I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig opbevaring Årslev


Kun små 20 minutter fra Odense centrum finder man Nettolagers lagerhotel i Årslev. Nettolager Årslev ligger på Industrivej 6, og er din mulighed for billig opbevaring. Du betaler kun for den tid, som du anvender rummet, da vi ikke har nogen bindingsperiode. Det er fleksibelt for dig som kunde.

 

Opbevaring Odense


Hos Nettolager i Årslev uden for Odense lejer du et fugtkontrolleret opbevaringsrum med temperaturstyring i et tørt og sikkert lagerhotel. Der er intet oprettelsesgebyr og intet depositum. Få opbevaret dit indbo hos Nettolager og få nem og hurtig adgang til dit rum på alle tider af døgnet.

 

Du kan finde vores oversigt over Fyn her, hvis vores lagerhotel i Årslev ikke har en passende lokation.

Ønsker du mere hjælp er du meget velkommen til at ringe på 70 230 255 eller du kan kontakte os her.

Eget opbevaringsrum


Med opbevaring i lagerhotel Årslev får du nemt og hurtigt dine møbler opbevaret i en kortere eller længere periode. Der er adgang til eget opbevaringsrum/depotrum 24 timer i døgnet, så du kan altid komme til dine ting.

 

Møbelopbevaring Odense


Hos Nettolager Årslev har vi ingen oprettelsesgebyr på leje af rum. Det betyder, at du kun betaler for lejen – og kun for den tid, som du opbevarer dine ting i rummet. Vi har heller ikke depositum på rumlejen, så du skal ikke lægge en stor sum penge for at leje et depotrum ved os. Hvis du hellere vil opbevare dine møbler i vores lagerhoteller i Odense, kan du besøge det på Hans Egedes Vej 3.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Årslev ligger Nettolager?
Du finder Nettolager i Årslev på Industrivej 6, 5792 Årslev. Med en beliggenhed tæt på motorvejsafkørslen i Årslev er det let at komme til og fra dette opbevaringsrum hos Nettolager.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Årslev?
Du er velkommen til at opmagasinere alt det, du ikke har plads til hjemme: Møbler, tøj, værktøj, højttalere eller din racercykel. Du kan med tryghed opbevare alle former for fotos og papirmateriale hos Nettolager, da vores lagerhoteller er rene, fugt- og temperaturkontrollerede.
Du må ikke opbevare eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal forsvarligt indpakkes eller drænes. Af hensyn til andre lejere må du ikke opbevare mad, let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadelig eller miljøfarligt. Det er ikke tilladt at opbevare dyr, og det er ikke tilladt at bo/overnatte i det lejede depotrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Årslev?
I Årslev har Nettolager rum i flere forskellige størrelser, så der er helt sikkert et, der passerer til dine behov. Det mindste opbevaringsrum er 1,4 kvadratmeter, og det største er 13,8 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 m, så der er mulighed for at stable godt på i højden, når pakker dit rum. Døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se illustreret, hvad der eksempelvis er plads til. Vi kalder det vores pladsberegner.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Hvor stort et lagerrum, du skal vælge, afhænger helt af din situation. Har du blot har brug for lidt ekstra skabsplads, er et rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at pakke indbo og genstande fra et helt hjem ned, skal du have et større rum. Vi plejer at bruge denne tommelfingerregel i vores lagerhoteller: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2. Men det afhænger selvfølgelig helt af, hvor meget inventar, du tager med dig, når du fraflytter din bolig.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Årslev?
Det er forskelligt fra dag til dag, hvilke størrelser rum, der er ledige. Du kan med fordel downloade vores app, så du kan tjekke, hvilke størrelser rum, der er ledige på de enkelte lagerhoteller. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, det kan du helt bestemt. Du er velkommen til at opgradere til et større opbevaringsrum, hvis du får brug for mere plads. Det kræver selvfølgelig blot, at der er et større opbevaringsrum ledigt. Du booker nemt et større opbevaringsrum via vores app. Husk at opsige det gamle rum og fjerne hængelåsen, når du har tømt rummet.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Årslev?
Det er simpelt at booke et opbevaringsrum ved hjælp af vores app. Du bestemmer selv, hvilket ledigt depotrum, du vil leje. Nye rum lejes på stedet via vores app, men hjemmefra kan du tjekke, om der er et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Du er i gang med det samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med eller købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr., der ligger inden for porten.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Årslev?
Du har adgang til lagerhotellet og dit rum 24 timer i døgnet. Det er fleksibelt for dig som kunde. Du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Kundeservice er på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00, så her kan du også få hjælp.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Årslev?
Alle afdelinger er videoovervågede og hvert rum er udstyret med en alarmløsning, som du kan betjene via app'en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, er det op til dig, om du vil kontakte G4S, som kan foretage et vagtudkald. Vær opmærksom på, at vælger du at kontakte G4S til et vagtudkald, accepterer du samtidigt at betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, det er de. Dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, hos Nettolager har vi ingen bindingsperiode. Du kan opsige fra dag til dag. Du skal dog tømme opbevaringsrummet og fjerne hængelåsen, inden du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/juridiske-dokumenter/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.