København

Nettolager tilbyder opbevaringsrum Københavnsområdet i højeste kvalitet. Vi har alarm og alle Nettolagers rum er temperatur- og fugtregulerede. Der er videoovervågning døgnet rundt på lagerhotellet. Du lejer rum og tilgår lageret igennem vores app.

Rum fra 110 kr /md.*

Vallensbæk Strand

Egeskovvej 1

Vælg lager
Rum fra 125 kr /md.*

Greve

Elektronvej 2

Vælg lager
tilbud
Rum fra 55 kr /md.*

Glostrup

Fabriksparken 25

Rum fra 55,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 110.- kr. pr. md

Vælg lager
Vi udvider 28. juni 2024
Rum fra 95 kr /md.*

Havdrup

Kildebrogårdsvej 11N

Vælg lager
Rum fra 125 kr /md.*

Skovlunde

Literbuen 10

Vælg lager
tilbud
Rum fra 55 kr /md.*

Brøndby

Midtager 13

Rum fra 55,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 110.- kr. pr. md

Vælg lager
Vis resterende 3
tilbud
Rum fra 40 kr /md.*

Glostrup

Naverland 33

Rum fra 40,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 80.- kr. pr. md

Vælg lager
Rum fra 140 kr /md.*

Kastrup

Præstefælledvej 16

Vælg lager
Rum fra 110 kr /md.*

Brøndby

Vallensbækvej 47

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Billig og sikker opbevaring i København

Søger du mere plads til opbevaring i København? Du finder Københavns bedste opbevaring til både privat og erhverv hos Nettolager. Vores lagerhoteller dækker bl.a. København og resten af Sjælland.

 

Kvadratmeterne i København er - i gængs forstand - ganske dyre. Men ikke når det kommer til opbevaring hos Nettolager. Her kan du opbevare dine ting til favorable priser og i store, regulære opbevaringsrum, som både er temperaturregulerede, tørre og sikrede med alarm og videoovervågning.

 

Opbevaring København


Nettolager tilbyder moderne lagerhoteller i hele landet, men særligt vores depotrum til opbevaring i København og Storkøbenhavn er meget populære. Det kan vi godt forstå, for vores fleksible self storage løsning er ikke kun billig – den er også inkl. forsikring, alarm og helt uden binding.

 

Nettolager har 17 lagerhoteller fordelt over København og omegn – fra Amager til Smørum.
Midt i den pulserende storby kan vi desværre ikke tilbyde opbevaringsrum. Her troner de rigtige dyre kvadratmeter i form af det smukke Amalienborg, Christiansborg, Tivoli, Statens Museum for Kunst, Rundetårn, Botanisk Have og Strøget. Til gengæld er alle vores afdelinger placeret tæt på de store hovedveje, så det er nemt at komme til og fra lagerhotellet – også hvis du er i flyttebil eller har en trailer bagpå. Uanset om du bor i udkanten af København eller lige midt i hovedstaden, så kommer du nemt til Nettolager.

 

Hvad er fordelen ved et opbevaringsrum?

Der er mange fordele ved at leje opbevaring i Københavns bedste lagerhoteller. Hvis du mangler plads i lejligheden, kollegieværelset eller huset, så er det en god mulighed at opmagasinere dine ting et sted i nærheden af dit hjem, hvor du kan komme til og fra relativt nemt. Mange benytter vores opbevaringsrum som det ekstra pulterkammer, deres bolig ikke har - som en forlængelse af lejligheden.

 

Der er ingen grund til at vintertøjet, vinterstøvler eller skiudstyret ligger og fylder i lejligheden hele året, når det kun er om vinteren, du skal benytte det. Det samme gælder racercyklen, kufferterne, pladesamlingen, teltet og meget andet. Uanset hvordan du lever dit liv og hvilke hobbyer og interesser, du har, så har du sikkert ting, der ligger ubrugte hen det meste af året. Ryd op i skuffer, skabe, under sengen, bag døren og få skabt plads, lys og luft til livet i din bolig. Med mindre rod og færre ting i hjemmet, oplever mange en større ro og mindre stress.

 

Høj sikkerhed, alarm og forsikring

Vi har stor fokus på sikkerhed – både i forhold til tyveri og skader. Hos Nettolager er området sikret på flere måder. Der er videoovervågning på selve området og indenfor i afdelingen. For at komme ind gennem hovedporten på Nettolagers afdelinger, skal man være lejer og benytte sig af app eller SMS. Der er alarm på alle opbevaringsrum, og døren ind til opbevaringsrummet skal du aflåse med en sikkerhedsgodkendt hængelås. Forsikring er inklusiv i prisen, og du er automatisk dækket op til 100.000 kr.

 

God og sikker opbevaring i København

Til forskel fra et skur, kælderrum eller loftsrum er et moderne opbevaringsrum tørt, temperaturreguleret og lugtfrit. Hvis du ønsker at passe godt på dine møbler, indbo og ejendele, så gør dig selv den tjeneste at booke et opbevaringsrum hos Nettolager. Vores opbevaringsrum er fugtkontrollerede. Det sikrer en tryg opbevaring uden risiko for fugt eller skimmelsvamp. Du kan derfor opmagasinere alt fra møbler til vintertøj, musikinstrumenter, bøger og arvegods. Desuden er det nemt at komme rundt i de brede gange i vores lagerhoteller, og du kan låne vogne eller palleløftere. En lidt anden situation, end hvis du skulle skubbe dine ting ned af en smal kældertrappe eller op på et loft.

 

Hvor finder jeg plads til opbevaring i København?

Du kan finde vores lagerhoteller i Hovedstadsområdet ved at søge på vores hjemmeside. Du kan selvfølgelig også benytte vores app til at vise dig Nettolager afdelinger i nærheden af, hvor du befinder dig. Vi har lige nu opbevaring i København og Storkøbenhavn i følgende byer: Kastrup, Skovlunde, Brøndby, Glostrup, Vallensbæk Strand, Smørum, Greve, Hørsholm, Roskilde, Havdrup, Hillerød, Køge og Fredensborg. Vi åbner løbende nye lagerhoteller, så hold øje med vores hjemmeside eller vores Facebook.

 

Hvilken størrelse opbevaringsrum skal jeg vælge?

Hos Nettolager kan du leje lige den størrelse opbevaringsrum, du står og mangler. Vi tilbyder opbevaringsplads fra 1 m2 og op til omkring 20 m2 – uanset dit behov, har vi en løsning. I vores mindre lagerrum kan du stable flyttekasser og småmøbler, mens du i de større rum får mulighed for at opmagasinere din seng, sofa, motorcykel eller andre større effekter. Har du brug for hjælp med at beregne størrelsen på depotrummet, så kan du benytte vores pladsberegner til at få et billede af hvor meget, der er plads til i de enkelte rum.

 

Opbevaring til erhverv? Det klarer vi også!

Nos Nettolager har vi mange erhvervskunder som webshops, butik, tømrer, maler, VVS, elektriker, rådgiver, konsulent og mange flere, som synes godt om vores fleksible selvbetjeningskoncept. Vores koncept gør det muligt at komme til opbevaringsrummet døgnet rundt. Det er en fordel, hvis du passer din virksomhed på skæve tidspunkter. Og det er en kæmpe frihed at kunne komme til sine materialer døgnet rundt, når man er selvstændig erhvervsdrivende. Kontakt os gerne for at høre mere om vores skræddersyede erhvervstilbud for opbevaring i København og omegn.