Spar 50% den første måned

I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Opmagasinering Glostrup, Fabriksparken


Mangler du opbevaringsplads til noget af dit indbo eller skal du have opmagasineret hele din lejlighed? Så er hjælpen lige her! Hos Nettolager Glostrup på Fabriksvej 25 tilbyder vi billig opmagasinering - uanset om du har brug for et lille eller stort opbevaringsrum.

Nettolager giver den billigste pris på opbevaring i København og på lagerhotellet i Glostrup lidt uden for København kan du nemt leje et opbevaringsrum. Vi guider dig til den rigtige størrelse her på siden, så du ikke skal betale for mere plads end du har brug for.

 

Fleksibilitet og sikkerhed for dine penge


Når du lejer et opbevaringsrum på Fabriksparken 25 i Glostrup, får du alarm på dit rum og du får en SMS, hvis alarmen går. Du styrer selv alarmen fra din mobiltelefon. Alarmen er koblet op til en vagtcentral, som du kan tilkalde, hvis alarmen går. På den måde kan du altid få hurtig hjælp, hvis alarmen aktiveres i dit rum.

Alle opbevaringsrum aflåses også med en forsikringsgodkendt hængelås. Du kan enten købe en forsikringsgodkendt hængelås på afdelingen eller medbringe din egen. Det er helt op til dig.

Nettolager er din hjælp til billig opbevaring


Alle opbevaringsrum på Fabriksparken 25 i Glostrup er konstrueret i solidt stål. Alle porte og gangarealer er videoovervågede. Har du spørgsmål til lagerrummene, størrelser eller andet, skal du endelig bare kontakte os.

Vi tilbyder også opbevaring andre steder i Glostrup - du kan se oversigten her.

Du finder desuden Nettolager i Brøndby, Vallensbæk Strand og Skovlunde.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Glostrup ligger Nettolager?
Du finder Nettolagers to lagerhoteller i Glostrup på følgende adresser: Fabriksparken 25 og Naverland 33, 2600 Glostrup. De to lagerhoteller ligger tæt på hinanden i det nordlige Glostrup, hvilket gør det let at komme til og fra dit opbevaringsrum.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Glostrup?
I princippet kan du opmagasinere alt. Det kunne fx være babyudstyr, legetøj, møbler, kufferter, skitøj og skiudstyr. Du kan trygt og sikkert opbevare bøger, fotos og papirmateriale hos Nettolager. Alle depotrum er beskyttet mod frost og kulde.

Der er dog visse forholdsregler, du skal være opmærksom på. Det er ikke tilladt at opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af motordrevne maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal være forsvarligt pakket ind eller drænet. Du må ikke opbevare fødevarer, let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt materialer, der på anden vis er skadelig eller miljøfarlig. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum, og det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Glostrup?
Nettolager Glostrup har rum i mange forskellige størrelser og vi kan helt sikkert finde et, der passerer til dit behov. Vores mindste opbevaringsrum er 1 kvadratmeter og det største er 17 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter og døren ind til selve rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du bruge vores pladsberegner til at se, hvad der er plads til i de forskellige rum.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?

Hvor stort et opbevaringsrum du har brug for afhænger af din situation. Har du brug for ekstra opmagasinering af ting, du sjældent bruger, er et depotrum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at opmagasinere indbo fra et helt hjem, skal du booke et større pulterrum. Nettolager plejer at bruge en simpel tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Glostrup?
Se de aktuelle ledige lagerrum via Nettolager app'en. På den måde kan du på forhånd tjekke, om den lokale Nettolager har et opbevaringsrum i den størrelse, du har brug for. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, det kan du. Hvis der er et større opbevaringsrum ledigt, kan du nemt booke det via vores app. Husk blot at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Glostrup?
Du booker et opbevaringsrum i Glostrup ved hjælp af Nettolager app'en. Tjek hjemmefra, om der er et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Du får adgang til rummet med samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med eller købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Glostrup?
Nettolager har altid åbent. Som lejer har du adgang til lagerhotellet og dit depot 24 timer i døgnet. Vi har gjort det så fleksibelt som muligt, så du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Vi er på telefonen 24 timer i døgnet, så du altid kan få hjælp på tlf. 70 230 255 .

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Glostrup?
Alle lagerhoteller er videoovervågede og hvert rum er udstyret med en alarm, som du kan betjene via app'en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S, som kan foretage et vagtudkald på din opfordring, hvis der går en alarm på dit opbevaringsrum. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, dine ting er forsikrede gennem Topdanmark. Forsikringen er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at medbringe en selv eller købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, der er ingen bindingsperiode eller opsigelsesvarsel hos Nettolager. Du kan opsige dit opbevaringsrum fra dag til dag. Du skal dog have tømt pulterkammeret og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Har I opbevaring til studerende?
Er kollegieværelset i København lige småt nok og har du brug for at opbevare møblerne, du fik med fra forældrene? Hos Nettolager tilbyder vi billig leje af pulterrum i forskellige størrelser alt efter behov. Vores lagerhoteller på Naverland og Fabriksparken ligger en halv times kørsel fra indre by og har åbent 24 timer i døgnet.

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/juridiske-dokumenter/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.