingen bindingsperiode eller depositum, hvis du vælger opbevaring Kolding. Hos Nettolager betaler du kun for opbevaring i de antal dage, som du bruger rummet. Lige så snart du har tømt dit opbevaringsrum og fjernet hængelåsen, kan du opsige rummet.

Besøg også vores lagerhotel Ikast eller lagerhotel Aarhus i Højbjerg, hvor du også får billig opbevaring af dit indbo.

 

Find oversigt over flere af vores lagerhoteller her:

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Kolding ligger Nettolager?

Nettolager har to lagerhoteller i Kolding, henholdsvis på Jernet 4a og Niels Bohrs Vej 4, 6000 Kolding. De to lagerhoteller ligger henholdsvis i det sydlige Kolding og det nordlige Kolding, så du har rig mulighed for at finde lagerrum med en beliggenhed, der passer dig.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Kolding?
Du kan i princippet opmagasinere alt det, du ikke har plads til hjemme: Møbler, flyttekasser, vintertøjet, skistøvler eller din racercykel. Du kan også trygt opbevare alle former for fotos og papirmateriale hos Nettolager. Vores lagerhoteller er rene, fugt- og temperaturstyrede.
Du skal dog være opmærksom på Nettolagers sikkerhedsregler: Det er ikke tilladt at opbevare eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker samt brandfarlige væsker. Ved oplagring af maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal forsvarligt indpakkes eller drænes. Du må ikke opbevare mad, let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadelig eller miljøfarlige. Det er ikke tilladt at opbevare dyr eller overnatte i det lejede depotrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Kolding?

Nettolager har rum i flere forskellige størrelser til alle behov. Hos Nettolager på Jernet 4A i Kolding er det mindste opbevaringsrum 1,3 kvadratmeter, og det største er 7 kvadratmeter. På Niels Bohrs Vej 4 har rummene en størrelse på 1,4 - 10,7 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 m, så der er mulighed for at stable godt på i højden, når du pakker dit pulterkammer. Døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se billeder af, hvad der eksempelvis er plads til. Vi kalder det vores pladsberegner.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Hvor stort et opbevaringsrum, skal du vælge, afhænger helt af din boligsituation. Har du blot brug til ekstra skabsplads, er det rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at pakke møbler og forskellige genstande fra et helt hjem ned, skal du op i en større størrelse. Vi plejer at bruge denne tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2. Men det afhænger selvfølgelig helt af, hvor mange møbler og inventar, du tager med dig, når du fraflytter din bolig.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Kolding?
Det svinger fra dag til dag, så du kan med fordel downloade Nettolagers app. Derved kan du på forhånd se hvilke størrelser rum, der er ledige. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, hvis du får brug for mere plads, kan du nemt opgradere til et større opbevaringsrum. Det kræver blot, at der er et større opbevaringsrum ledigt. Tjek og book via app'en på din telefon. Du skal blot huske at opsige det gamle rum, når du har tømt det - og sætte hængelåsen over på dette nye, større rom.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Kolding?
Det er nemt. Kør ud til Nettolager med dine ting, find dit rum i den nye størrelse og book det via app'en. Du kan tjekke hjemmefra, om der er et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Du har adgang til dit rum med det samme - skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Døren til dit rum skal du aflåse med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til selv ved medbringe den, eller du kan købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Kolding?
24/7. Nettolager er døgnåbent, så du har faktisk adgang til dit rum, når det passer dig. Vores ønske er, at det skal være så fleksibelt som muligt at være lejer hos os. Vores kundeservice er at træffe på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Kolding?
Ja, hvert rum er udstyret med en G4S alarmløsning, som du kan betjene via app'en. Hvis du modtager en SMS om alarm på dette opbevaringsrum, er det valgfrit, om du vil kontakte G4S, som kan foretage et vagtudkald. Vær opmærksom på, at vælger du at kontakte G4S til et vagtudkald, accepterer du samtidigt at betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, alle ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i din pris, så det koster dig derfor ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Forsikringen kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum.

Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at medbringe en selv, men du kan også købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, hos Nettolager benytter vi ikke ufleksible bindingsperioder. Du kan opsige dit lejemål fra dag til dag. Du skal dog have tømt opbevaringsrummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.