Vælg lagerrum

Størrelse Pris pr. måned Pris pr. dag *

Inklusiv i prisen:


✔ Alarm


✔ Forsikring


✔ 24/7 adgang


✔ Nul depositum


✔ Nul binding


✔ Opsigelse fra dag til dag

1 m2
/
2,7 m3
190 kr.
6,33 kr. 0 kr.
2 m2
/
5,4 m3
380 kr.
12,67 kr. 0 kr.
3 m2
/
8,1 m3
570 kr.
19,00 kr. 0 kr.
4 m2
/
10,8 m3
760 kr.
25,33 kr. 0 kr.
5 m2
/
13,5 m3
950 kr.
31,67 kr. 0 kr.
6 m2
/
16,2 m3
1140 kr.
38,00 kr. 0 kr.
7 m2
/
18,9 m3
1330 kr.
44,33 kr. 0 kr.
8 m2
/
21,6 m3
1520 kr.
50,67 kr. 0 kr.
9 m2
/
24,3 m3
1710 kr.
57,00 kr. 0 kr.
10 m2
/
27 m3
1900 kr.
63,33 kr. 0 kr.
* Beregnet ud fra 30 dage pr. måned, til den lavest angivne pris pr. måned.
Forsikringssum = 100.000 kr.

Klar til at bestille

Oversigt

Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

Oversigt

Pris kr. pr. måned
Totalpris første måned kr.

Dine kontaktoplysninger

Dette site er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik er Servicebetingelser er gældende.

Det er helt uforpligtende!

Billede af en smartphone med teksten: Klar det hele fra din mobil
Klokke
Alarm i alle rum
Kamera
Video-overvågning
Ur
Adgang døgnet rundt
Dokument
Forsikring altid inklusiv
Snefnug
Beskyttet mod fugt og kulde

Billig opbevaring Havdrup


I november 2017 åbnede Nettolager et nyt lagerhotel til møbel- og indbo opbevaring i Havdrup på Kildebrogårdsvej. Nettolager tilbyder dig en billig pris på opmagasinering og opbevaring Havdrup. Besøg eventuelt vores lagerhotel, hvis du vil have vores faciliteter, inden du beslutter dig, eller bestil her på siden ved at følge vores størrelsesguide.

Når du har valgt et opbevaringsrum, skal du aflåse det med en hængelås, som du enten selv medbringer eller køber på lagerhotel Havdrup. Opbevaringsrummene er opbygget og konstrueret i solidt stål, og der er temperatur- og fugtkontrol på stedet, så du er sikker på, at din møbler forbliver tørre.

Opbevaring Havdrup uden bindingsperiode


Der er ingen bindingsperiode eller depositum, hvis du vælger opmagasinering Havdrup. Hos Nettolager betaler du kun for opbevaring i det antal dage, som du bruger rummet. Lige så snart du har tømt dit opbevaringsrum og fjernet hængelåsen fra døren, kan du opsige dit opbevaringsrum via vores app. Kontakt os i dag og kom hurtigt i gang!

 

Du kan finde en oversigt over vores andre lagerhoteller her:

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Havdrup ligger Nettolager?
Du finder Nettolager Havdrup på Kildebrogårdsvej 11N, 4622 Havdrup. Havdrup er en mindre by, som ligger mellem Køge og Roskilde.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Havdrup?
Du kan opmagasinere stort sæt alt: Vinterdæk, møbler, kufferter, cykler og skiudstyr. Du kan også trygt og sikkert opbevare bøger, fotos og papirmateriale hos Nettolager, da alle depotrum er beskyttet mod fugt og kulde.

Men der er dog visse forholdsregler, du skal være opmærksom på. Det er ikke tilladt at opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af motordrevne maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal være forsvarligt pakket ind eller drænet. Du må ikke opbevare fødevarer, let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt materialer, der på anden vis er skadelige eller miljøfarlige. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum, og det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Havdrup?
Nettolager i Havdrup har depotrum i flere forskellige størrelser. Du kan med sikkerhed finde et rum, der passer til dine behov. Vores mindste opbevaringsrum er 1,4 kvadratmeter, og det største er 11,1 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter og døren ind til selve rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du på vores pladsberegner se, hvad der er plads til i de forskellige rum.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Hvor stort et opbevaringsrum, du skal vælge, afhænger af din situation. Har du brug for lidt ekstra 'skabsplads' til opmagasinering af ting, du sjældent bruger, er et depotrum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at pakke indbo ned fra et helt hjem, skal du booke et større pulterrum. Hos Nettolager bruger vi en simpel tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Havdrup?
Du kan se aktuelle ledige antal lagerrum via Nettolager app'en. Via app'en kan du på forhånd tjekke, om Nettolager Havdrup har et depotrum i den størrelse, du har brug for. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 19.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, du kan selvfølgelig booke et større opbevaringsrum, såfremt der er et ledigt. Book det nemt via vores app. Husk blot at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Havdrup?
Det er såre simpelt. Via app'en kan du hjemmefra tjekke, om der er et rum i den nye størrelse, så du ikke kører forgæves. Når du kommer til Nettolager Havdrup booker du det nye opbevaringsrum ved hjælp af app'en. Du kan flytte ind med det samme. Vi har ingen oprettelsesgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med eller købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Havdrup?
Nettolager har altid åbent for sine kunder. Du har således adgang til lagerhotellet og dit depot 24 timer i døgnet. Nettolager ønsker glade kunder og har gjort det så fleksibelt som muligt at være kunde hos os. Alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 19.00 er vi på tlf. 70 230 255 .

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Havdrup?
Ja, du får alarm på dit lagerrum med i prisen. Du kan betjene alarmen via din Nettolager-app. Alle lagerhoteller er ligeledes videoovervågede, da vi har 100% fokus på sikkerhed. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S, som kan foretage et vagtudkald på din opfordring, hvis der går en alarm på dit opbevaringsrum. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, forsikring er en del af den samlede pakke hos Nettolager, så det koster dig ikke ekstra. Alle ting er forsikret igennem Topdanmark. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at medbringe en selv eller købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, Nettolager Havdrup har ingen bindingsperiode eller opsigelsesvarsel. Du kan opsige dit opbevaringsrum fra dag til dag. Du skal dog have tømt pulterkammeret og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk