Smørum

Nettolager tilbyder opbevaringsrum ved Smørum i højeste kvalitet. Der er alarm, temperaturregulering, fugtstyring og videoovervågning døgnet rundt. Du har altid tilgang til dine ting, da vores lagerhoteller er åbne døgnet rundt og du selv betjener dem igennem vores app.

 

Hvad kan jeg opbevare?

Der kan være mange grunde til, at man pludselig har brug for mere opbevaringsplads. Der kan være kommet en lille ny til, måske har man ikke et depotrum til sin nye lejlighed eller man har arvet møbler, som man gerne vil gemme. Det kan også være, at motorcyklen skal på lager (husk at tømme for brændbare væsker og informere forsikringen) eller at haveudstyr eller vinterdæk skal rykkes væk.

 

Ingen binding, depositum eller skjulte gebyrer

Det er ærgerligt at betale for noget, man ikke bruger. Derfor kræver Nettolager heller ikke depositum, gebyrer eller en bindingsperiode på vores lagerrum. Hvis du opsiger og fraflytter dit opbevaringsrum d. 14. i måneden, skal du ikke betale for de resterende 16 dage i måneden. Du får herimod penge retur for det beløb, vi har trukket den 1. i måneden. Denne service kommer dig til gode, hvis du ikke på forhånd ved, hvor lang tid du skal bruge rummet.

Rum fra 110 kr /md.*

Smørum

Hassellunden 3

Vælg lager
Rum fra 110 kr /md.*

Smørum

Hassellunden 9

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Nem opbevaring i Smørum

I Smørum ligger Nettolagers to lagerhoteller i byen. Her udlejer vi billige opbevaringsrum til dit indbo - og hvis du følger vores pladsberegner, kan du få hjælp til at vælge den helt rigtige størrelse på dit opbevaringsrum, så du ikke kommer til at betale for mere, end du har brug for.

 

Sikker opbevaring

Alle opbevaringsrum aflåses med en solid hængelås, og alle rummene er konstrueret i solidt stål. Indgangen til selve lagerhotellet er sikret med en kode, som vi jævnligt udskifter.

Hvis vi ikke har flere ledige depotrum tilbage i det ene lagerhotel er det muligt der er i det andet. Tjek både Hassellunden 9 og Hassellunden 3 og se om du kan finde et rum, som opfylder dine behov. Udfyld vores kontaktformular eller ring til os på 70 230 255, hvis du vil have svar med det samme. Vi glæder os til at betjene dig.

 

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Smørum ligger Nettolager?

Nettolager har to lagerhoteller i Smørum, som ligger tæt på hinanden på Hassellunden 3 og 9 for at efterkomme efterspørgslen på self storage lagerplads i Smørum og omegn. Med en beliggenhed lige i industrikvarteret og tæt ved Frederikssundsmotorvejen, har du let ved at finde vej til dette opbevaringsrum.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Smørum?

I Nettolager Smørum kan du opbevare alle ting, du ikke har plads til hjemme. Uanset om det er møbler, hårde hvidevarer, ski eller cykler. Du kan også trygt opbevare alle tidligere dokumenter, fotos og papirer, da vores lagerhoteller er konstrueret i solidt stål samt fugt- og temperaturkontrollerede.
Som lejer må du ikke opbevare eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker samt brandfarlige væsker. Ved oplagring af motoriserede maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler er ikke dækket af Nettolagers forsikring). Køleskabe og frysere skal tømmes for væske. Fødevarer eller ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadeligt eller miljøfarligt, må du ikke opbevare. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum. Det er ikke tilladt at overnatte i dit opbevaringsrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Smørum?

Det mindste opbevaringsrum er 0,7 kvadratmeter, og det største er 14,3 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum i Smørum er 2,7 m, så der er mulighed for at stable dine genstande i højden. Døren ind til selve pulterkammeret er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se illustrationer på, hvad der eksempelvis er plads til i et opbevaringsrum i de forskellige størrelser. Tjek vores pladsberegner eller kontakt os for mere hjælp.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?

Det er meget svært at sige præcist, hvor stort et opbevaringsrum, du skal booke. Men du kan altid skifte til et større rum, hvis du mangler plads. Et rum på 1-2 kvadratmeter er typisk nok, hvis du blot har brug for et ekstra depotrum. Har du brug for at pakke alt dit indbo ned, kan du bruge denne tommelfingerregel: Et værelse på 20 kvadratmeter fylder cirka 2 kvadratmeter, når det er pakket ned. Så beregn minimum en tiendedel af værelset eller boligens størrelse.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Smørum?

Du kan med fordel downloade vores app. Her kan du altid tjekke, hvilke størrelser rum, der er ledige på de enkelte lagerhoteller. De ledige rum kan nemlig skifte fra dag til dag, når der kommer nye lejere, mens andre flytter ud. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?

Ja, det er ikke noget problem at opgradere til et større depotrum, hvis du får brug for mere plads. Det kræver selvfølgelig blot, der er et større rum ledigt. Du booker nemt et større opbevaringsrum via vores app. Du skal blot huske at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte over på dette nye, større rum.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Smørum?

Du skal blot have din telefon og så åbne Nettolagers app. Her kan du booke det nye depotrum, når du er ankommet til lagerhotellet. Hjemmefra kan du tjekke, om der findes et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Du er i gang med det samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Hos Nettolager Smørum låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Smørum?

Nettolager Smørum er ubemandet, men du har adgang til lagerhotellet og dit rum 24 timer i døgnet. Det er fleksibelt for dig som lejer, da du ikke skal tænke åbningstider ind i din flytning. Du kommer bare, når det passer dig. Kundeservice er på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Smørum?

Nettolager har 100% fokus på sikkerhed. Derfor er alle Nettolagers afdelinger videoovervågede. Hvert rum er udstyret med en alarmløsning, som du kan betjene via app'en på din telefon. Nettolager har samarbejdsaftale med vagtselskabet G4S, så hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, kan du anmelde G4S om et vagtudkald. Men du kan også selv køre ud til lageret og tjekke forholdene. Vær opmærksom på, at vælger du at kontakte G4S til et vagtudkald, accepterer du samtidigt at betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?

Ja, alle ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, og du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?

Nej, ingen binding. Du kan opsige dit pulterkammer fra dag til dag. Du skal ikke betale for tid, hvor du ikke benytter rummet. Du skal dog have tømt opbevaringsrummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk