Spar
50%
De første 2 måneder.

Vælg hvordan du vil booke opbevaring

Vi kontakter dig hurtigst muligt for nærmere information.

Bestil her eller kør ud til lageret. Find det rum du vil leje og flyt dine ting ind. Sæt hængelås på døren, book og betal rum via vores app.

Vælg hvor meget plads du skal bruge
Gulvets størrelse Rummets størrelse* Pris
1 m² 2,7 m³ 50% de første 2 mdr. 105kr./md.
2 m² 5,4 m³ 50% de første 2 mdr. 195kr./md.
3 m² 8,1 m³ 50% de første 2 mdr. 285kr./md.
4 m² 10,8 m³ 50% de første 2 mdr. 380kr./md.
5 m² 13,5 m³ 50% de første 2 mdr. 475kr./md.
6 m² 16,2 m³ 50% de første 2 mdr. 570kr./md.
7 m² 18,9 m³ 50% de første 2 mdr. 665kr./md.
8 m² 21,6 m³ 50% de første 2 mdr. 760kr./md.
9 m² 24,3 m³ 50% de første 2 mdr. 855kr./md.
10 m² 27 m³ 50% de første 2 mdr. 950kr./md.
* Alle rum har en højde på 2.7 meter.
Du kan nu booke rum hjemmefra, så det står aflåst og klar, når du kommer.

Book dit rum direkte online. Rummet står aflåst og klar til dig. Efterfølgende får du en SMS med kode til rummet. Du kan nu flytte dine ting ind, når du har lyst.


Book hjemmefra gebyr 49,-

Vælg hvor meget plads du skal bruge
Gulvets størrelse Rummets størrelse* Pris
2,4 m² 6,5 m³ 50% de første 2 mdr. 231kr./md.
3,6 m² 9,7 m³ 50% de første 2 mdr. 339kr./md.
4,7 m² 12,7 m³ 50% de første 2 mdr. 443kr./md.
7,1 m² 19,2 m³ 50% de første 2 mdr. 674kr./md.
* Alle rum har en højde på 2.7 meter.

Klar til at bestille

Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

Bestillingsoversigt

Tilbudspris (gælder første 2 mdr.) kr. pr. måned
Totalpris første måned kr.
Normalpris (efter 2 mdr.) 210kr. pr. måned

Dine kontaktoplysninger

Dette site er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik er Servicebetingelser er gældende.

Det er helt uforpligtende!

Bestillingsoversigt

Tilbudspris (gælder første 2 mdr.) kr. pr. måned
Totalpris første måned kr.
Normalpris (efter 2 mdr.) 210kr. pr. måned
Billede af en smartphone med teksten: Klar det hele fra din mobil
Klokke
Alarm i alle rum
Kamera
Video-overvågning
Ur
Adgang døgnet rundt
Dokument
Forsikring altid inklusiv
Snefnug
Beskyttet mod fugt og kulde

Opmagasinering Amager


Mangler du opbevaringsplads til noget af dit indbo eller skal du have opmagasineret hele din lejlighed – så er hjælpen lige her! Hos Nettolager på Præstefælledvej 16 i Kastrup tilbyder vi billig opmagasinering – uanset om du har brug for et lille eller stort opbevaringsrum.

Nettolager er blandt de billigste inden for opbevaring i København og på lagerhotellet i Kastrup, kan du nemt leje et tørt opbevaringsrum til dine ting. Vi guider dig til den rigtige størrelse her på siden, så du ikke skal betale for mere end nødvendigt.

 

Fleksibilitet og sikkerhed for dine penge


Alle opbevaringsrum på Præstefælledvej 16 i Kastrup er konstruerede i solidt stål. Lagerhotellet er desuden temperatur- og fugtreguleret.

Når du lejer et opbevaringsrum på Præstefælledvej 16 i Kastrup, får du alarm på dit rum. Du betjener alarmen fra din mobiltelefon via vores app eller ved SMS. Med løsningen er du sikker på at få besked, hvis alarmen går.

