I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Opmagasinering Amager


Mangler du opbevaringsplads til noget af dit indbo eller skal du have opmagasineret hele din lejlighed - så er hjælpen lige lige her! Hos Nettolager på Præstefælledvej 16 i Kastrup tilbyder vi billig opmagasinering - uanset om du har brug for et lille eller stort opbevaringsrum.

Nettolager er blandt de billigste inden for opbevaring i København og på lagerhotellet i Kastrup, kan du nemt leje opbevaringsrum til dine ting. Vi guider dig til den rigtige størrelse her på siden, så du ikke skal betale for plads du ikke får brug for.

 

Fleksibilitet og sikkerhed for dine penge


Alle opbevaringsrum på Præstefælledvej 16 i Kastrup er konstrueret i solidt stål. Lagerhotellet er desuden temperatur- og fugtreguleret.

Når du lejer et opbevaringsrum på Præstefælledvej 16 i Kastrup, får du alarm på dit rum. Du slår selv alarmerne til og fra på din mobiltelefon via vores app eller ved SMS. Med løsningen er du sikker på at få besked, hvis alarmen går.

Alle opbevaringsrum aflåses med en hængelås. Med hængelåsen sikrer vi, at det kun er dig, der har adgang til dit rum. Du kan enten købe og forsikringsgodkendt hængelås på afdelingen eller medbringe din egen. Det er helt op til dig.

Nettolager er din hjælp til billig opbevaring


Har du spørgsmål til lagerrummene, størrelser eller andet, skal du endelig bare kontakte os.

Vi tilbyder også opbevaring i vores lagerhoteller på Naverland 33 i Glostrup, Fabriksparken 25, Glostrup, Midtager 13, Brøndby og Vallensbækvej 47, Brøndby, hvis en af disse placeringer passer dig bedre.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor på Amager ligger Nettolager?
Du finder Nettolager Amager på Præstefælledvej 16, 2770 Kastrup. Lagerhotellet ligger tæt på Øresundsmotorvejen, hvilket gør det nemt at komme til og fra dit pulterrum.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Nettolager på Amager?
Du kan opbevare alt det, du ikke har plads til derhjemme. Fx legetøj, kufferter, telte, fiskegrej og skiudstyr. Du kan sikkert opbevare papirmateriale, herunder fotos, hos Nettolager. Alle lagerrum er temperatur- og fugtregulerede.
Der er dog visse ting, du skal være opmærksom på, når du lejer dig ind hos Nettolager. Det er ikke tilladt at opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af motordrevne maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal være drænet. Du må ikke opbevare fødevarer eller materialer, der på anden vis er ildelugtende, skadelige eller miljøfarlige. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum, og det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der på Amager?
Nettolager Amager har depotrum i mange forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde et, der passerer til dit behov. Vores mindste opbevaringsrum er 1 kvadratmeter, og det største er 10 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter og døren ind til selve rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside guider vi dig til den rigtige størrelse, så du ikke skal betale for mere plads end nødvendig.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det afhænger helt af din situation, om du har brug for et lille, mellem eller stort lagerrum. Har du blot brug for et ekstra depot til de ting, du sjældent bruger, er et depotrum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at opmagasinere hele din lejlighed, skal du booke et af vores store pulterrum. I branchen plejer vi at bruge en simpel tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Amager?

Du kan til enhver tid tjekke de aktuelt ledige lagerrum via Nettolager app'en. På den måde kan du på forhånd tjekke, om dit lokale Nettolager har et opbevaringsrum i den størrelse, du har brug for. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, såfremt der er et større opbevaringsrum ledigt, kan du nemt booke det via vores app. Du skal blot huske at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Amager?
Du booker et lagerrum på Amager hjælp af Nettolager app'en. Tjek hjemmefra om der er et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Du får adgang til rummet med samme, og du skal ikke betale oprettelsesgebyr eller depositum. Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe og forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Amager?
Nettolager har altid åbent for sine lejere. Du har adgang til lagerhotellet og dit depot 24 timer i døgnet. Hos Nettolager vil vi nemlig gerne gøre det så fleksibelt som mulig for dig. Du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Vores kundeservice står til rådighed alle ugens dage kl. 08.00 - 18.00 på tlf. 70 230 255 .

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Amager?
Ja, alle lagerhoteller er videoovervågede. Hvert rum er udstyret med en alarm, som du kan betjene via app'en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S, som kan foretage vagtudkald på din opfordring, hvis der går en alarm på dit opbevaringsrum. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Du er også velkommen til selv ved køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja. dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du enten selv kan medbringe eller købe hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, det kunne vi ikke drømme om. Der er ingen bindingsperiode, og du kan opsige dit opbevaringsrum fra dag til dag. Det skal dog tømmes, før du opsiger lejemålet - husk også at fjerne din hængelås. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Har I opbevaring til studerende?
Er det svært at få plads til alle møblerne i den nye studiebolig ? Så tilbyder vi hos Nettolager billig opbevaring uden skjulte gebyrer eller bindingsperioder. Vi har rum i alle størrelser, så lige meget om det er hele værelset eller kun et par papkasser, der skal opbevares, har vi plads til det på vores lagerhotel i Kastrup.

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/juridiske-dokumenter/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.