I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Opbevaring Agedrup

På lagerhotellet på Mølledammen 11 i Agedrup kan Nettolager tilbyde lagerrum i størrelserne fra 1,4 til 13,6 m2. Vores opbevaringsrum er fugt- og temperaturkontrollerede, så du trygt kan opbevare dine møbler og dit indbo hos os. Det er nemt at komme i gang med vores app, hvor du kan booke, betale og styre alarmen på dit rum.

 

Lagerhotel Agedrup – nem opbevaring i Odense og omegn

Agedrup er beliggende i den nordøstlige del af Odense tæt ved Ring 3. Lagerhotellet på Mølledammen ligger nærmere betegnet i Bullerup, tæt ved Super Brugsen og Bullerup Svømmebad og Sundhedshus. I Odense har vi to andre lagerhoteller, du kan benytte dig af, hvis Agedrup ikke har den ideelle beliggenhed for dig. Besøg os på Hans Egedes Vej 3 i Odense NV eller på Sivmosevænget 2 i Odense S.

 

Du kan finde en oversigt over vores lagerhoteller i Odense og på resten af fyn her:

Vi passer på dine ting

Hos Nettolager får du professionel opmagasinering, hvor der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden. Dine ting bliver opbevaret i et fugt- og temperaturkontrolleret rum med alarm. Dine ting er forsikret via vores samlede forsikring, som er inklusiv i lejen. Du er automatisk forsikret for 100.000 kroner, så ønsker du at opbevare effekter med en større værdi, så kontakt dit eget forsikringsselskab.

 

Læs mere om at leje et lager

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Agedrup ligger Nettolager?

Du finder Nettolager Agedrup på adressen Mølledammen 11, 5320 Agedrup. Agedrup er beliggende i det Nordøstlige hjørne af Odense. Forstaden ligger mellem Odense og Munkebo tæt på Ring 3, som rammer den fynske motorvej syd for Odense. Vores self-storage lager i Agedrup ligger tæt på Super Brugsen Bullerup.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Agedrup?

Du kan opmagasinere det meste hos os. Møbler, cykler, bøger og endda motorcykler. Alle rum er temperatur- og fugtkontrollerede. Af hensyn til sikkerheden må du ikke opbevare brandfarlige og miljøfarlige effekter. Du kan komme til dit lagerrum, når du brug for det. Hele døgnet rundt.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Agedrup?

På vores lagerhotel i Agedrup har vi opbevaringsrum i størrelserne fra 1,4 kvadratmeter til 13,6 kvadratmeter. Døren ind til selve rummet er 1 meter bred, og højden på rummene er 2,7 meter.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?

Det afhænger lidt af din situation. Hvis du skal opbevare alt indbo fra din bolig, har vi en tommelfingerregel om, at du skal bruge 10 procent af boligens størrelse til opbevaring. Det betyder, at fraflytter du f.eks. en bolig på 70 m2, skal du bruge ca. 7 m2 opbevaring. Du kan se eksempler på de forskellige opbevaringsrum på vores hjemmeside.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Agedrup?
Du kan til enhver tid tjekke vores app for at se hvilke rum, der er ledige i det pågældende lagerhotel. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 – 18.00 for nærmere oplysninger.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?

Ja, det kan du naturligvis. Hvis der er et større rum ledigt, så booker du bare det i stedet for. Husk at opsige det gamle, når du flytter dine ting – og husk at flytte hængelåsen. Du kan også vælge at booke et ekstra lagerrum. Du betaler nemlig pr. kvadratmeter og ikke pr. rum, så det koster dig ikke ekstra at booke flere rum.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Agedrup?

Det er rigtig nemt og ligetil at booke hos Nettolager. Download vores app på din smartphone, og så er du i gang. Via app’en kan du tjekke ledige rum, booke, betale og opsige. Vi har intet depositum eller gebyr, så du betaler fra første dag og til sidste dag, du benytter opbevaringsrummet. Har du behov hjælp til at leje et opbevaringsrum, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Agedrup?

Vi har døgnåbent på alle vores lagerhoteller. Det er den mest fleksible løsning, hvor du kan få adgang til dit depotrum, når det passer dig.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Agedrup?

Ja, vi går ind for sikkerhed og tryghed, så der er alarm på alle opbevaringsrum. Hvis der går en alarm på dit lagerrum, modtager du en SMS. Du kan herefter vælge selv at køre ud til lagerhotellet, eller du kan kontakte vagtselskabet G4S. Vær opmærksom på, at ved foretagelse af et vagtudkald, opkræves du 656,25 kr.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?

Ja, prisen på dit opbevaringsrum er inklusiv en forsikring på op til 100.000 kr. Din selvrisiko er på 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være aflåst med en forsikringsgodkendt hængelås. Denne kan du enten selv medbringe eller købe hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, så kan du læse mere her eller kontakte kundeservice på tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?

Nej, vi har ingen binding hos Nettolager. Du kan opsige når som helst, og du betaler kun for de dage, du benytter rummet.

 

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.