Lyngby

Nettolager tilbyder opbevaringsrum i Lyngby i højeste kvalitet. Vi har fokus på at det skal være billigt, nemt og sikkert at opbevare ejendele hos os. Vi har døgnåbent og du betjener selv lagerhotellet fra din telefon via vores app.

tilbud
Rum fra 55 kr /md.*

Glostrup

Fabriksparken 25

Rum fra 55,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 110.- kr. pr. md

Vælg lager
Rum fra 115 kr /md.*

Smørum

Hassellunden 3

Vælg lager
Rum fra 115 kr /md.*

Smørum

Hassellunden 9

Vælg lager
Rum fra 140 kr /md.*

Hørsholm

Kærvej 25

Vælg lager
Rum fra 125 kr /md.*

Skovlunde

Literbuen 10

Vælg lager
tilbud
Rum fra 40 kr /md.*

Glostrup

Naverland 33

Rum fra 40,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 80.- kr. pr. md

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Billge og sikre lagerhoteller nær Lyngby

Lyngby-Taarbæk kommune ligger i Nordsjælland og hører under region hovedstaden. Kommunen ligger ikke langt væk fra Københavns centrum, og der er ca. 24 minutter med offentlig transport. Kommunen har omkring 56.000 indbyggere.

 

Mangler du opbevaringsplads til dine møbler, motorcykel eller noget helt andet og bor i Lyngby? Så er hjælpen at finde her hos os. Nettolager har 17 lagerhoteller fordelt over København og omegn – fra Amager til Smørum. Vores lagerhoteller er placeret tæt på store hovedveje, så det er nemt at komme til og fra. Vi udvider ofte med nye lagerhoteller i hele Danmark – hvilket betyder at vi har flere forskellige lagerhoteller i nærheden af Rødovre.

 

Vi har bl.a. lagerhoteller i Skovlunde, Glostrup, Brøndby og Smørum.

 

Selvbetjent lagerhotel – kom døgnet rundt

Nettolager har lagerhoteller over hele landet - både omkring de store byer og Hovedstaden, men også i provinsen. Alle lagerhoteller har døgnåbent, så du kan flytte dine ting ind og ud, når det passer dig. Vores afdelinger er ubemandede, hvilket er en af grundene til, at vi kan holde prisen nede. Men det er også netop dette, der sikrer en fleksibel lagerløsning for dig – uanset om det er dine private ejendele eller materialer og produkter i din virksomhed, som du skal opbevare. Du kan klare alt fra booking, betaling og betjening af alarm på Nettolagers app.

 

Hvad kan jeg opbevare?

Vores brugere gør tit nytte af lagerrum hos os til at skabe mere plads hjemme i egen bolig. Det kan være, at man ikke har et depotrum til lejligheden eller har arvet møbler man gerne vil gemme. Nettolager er fugt- og temperaturreguleret, så du kan også opbevare tøj, plader/cd’er, bøger og meget andet – husk at få pakket dine ejendele forsvarligt ind. Du kan læse vores guide om hvordan du passer på dine ejendele imens de bliver opbevaret i et lagerhotel her.