I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig opbevaring i Ejby, Fyn


Hos Nettolager i Ejby - tæt på Middelfart og Fredericia, tilbyder vi en rigtig god pris på opbevaring af dine møbler og indbo. På vores self storage lagerhotel i Ejby kan du nemt og bekvemt leje dit eget pulterrum i lige præcis den størrelse, du har brug for. Uanset om du skal opbevare havemøblerne eller hele din lejlighed, har vi det rigtige pulterkammer til dig. Ved hjælp af vores størrelsesguide kan du finde et lagerrum, der matcher dine behov.

 

Fordele ved Nettolager
Hos Nettolager i Ejby betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr og der er ingen bindingsperiode på dit rum. Det giver dig præcis den sikkerhed og fleksibilitet, som du har brug for, hvis du for eksempel står midt i en flytning - eller hvis du bare bruger rummet til lidt ekstra opbevaringsplads. Hos Nettolager i Ejby lejer du et fugtkontrolleret opbevaringsrum med temperaturstyring i et tørt og sikkert lagerhotel. Der er intet oprettelsesgebyr og intet depositum. Få opbevaret dit indbo hos Nettolager og få nem og hurtig adgang til dit rum på alle tider af døgnet.

 

Hvis du kun skal bruge rummet i tre uger, betaler du selvfølgelig kun for tre uger. Du tømmer bare opbevaringsrummet, fjerner din hængelås og opsiger rummet i app'en, så stopper vi din automatiske betaling. Det giver dig en yderst fleksibel løsning, når du skal have opmagasineret dine møbler i Ejby.

Opbevaring Ejby


Kontakt os på 70 230 255 og hør, om vi stadig har et ledigt lagerrum i Ejby eller bestil her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt omkring den ønskede rum. Du kan også benytte vores app til at få overblik over ledige rum på hvert enkelt lagerhotel.

 

Mangler du opbevaring på Fyn, men passer Ejby ikke til dit behov? Så kan du finde en oversigt over vores andre lagerhoteller på Fyn her.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Ejby ligger Nettolager?
Du finder Nettolager i Ejby på Elmegade 6, 5592 Ejby. Ejby ligger på Vestfyn, tæt på motorvejen, så du kommer nemt til og fra lagerhotellet. Nettolager Ejby kan bryste sig af at have en af ​​de billigste lejepriser på opbevaringsrum i landet.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Ejby?
Alle ting, der bare står og fylder hjemme, som du kun bruger indimellem. Fx sæsonprægede effekter som racercykel, skiudstyr, kufferter eller julepynten. Du kan også trygt opbevare alle former for fotos og papirmateriale hos Nettolager. Vores lagerhoteller er frostsikre samt fugt- og temperaturstyrede.
Du skal som lejer være opmærksom på Nettolagers sikkerhedsregler: Det er ikke tilladt at opbevare eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker samt brandfarlige væsker. Ved oplagring af maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Hvis du opmagasinerer effekter, der indeholder væske, skal disse forsvarligt indpakkes eller drænes. Af hensyn til øvrige lejere må du ikke opbevare mad, let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt effekter, der på anden vis er skadelig eller miljøfarlig. Det er ikke tilladt at opbevare dyr eller selv at overnatte i det lejede depotrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Ejby?
Nettolager har rum i flere forskellige størrelser til ethvert behov. Det mindste opbevaringsrum er 1,4 kvadratmeter, og det største er 13,6 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 m, så der er mulighed for at stable godt op i højden, når du pakker dit pulterkammer. Døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se billeder af, hvad der eksempelvis er plads til. Vi kalder det vores pladsberegner.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det er meget svært at svare præcist på, for det afhænger af din individuelle situation. Har du blot brug til ekstra skabsplads, er et rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at opmagasinere møbler og diverse genstande fra hele din bolig, skal du op i en større størrelse. Vi plejer at bruge denne tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2. Så beregn cirka en tiendedel og lidt til.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Ejby?
Det er helt klart en fordel at downloade Nettolagers app, så du kan se hvilke størrelser rum, der aktuelt er ledige i Ejby. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, det kræver blot, at der er et større opbevaringsrum ledigt i lagerhotellet. Tjek ledigheden og book det nye opbevaringsrum via app'en på din telefon. Du skal blot huske at opsige det gamle rum, når du har tømt det - og sætte hængelåsen over på dette nye, større rum.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Ejby?
Det er ret let: Kør ud til Nettolager med dine ting, find et rum i den ønskede størrelse og book det via app'en. Du kan tjekke hjemmefra, om der er et rum i den store størrelse, så du ikke kører forgæves. Du har adgang til dit rum med det samme, og du kan selv aflåse det med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til selv at medbringe denne eller købe den hos Nettolager til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Ejby?
24/7. Nettolager har døgnåbent, og du har adgang til dit rum, når det passer dig. Nettolager ønsker, at det skal være så fleksibelt som muligt at være lejer hos os. Vores kundeservice er at træffe på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Ejby?
Ja, vi går ind for sikkerhed. Så hvert rum er udstyret med en G4S alarmløsning, som du kan betjene via app'en. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, er det valgfrit, om du vil kontakte G4S, som kan foretaget et vagtudkald. Vær opmærksom på, at vælger du at kontakte G4S til et vagtudkald, accepterer du samtidigt til betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, vi vil ikke risikere at din indboforsikring ikke dækker, hvis uheldet er ude. Derfor er dine ting forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne forsikring kan ikke ændres, ligesom den heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er på 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal ydermere være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at medbringe en selv, men du kan også købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, hos Nettolager er vi ikke fans af ufleksible bindingsperioder. Du kan opsige dit lejemål fra dag til dag. Du skal dog have tømt opbevaringsrummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.