Vælg lagerrum

Vælg hvor meget plads du skal bruge
Gulvets størrelse Rummets størrelse* Pris
1 m² 2,7 m³ 150kr./md.
2 m² 5,4 m³ 270kr./md.
3 m² 8,1 m³ 390kr./md.
4 m² 10,8 m³ 520kr./md.
5 m² 13,5 m³ 650kr./md.
6 m² 16,2 m³ 780kr./md.
7 m² 18,9 m³ 910kr./md.
8 m² 21,6 m³ 1040kr./md.
9 m² 24,3 m³ 1170kr./md.
10 m² 27 m³ 1300kr./md.
* Alle rum har en højde på 2.7 meter.

Klar til at bestille

Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

Bestillingsoversigt

Pris kr. pr. måned
Totalpris første måned kr.

Dine kontaktoplysninger

Dette site er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik er Servicebetingelser er gældende.

Det er helt uforpligtende!

Billede af en smartphone med teksten: Klar det hele fra din mobil
Klokke
Alarm i alle rum
Kamera
Video-overvågning
Ur
Adgang døgnet rundt
Dokument
Forsikring altid inklusiv
Snefnug
Beskyttet mod fugt og kulde

Lagerhotel Vallensbæk Strand – opbevaring København


Nettolager tilbyder den billigste pris på opmagasinering nær København. På vores lagerhotel Vallensbæk Strand kan du leje et billigt og tørt depotrum i den rette størrelse til dine møbler.

Følg vores størrelsesguide, så du finder den helt rigtige størrelse på dit opbevaringsrum. Der er jo ingen grund til at betale for mere, end du skal bruge. Når du har valgt, om du for eksempel ønsker en forsikring på dit rum, får du en samlet pris pr. måned. Du klikker bestil, udfylder med dine oplysninger og sender til os. Herefter kontakter vi dig, så du hurtigst muligt kan flytte ind.

Mens du venter, anbefaler vi dig, at du downloader vores app, som du finder i Google Play eller Apple App Store. Herfra kan du foretage ændringer og opsige dit rum, når du ikke skal bruge det længere.

Husk, at du altid kan ændre på dine valg, hvis du ombestemmer dig undervejs. Og når du har tømt dit depotrum og fjernet din hængelås på døren, kan du opsige rummet. Herefter stopper vi din betaling – også selvom du kun har brugt opbevaringsrummet i 4 dage. Det giver dig en fleksibel og billig opbevaringsløsning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor i Vallensbæk Strand ligger Nettolager?
Du finder Nettolager i Vallensbæk Strand på Egeskovvej 1, 2665 Vallensbæk Strand. Vallensbæk Strand ligger få kilometer sydvest for København og er nemt at komme til via Køge Bugt Motorvejen eller Søndre Ringvej.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Vallensbæk Strand?
Du kan sådan set opbevare alle de ting og sager, du ikke har plads til hjemme. Dog med få undtagelser og forholdsregler: Du må ikke opbevare eksplosivt, brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af maskiner, scootere eller motorcykler skal disse tømmes for olie, benzin og lignende. (Nettolagers forsikring dækker ikke motorcykler). Køleskabe, frysere og andre genstande skal tømmes for væske. Fødevarer, let fordærvelige eller ildelugtende produkter må ikke opbevares i lagerhotellet af hensyn til andre lejeres genstande. Du må heller ikke opbevare gods, der på anden vis er skadeligt eller miljøfarligt. Det er ikke tilladt at opbevare dyr eller selv overnatte i det lejede depotrum.

Når dette er nævnt, må du i princippet opbevare alt: Musikinstrumenter, motionscyklen, vinterdæk etc. Du kan trygt opbevare malerier og fotos hos Nettolager, da vores lagerrum er sikrede, rene, fugt- og temperaturkontrollerede.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Vallensbæk Strand?
Nettolager Vallensbæk Strand har depotrum i alle størrelser fra 2,7 – 14,2 kvadratmeter. Du kan helt sikkert finde et, der passer til dine behov. Ellers er der måske flere valgmuligheder i de omkringliggende Nettolagere i Brøndby. Alle depotrum har en god højde på 2,7 m, som giver god plads til opbevaring af ting, der kan stables. Døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se illustrationer af, hvad der eksempelvis er plads til i vores depotrum. Vi kalder det vores pladsberegner.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det er svært at sige præcist, når vi ikke kender din situation. Mange vælger at leje sig ind hos Nettolager, fordi de mangler et depotrum i deres nuværende bolig. I så fald kan man typisk nøjes med 1-2 kvadratmeter. Men hvis du står i en situation, hvor du skal opmagasinere hele din bolig, har du brug for et større rum. Et rum på mellem 3-5 kvadratmeter passer til dig, der kommer fra et værelse eller mindre lejlighed. Store rum på mellem 6-10 kvadratmeter passer til dig, der kommer fra en større lejlighed eller et hus. Selvfølgelig kan der være individuelle forskelle – nogle tager mange møbler og inventar med sig, mens andre skiller sig af med mange ting ved fraflytning.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Vallensbæk Strand?
Nettolager har en opdateret app, der giver dig svar på hvilke rum, der er ledige nu og her. Download app’en på forhånd og tjek ledige rum hjemmefra. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 – 20.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, opgraderinger er nemme at tilgå, hvis der i øvrigt er ledige rum. Hvis du får brug for mere plads, kan du booke et større opbevaringsrum via vores app. Husk, at du selv skal opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte over på dit nye rum.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Vallensbæk Strand?
Du kan nemt booke et lagerrum i Vallensbæk Strand på vores app. Nye rum lejes direkte på lokationen med app’en, men det er nemt at tjekke mulighederne hjemmefra. Du får adgang til dit pulterrum med det samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du skal dog bruge en forsikringsgodkendt hængelås til dit rum. Du kan købe en af vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Vallensbæk Strand?
Nettolager Vallensbæk Strand har døgnåbent. Nettolager vil gerne gøre det nemt og fleksibelt for dig, så du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Det er et ubemandet lagerhotel, som kun giver adgang til lejere. Vores kundeservice står til rådighed alle ugens dage kl. 08.00 – 20.00 på tlf. 70 230 255 eller kundeservice@nettolager.dk

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Vallensbæk Strand?
Ja. Hvert rum er udstyret med en alarm, som du kan betjene gennem app’en på din telefon. Afdelingen i Vallensbæk Strand er, ligesom alle Nettolagers afdelinger, videoovervåget. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, kan G4S foretage et vagtudkald på din opfordring. Vær opmærksom på, at du samtidigt accepterer at betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Du er også velkommen til selv at køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja. Dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du enten selv medbringer eller køber hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, der er ingen bindingsperiode på Nettolagers self storage hoteller. Du kan opsige dit lagerrum fra dag til dag. Det skal dog være tømt, og du skal have fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via app’en eller på vores hjemmeside www.nettolager.dk.