I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billigt lagerhotel Skovlunde
Hos Nettolager i Skovlunde, små 15 km fra København, kan du leje et opbevaringsrum fra 1 m² til 10 m². Vores billige depotrum er din mulighed for nem opbevaring af dine møbler.

Alle opbevaringsrum aflåses med en sikkerhedsgodkendt hængelås, men du er også velkommen til at bruge din egen hængelås.

 

Lagerhotel Skovlunde er ubemandet og åbent 24 timer i døgnet. Det er fleksibelt for dig som lejer, da du ikke skal tænke åbningstider ind i din flytning. Du kommer bare, når det passer dig.

Her på siden kan du se, hvilke muligheder du har, når du lejer et depotrum hos Nettolager. Følg størrelsesguiden og se din pris pr. måned. 

Klik bestil, når du er tilfreds med dine valg. Så kontakter vi dig.

Opbevaring Skovlunde og omegn


Besøg også vores lagerhotel Glostrup på afdelingerne på Fabriksparken 25 og Naverland 33 .

Hvis afdelingen i Skovlunde ikke passer, kan du se nogle af vores afdelinger tæt på her:

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Skovlunde ligger Nettolager?
Du finder Nettolager Skovlunde på Literbuen 10, 2740 Skovlunde, små 15 km fra København. Nettolager Skovlunde ligger lige syd for Herlev, tæt på Nordre Ringvej og afkørslen på motorvej E47. Det er let at komme til og fra dit opbevaringsrum i Skovlunde.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Nettolager på Skovlunde?
Har du brug for mere plads til opmagasinering af dine ting, så book dig ind hos Nettolager. Her får du et fugt- og temperaturkontrolleret rum, hvor du kan opbevare alt fra julepynt til skiudstyr. Papirer, fotos og andre følsomme sager er også i sikkerhed hos os, da rummene ikke er udsat for kulde og fugt. Der er dog visse ting, du ikke må som lejer hos Nettolager: Du må ikke opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Hvis du opmagasinerer maskiner med motor, skal disse tømmes for olie, benzin og lignende. Vær opmærksom på, at motorcykler ikke dækkes af Nettolagers forsikring. Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal være drænet. Du må ikke opbevare fødevarer eller materialer, der er ildelugtende, skadelige eller miljøfarlige. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum, og det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Skovlunde?
I Skovlunde har vi lagerrum til alle behov, både de helt små på 0,6 kvadratmeter og de store på 9,6 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er ens, nemlig 2,7 meter. Døren ind til selve rummet er 1 meter bred, så der er god plads til store effekter.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det afhænger helt af, hvor store effekter og hvor meget du ønsker at opbevare. Hvis du kun skal bruge ekstra ”skabsplads” til flyttekasser, kufferter og andre mindre ting, du sjældent bruger, er et rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at opmagasinere et helt værelse inkl. møbler, skal du booke et af vores større pulterrum. På mange oplagringspladser, bruger man denne tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2. Så beregn cirka en tiendedel + lidt ekstra.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Skovlunde?
Det kan vi desværre ikke sige med sikkerhed, men du kan selv undersøge de aktuelle ledige  opmagasineringsrum på Nettolagers app. Den giver dig mulighed for at forhåndstjekke, om der findes et lagerrum i den størrelse, du har brug for. Du kan også undersøge rummene i andre af Nettolagers lagerhoteller, fx Glostrup. Endelig må du hjertens gerne søge hjælp hos vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, du kan nemt flytte dine ting i et større opbevaringsrum, hvis der er et ledigt. Du booker det nye, større rum via vores app. Du kan opsige det gamle depotrum i app'en med det samme. Du skal blot huske at tømme dit gamle rum og fjerne hængelåsen.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Skovlunde?
Følg disse enkle trin til at booke et depotrum i Skovlunde:

  1. Download Nettolagers app og tjek ledige rum på forhånd
  2. Kør ud til Nettolager
  3. Find et rum i den tidligere størrelse
  4. Book og betal via app'en.
  5. Flyt dine ting ind. Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os for 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Skovlunde?
Lagerhotellet i Skovlunde er ubemandet og har åbnet 24 timer i døgnet. Indgangen til Nettolager er sikret med en kode, der bliver udskiftet med jævne mellemrum. Du har adgang til dit opbevaringsrum, når det passer dig. Det, synes vi, er lig med god og fleksibel kundeservice. Vores telefoniske kundeservice står til rådighed alle ugens dage kl. 08.00 - 18.00 på tlf. 70 230 255 .

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Skovlunde?
Ja. Alle opbevaringsrum er udstyret med en alarm, der er nem at betjene via app'en på din telefon. Alle lagerhoteller er videoovervågede, da vi ønsker stor sikkerhed. Af samme grund samarbejder Nettolager med vagtselskabet G4S, som kan foretage et vagtudkald, hvis der går en alarm på dit opbevaringsrum. Kontakt G4S, hvis du ønsker deres hjælp til dette. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Du må også gerne selv at køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, Nettolager har lavet et samarbejde med Topdanmark. Forsikringen er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du enten selv kan medbringe eller købe hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, vi har ingen bindingsperiode. Det står dig frit for at opsige dit opbevaringsrum fra dag til dag. Det skal dog tømmes, før du opsiger lejemålet via app'en. Husk også ved fjerne din hængelås.

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.