Spar
50%
De første 2 måneder.

Vælg lagerrum

Vælg hvor meget plads du skal bruge
Gulvets størrelse Rummets størrelse* Pris
1 m² 2,7 m³ 50% de første 2 mdr. 65kr./md.
2 m² 5,4 m³ 50% de første 2 mdr. 115kr./md.
3 m² 8,1 m³ 50% de første 2 mdr. 165kr./md.
4 m² 10,8 m³ 50% de første 2 mdr. 220kr./md.
5 m² 13,5 m³ 50% de første 2 mdr. 275kr./md.
6 m² 16,2 m³ 50% de første 2 mdr. 330kr./md.
7 m² 18,9 m³ 50% de første 2 mdr. 385kr./md.
8 m² 21,6 m³ 50% de første 2 mdr. 440kr./md.
9 m² 24,3 m³ 50% de første 2 mdr. 495kr./md.
10 m² 27 m³ 50% de første 2 mdr. 550kr./md.
* Alle rum har en højde på 2.7 meter.

Klar til at bestille

Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

Bestillingsoversigt

Tilbudspris (gælder første 2 mdr.) kr. pr. måned
Totalpris første måned kr.
Normalpris (efter 2 mdr.) 130kr. pr. måned

Dine kontaktoplysninger

Dette site er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik er Servicebetingelser er gældende.

Det er helt uforpligtende!

Billede af en smartphone med teksten: Klar det hele fra din mobil
Klokke
Alarm i alle rum
Kamera
Video-overvågning
Ur
Adgang døgnet rundt
Dokument
Forsikring altid inklusiv
Snefnug
Beskyttet mod fugt og kulde

Billig opbevaring i Odense NV


Hos Nettolager i Odense NV tilbyder vi en rigtig god pris på opbevaring af dine møbler og indbo. På vores self storage lagerhotel i Odense NV kan du nemt og bekvemt leje dit eget pulterrum i lige præcis den størrelse, du har brug for. Uanset om du skal opbevare havemøblerne eller hele din lejlighed, har vi det rigtige pulterkammer til dig. Ved hjælp af vores størrelsesguide kan du finde et lagerrum, der matcher dine behov.

 

Fordele ved Nettolager


Hos Nettolager i Odense NV betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr, og der er ingen bindingsperiode på dit rum. Det giver dig præcis den sikkerhed og fleksibilitet, som du har brug for, hvis du for eksempel står midt i en flytning – eller hvis du bare bruger rummet til lidt ekstra opbevaringsplads.

Uanset hvor længe du skal bruge rummet, betaler du kun for den tid, du bruger det. Lige så snart rummet er tomt, og hængelåsen er fjernet, kan du opsige det. Det giver dig en yderst fleksible løsning, når du skal have opmagasineret dine møbler i Odense.

Sikkerheden er i top

 

Når du har valgt et pulterkammer, skal du låse det med en stærk hængelås. Du har alarm på dit rum, så dine ting altid er i sikkerhed. Nettolager har en fast aftale med G4S, som du kan kontakte, hvis din alarm går i gang.Dit lagerrum er lavet af solidt stål, og indgangen til selve lagerhotellet er sikret med en talkode, som jævnligt bliver skiftet, så uvedkommende ikke kan komme ind i bygningen.

 

Opbevaring Årslev

 

Nettolager har også et lagerhotel i Årslev beliggende cirka 30 minutter fra Odense. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Odense ligger Nettolager?

I Odense har Nettolager to lagerhoteller. Du finder det ene lagerhotel i det nordlige Odense på Hans Egedes Vej 3, 5210 Odense NV. Det andet Nettolager ligger på Sivmosevænget 2, 5260 Odense S. Der er god mulighed for at få opbevaret dine ting i Odense med placeringen af de to lagerhoteller.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Odense?
Du kan i princippet få opbevaret alt det, du ikke har plads til hjemme: Møbler, hårde hvidevarer, planter, højttalere, TV, vintertøjet, skistøvler, din cykel, scooter eller motorcykel. Du kan også sikkert og trygt opbevare alle former for fotos og papirmateriale hos Nettolager. Vores lagerhoteller er rene og temperaturkontrollerede.
Du må ikke opbevare eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker samt brandfarlige væsker. Ved oplagring af maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende. Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal forsvarligt indpakkes eller drænes. Du må ikke opbevare mad og let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadelige eller miljøfarligt. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Odense?

Vi har rum i mange forskellige størrelser, så vi kan helt sikkert finde et, der passer til dine behov. I Nettolager på Hans Egedes Vej 3 har vi opbevaringsrum i størrelserne fra 1,3 m2 og op til 11,8 m2. Hos Nettolager på Sivmosevænget 2 er det mindste rum 1,3 m2, og det største er 15,1 m2. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 m, så der er mulighed for at stable godt op i højden, når du pakker dit pulterkammer. Døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se billeder af, hvad der eksempelvis er plads til. Vi kalder det vores pladsberegner.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Hvor stort et opbevaringsrum, du skal vælge, afhænger helt af din situation. Har du blot brug for et ekstra depotrum, er et rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at pakke møbler og diverse genstande fra et helt hjem ned, skal du op i en større størrelse. Vi plejer at bruge denne tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2. Men det afhænger selvfølgelig helt af, hvor mange møbler og inventar, du tager med dig, når du fraflytter din bolig.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Odense?
Det kan være forskelligt fra dag til dag, hvilke størrelser rum, der er ledige. Du kan med fordel downloade vores app, hvor du altid kan se, hvilke størrelser rum, der er ledige på de enkelte lagerhoteller. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 – 20.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, du kan altid opgradere til et større, hvis du får brug for mere plads. Det kræver blot, at der er et større opbevaringsrum ledigt. Du booker nemt et større opbevaringsrum via vores app. Du skal blot huske at opsige det gamle rum, når du har tømt det – og sætte hængelåsen over på dit nye, større rum.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Odense?
Vi har gjort det nemt for dig at booke et opbevaringsrum ved hjælp af vores app. Du bestemmer selv, hvilket ledigt depotrum du ønsker at leje. Nye rum lejes på lokationen, men du kan tjekke hjemmefra, om du finder et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Du er i gang med det samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med eller købe en af vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Odense?
Du har adgang til lagerhotellet og dit rum 24 timer i døgnet. Vi har gjort det så fleksibelt som muligt, så du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Vi er på telefonen 24 timer i døgnet, så du altid kan få hjælp på tlf. 70 230 255.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Odense?
Alle afdelinger bliver videoovervåget – og hvert rum er udstyret med en alarmløsning, som du kan betjene via app’en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, er det valgfrit, om du vil kontakte G4S, som kan foretage et vagtudkald. Vær opmærksom på, at vælger du at kontakte G4S vagtudkald, accepterer du samtidigt at betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja. Dine ting er forsikret igennem forsikringsselskabet Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, og forsikring kan heller ikke fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at medbringe en selv, men du kan også købe en af vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, hos Nettolager har vi ingen bindingsperiode. Du kan opsige fra dag til dag. Du skal dog have tømt opbevaringsrummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller login på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Har i opbevaring til studerende?

Mangler du plads på kollegieværelset? Så tilbyder Nettolager billig og nem opbevaring på vores lagerhotel beliggende ca. 14 minutters køretur fra midtbyen. Vi tilbyder helt små rum, hvis du bare mangler plads til et par flyttekasser eller står du og skal bruge opbevaring til hele værelset, har vi også rum til det. Studerende samt nye studerende med studiestart inden for 6 måneder kan få 25% rabat hver måned gennem hele studietiden.