I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig opbevaring i Greve


I Greve, cirka 30 km. fra København, ligger et af Nettolagers lagerhoteller. Her kan du leje et billigt og sikkert opbevaringsrum til dine møbler - og du betaler kun for de dage, du benytter depotrummet. 

 

Ingen bindingsperiode i Greve


Der er ingen bindingsperiode, når du opbevarer dine møbler hos Nettolager. Når du har tømt rummet og fjernet din hængelås, kan du opsige rummet. Du betaler derfor ikke hele måneden, hvis du kun skal bruge depotrummet i 14 dage. Det er enkelt og den billigste løsning til dig som kunde. Brug enten din egen hængelås eller køb den på lagerhotellet i Greve.

Sikker opmagasinering


Opbevaringsrummene er bygget i solidt stål med alarmer i hvert rum. Vi har ydermere videoovervågning, så du kan trygt opbevare dine ejendele hos Nettolager.

 

Opbevaring Greve og omegn


Besøg også lagerhotel Havdrup og lagerhotel Køge, hvis disse placeringer passer dig bedre. Og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Greve ligger Nettolager?
Du finder lagerhotellet Nettolager på Elektronvej 2, 2670 Greve. Lagerhotellet ligger tæt på Øresundsmotorvejen, hvilket gør det nemt at komme til og fra dit pulterrum.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Nettolager i Greve?
Hos Nettolager på Elektronvej 2 i Greve kan du opbevare alt det, du ikke har plads til hjemme. Fx møbler, værktøj, kufferter og skiudstyr. Hvis du har papirmaterialer eller fotos, som du er øm over for, så kan du trygt opbevare dem hos Nettolager. Alle lagerrum er temperatur- og fugtstyrede.
Der er dog visse ting, du skal være opmærksom på, når du lejer dig ind hos Nettolager. Du må ikke opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af motordrevne maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal være drænet. Du må ikke opbevare fødevarer eller materialer, der på anden vis er ildelugtende, skadelige eller miljøfarlige. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum, og det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Greve?
Du kan finde depotrum i flere størrelser hos Nettolager Greve. Du kan helt sikkert finde et, der passer til dine behov. Vores mindste opbevaringsrum er 0,8 kvadratmeter, og det største er 10,4 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter og døren ind til selve rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside guider vi dig til den rigtige størrelse, så du ikke skal betale for mere plads end nødvendigt.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det kommer på din situation, om du har brug for et lille, mellem eller stort lagerrum. Har du blot brug til opbevaring til ting, du sjældent bruger, er et rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at opmagasinere hele din lejlighed, skal du booke et af vores store pulterrum. I self storage branchen plejer vi at bruge en simpel tommelfingerregel: Hvis kunden kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal han ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis kunden kommer fra lejlighed på 70 m2, skal han bruge et depotrum på ca. 7 m2.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Greve?
Du kan til enhver tid undersøge, hvad der aktuelt er af ledige lagerrum via Nettolagers app. Det gør det let at tjekke, om din lokale Nettolager self storage har et opbevaringsrum i den størrelse, du har brug for. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja. Såfremt der er et større opbevaringsrum, kan du booke det via vores app. Du skal blot huske at opsige det gamle rum, når det er blevet tømt. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, skulle du booke det nye og opsige det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Greve?
Et lagerrum hos Nettolager Greve bookes i app'en. Tjek hjemmefra om der er et rum i den nye størrelse, så du ikke kører forgæves. Du får adgang til rummet med det samme! Du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum hos Nettolager. Rummet aflåser du selv med en hængelås.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Greve?
Nettolager har altid åbent for vores kunder - 24/7. Du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Vi vil nemlig gerne gøre det så fleksibelt som muligt for dig. Vores kundeservice står til rådighed alle ugens dage kl. 08.00 - 18.00 på tlf. 70 230 255 .

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Greve?
Ja, der er alarm på alle rum, og lagerhotellet er videoovervåget. Hvert rum er udstyret med en G4S alarm, som du kan betjene via app'en på din telefon. Vi har 100% fokus på sikkerhed og samarbejder derfor med vagtselskabet G4S. G4S kan foretage et vagtudkald på din opfordring, hvis der går en alarm på dit opbevaringsrum. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Du er også velkommen til selv ved køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, fordi forsikringen er en del af den samlede pakke. Du er forsikret igennem Topdanmark. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du enten selv kan medbringe eller købe hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, det er der absolut ikke. Nettolager har ingen bindingsperiode, og du kan opsige dit opbevaringsrum fra dag til dag. Rummet skal dog tømmes, før du opsiger lejemålet - husk også at fjerne din hængelås. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/juridiske-dokumenter/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.