Glostrup

Nettolager tilbyder opbevaringsrum nær Glostrup i den højeste kvalitet. Vi har mange størrelser opbevaringsrum, som du kan leje igennem vores app. 

tilbud
Rum fra 58 kr /md.*

Glostrup

Fabriksparken 25

Rum fra 58 kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 115.- kr. pr. md

Vælg lager
tilbud
Rum fra 58 kr /md.*

Glostrup

Naverland 33

Rum fra 58 kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 115.- kr. pr. md

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Lagerhotel Glostrup

I vores afdelinger i Glostrup tilbyder vi billig opbevaring i vores sikre og tørre lagerhotel. Du er velkommen til at besøge lagerhotellerne for at se, hvordan det er indrettet, og hvor store opbevaringsrummene er. Du kan også benytte dig af vores størrelsesguide for at finde en størrelse, der matcher dine behov for opbevaring.

For at leje et rum skal det aflåses med en solid hængelås. Køb enten en forsikringsgodkendt hængelås på afdelingen, når du besøger os, eller medbring din egen. Du bestemmer! Opbevaringsrummene i Glostrup er konstrueret i solidt stål.

 

Vores rum har også alarmer, der styres via mobilen. Alarmen er koblet op på dit telefonnummer og har kontakt til en vagtcentral, som du kan tilkalde, hvis alarmen går. På den måde får du altid at vide, hvis der skulle komme ubudne gæster.

 

Hvad kan jeg opbevare?

Vores brugere gør tit nytte af lagerrum hos os til at skabe mere plads hjemme i egen bolig. Det kan være, at man ikke har et depotrum til lejligheden eller har arvet møbler man gerne vil gemme. Da vi har temperaturregulerede og tørre lokaler kan du også opbevare tøj, plader/cd’er, bøger og meget andet – husk at få pakket dine ejendele forsvarligt ind. Du kan læse vores guide om hvordan du passer på dine ejendele imens de bliver opbevaret i et lagerhotel her.