I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig opbevaring i Odense NV


Hos Nettolager i Odense NV tilbyder vi en rigtig god pris på opbevaring af dine møbler og indbo. På vores self storage lagerhotel i Odense NV kan du nemt og bekvemt leje dit eget pulterrum i lige præcis den størrelse, du har brug for. Uanset om du skal opbevare havemøblerne eller hele din lejlighed, har vi det rigtige pulterkammer til dig. Ved hjælp af vores størrelsesguide kan du finde et lagerrum, der matcher dine behov.

 

Fordele ved Nettolager


Hos Nettolager i Odense NV betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr, og der er ingen bindingsperiode på dit rum. Det giver dig præcis den sikkerhed og fleksibilitet, som du har brug for, hvis du for eksempel står midt i en flytning - eller hvis du bare bruger rummet til lidt ekstra opbevaringsplads.

Uanset hvor længe du skal bruge rummet, betaler du kun for den tid, du bruger det. Lige så snart rummet er tomt, og hængelåsen er fjernet, kan du opsige det. Det giver dig en yderst fleksibel løsning, når du skal have opmagasineret dine møbler i Odense.

Sikkerheden er i top

 

Når du har valgt et pulterkammer, skal du låse det med en stærk hængelås. Du har alarm på dit rum, så dine ting altid er i sikkerhed. Nettolager har en fast aftale med G4S, som du kan kontakte, hvis din alarm går i gang.

 

Opbevaring Årslev

 

Nettolager har også et lagerhotel i Årslev beliggende cirka 30 minutter fra Odense. Du kan se alle vores lagerhoteller på hele Fyn her. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Odense ligger Nettolager?

I Odense har Nettolager hele tre lagerhoteller. Det ene lagerhotel finder du i den nordvestlige Odense på Hans Egedes Vej 3, 5210 Odense NV. Det andet Nettolager ligger på Sivmosevænget 2, 5260 Odense S. Det tredje lagerhotel befinder sig i den nordøstlige Odense på Mølledammen 11, 5320 Agedrup. Der er god mulighed for at få opbevaret dine ting trygt og sikkert med placeringen af ​​de tre lagerhoteller i Odense.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Odense?
Du kan i princippet få opbevaret alt det, du ikke har plads til hjemme: Møbler, hårde hvidevarer, planter, højttalere, TV, vintertøjet, skistøvler, din cykel, scooter eller motorcykel. Du kan også sikkert og trygt opbevare alle former for fotos og papirmateriale hos Nettolager. Vores lagerhoteller er rene og temperaturkontrollerede.
Du må ikke opbevare eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker samt brandfarlige væsker. Ved oplagring af maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende. Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal forsvarligt indpakkes eller drænes. Du må ikke opbevare mad og let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadelig eller miljøfarligt. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Odense?

Vi har rum i mange forskellige størrelser, så vi kan helt sikkert finde et, der passerer til dine 
behov. I Nettolager på Hans Egedes Vej 3 i Odense NV har vi opbevaringsrum i størrelserne fra 1,3 m2 og op til 11,8 m2. Hos Nettolager på Sivmosevænget 2 i Odense er det mindste rum 1,3 m2, og det største er 15,1 m2. I lagerhotellet på Mølledammen 11 i Agedrup kan tilbydes lagerrum i størrelserne fra 1,4 - 13,6 m2.
Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 m, så der er mulighed for at stable godt på i højden, når du pakker dit pulterkammer. Døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se billeder af, hvad der eksempel er plads til. Vi kalder det vores pladsberegner.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Hvor stort et opbevaringsrum, du skal vælge, afhænger helt af din situation. Har du blot brug for et ekstra depotrum, er et rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at pakke møbler og forskellig genstande fra et helt hjem ned, skal du op i en større størrelse. Vi plejer at bruge denne tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2. Men det afhænger selvfølgelig helt af, hvor mange møbler og inventar, du tager med dig, når du fraflytter din bolig.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Odense?
Det kan være forskelligt fra dag til dag, hvilke størrelser rum der er ledige. Du kan med fordel downloade vores app, hvor du altid kan se, hvilke størrelser rum, der er ledige på de enkelte lagerhoteller. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, du kan altid opgradere til et større, hvis du får brug for mere plads. Det kræver blot, at der er et større opbevaringsrum ledigt. Du booker nemt et større opbevaringsrum via vores app. Du skal blot huske at opsige det gamle rum, når du har tømt det - og sætte hængelåsen over på dette nye, større rum.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Odense?
Vi har gjort det let at booke et opbevaringsrum ved hjælp af vores app. Du bestemmer selv, hvilket ledigt depotrum du ønsker at leje. Nye rum lejes på lokationen, men du kan tjekke hjemmefra, om du finder et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Du er i gang med det samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med eller købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Odense?
Du har adgang til lagerhotellet og dit rum 24 timer i døgnet. Vi har gjort det så fleksibelt som muligt, så du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Vi er på telefonen 24 timer i døgnet, så du altid kan få hjælp på tlf. 70 230 255 .

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Odense?
Alle afdelinger bliver videoovervåget - og hvert rum er udstyret med en alarmløsning, som du kan betjene via app'en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, er det valgfrit, om du vil kontakte G4S, som kan foretage et vagtudkald. Vær opmærksom på, at vælger du at kontakte G4S for et vagtudkald, accepterer du samtidigt at betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er min ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, alle ting er forsikret igennem forsikringsselskabet Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, og forsikring kan heller ikke fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at medbringe en selv, men du kan også købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, hos Nettolager har vi ingen bindingsperiode. Du kan opsige fra dag til dag. Du skal dog have tømt opbevaringsrummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Har I opbevaring til studerende?

Mangler du plads på kollegieværelset? Så tilbyder Nettolager billig opbevaring på vores lagerhotel beliggende ca. 14 minutters køretur fra midtbyen. Vi tilbyder helt små rum, hvis du bare mangler plads til et par flyttekasser eller står du og skal bruge opbevaring til hele værelset, har vi også rum til det.

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/juridiske-dokumenter/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.