Alle opbevaringsrum aflåses med en hængelås. Med hængelåsen sikrer vi, at det kun er dig, der har adgang til dit rum. Du kan enten købe en forsikringsgodkendt hængelås på afdelingen eller medbringe din egen. Det er helt op til dig.

Nettolager er din hjælp til billig opbevaring


Har du spørgsmål til lagerrummene, størrelser eller andet, skal du endelig bare kontakte os.

Vi tilbyder også opbevaring i vores lagerhoteller på Naverland 33 i Glostrup, Fabriksparken 25, Glostrup, Midtager 13, Brøndby og Vallensbækvej 47, Brøndby, hvis en af disse placeringer passer dig bedre.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor på Amager ligger Nettolager?
Du finder Nettolager Amager på Præstefælledvej 16, 2770 Kastrup. Lagerhotellet ligger tæt på Øresundsmotorvejen, hvilket gør det let at komme til og fra dit pulterrum.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Nettolager på Amager?
Du kan opbevare alt det, du ikke har plads til hjemme. Fx legetøj, kufferter, telte, fiskegrej og skiudstyr. Du kan trygt opbevare alle former papirmateriale, herunder fotos, hos Nettolager. Alle lagerrum er temperatur- og fugtregulerede.
Der er dog visse ting, du skal være opmærksom på, når du lejer dig ind hos Nettolager. Det er ikke tilladt at opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af motordrevne maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal være drænet. Du må ikke opbevare fødevarer eller materialer, der på anden vis er ildelugtende, skadelige eller miljøfarlige. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum, og det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Amager?
Nettolager Amager har depotrum i mange forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde et, der passer til dine behov. Vores mindste opbevaringsrum er 1 kvadratmeter, og det største er 10 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter, og døren ind til selve rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside guider vi dig til den rigtige størrelse, så du ikke skal betale for mere plads end nødvendigt.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det afhænger helt af din situation, om du har brug for et lille, mellem eller stort lagerrum. Har du blot brug for et ekstra depot til de ting, du sjældent bruger, er et depotrum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at opmagasinere hele din lejlighed, skal du booke et af vores store pulterrum. I branchen plejer vi at bruge en simpel tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Amager?

Du kan til enhver tid undersøge de aktuelle ledige lagerrum via Nettolager app’en. På den måde kan du på forhånd tjekke, om din lokale Nettolager har et opbevaringsrum i den størrelse, du har brug for. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 – 20.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, såfremt der er et større opbevaringsrum ledigt, kan du nemt booke det via vores app. Du skal blot huske at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Amager?
Du booker et lagerrum i Amager ved hjælp af Nettolager app’en. Tjek hjemmefra om der er et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Du får adgang til rummet med det samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Amager?
Nettolager har altid åbent for sine lejere. Du har adgang til lagerhotellet og dit depot 24 timer i døgnet. Hos Nettolager vil vi nemlig gerne gøre det så fleksibelt som muligt for dig. Du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Vores kundeservice står til rådighed alle ugens dage kl. 8.00 - 20.00 på tlf. 70 230 255.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Amager?
Ja, alle lagerhoteller er videoovervågede. Hvert rum er udstyret med en alarm, som du kan betjene via app’en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S, som kan foretage et vagtudkald på din opfordring, hvis der går en alarm på dit opbevaringsrum. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Du er også velkommen til selv at køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja. Dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du enten selv kan medbringe eller købe hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, det kunne vi ikke drømme om. Der er ingen bindingsperiode, og du kan opsige dit opbevaringsrum fra dag til dag. Det skal dog tømmes, før du opsiger lejemålet – husk også at fjerne din hængelås. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller login på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Har i opbevaring til studerende?
Er det svært at få plads til alle møblerne i den nye studiebolig? Så tilbyder vi hos Nettolager billig og nem opbevaring uden skjulte gebyrer eller bindingsperioder. Vi har rum i alle størrelser, så lige meget om det er hele værelset eller kun et par papkasser, der skal opbevares, har vi pladsen til det på vores lagerhotel i Kastrup. Vi tilbyder desuden en studierabat til alle studerende samt nye studerende med opstart inden for 6 måneder og helt ind til uddannelsens ophør.