I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Opmagasinering Hørsholm


Mangler du opbevaringsplads til noget af dit indbo eller skal du have opmagasineret hele din lejlighed? Så er hjælpen lige her! Hos Nettolager Hørsholm, Kærvej 25 tilbyder vi billig opmagasinering – uanset om du har brug for et lille eller et stort opbevaringsrum.

Nettolager giver den billigste pris på opbevaring i København og på lagerhotellet i Hørsholm kan du nemt leje et tørt opbevaringsrum til dine ting. Vi guider dig til den rigtige størrelse her på siden, så du ikke skal betale for mere end nødvendigt.

Fleksibilitet og sikkerhed for dine penge


Når du lejer et opbevaringsrum på Kærvej 25 i Hørsholm får du alarm på dit rum. Med løsningen er du sikker på at få besked, hvis alarmen går. Du betjener alarmen fra din mobiltelefon enten via app’en eller SMS. Alle opbevaringsrum aflåses med en forsikringsgodkendt hængelås. Du kan enten købe en forsikringsgodkendt hængelås på afdelingen eller medbringe din egen – det er helt op til dig.

Nettolager er din hjælp til billig opbevaring

Har du spørgsmål til lagerrummene, størrelser eller andet, skal du endelig bare kontakte os.

 

Vi tilbyder også opbevaring i vores lagerhoteller i Hillerød, Skovlunde, Fredensborg eller Smørum, hvis en af disse placeringer passer dig bedre.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Hørsholm ligger Nettolager?
Nettolager Hørsholm er beliggende på Kærvej 25, 2970 Hørsholm. Med en beliggenhed i det nordlige Hørsholm tæt på Helsingørmotorvejen kommer du nemt til og fra dit opbevaringsrum. Du kan tilgå dit indbo, når det passer dig.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Hørsholm?
Mangler du plads til dine ting, er det oplagt at opbevare dem sikkert og billigt hos Nettolager i Hørsholm. Du kan opmagasinere alt fra flyttekasser til campingudstyr eller motionscyklen. Nettolager har plads til det hele, og alle lagerrum er rene, tørre og fugtkontrollerede. Herudover er alle opbevaringsrum er forsynet med et plastik-gitter på gulvet, som løfter dine ting 6 cm over gulvet. Du kan derfor trygt opbevare dokumenter, fotos og bøger hos Nettolager, som du gerne vil være ekstra påpasselig med.
Der er dog visse regler for lejere hos Nettolager: Du må ikke opbevare eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker og brandfarlige væsker. Ved opmagasinering af maskiner eller motordrevne køretøjer, skal disse tømmes for olie og benzin. (OBS. Motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe skal drænes. Det er ikke tilladt at opbevare fødevarer og ildelugtende produkter, ligesom du heller ikke må opbevare gods, der på anden måde er skadeligt eller miljøfarligt. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede rum. Det er ikke tilladt at bo/overnatte i rummene.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Hørsholm?
I Nettolagers afdeling i Hørsholm kan du finde depotrum fra 1 kvadratmeter og op til 10 kvadratmeter. Alle rum har en højde på 2,7 meter, så der er plads til fx både høje reoler og stablede flyttekasser. Døren ind til selve opbevaringsrummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se, hvad der eksempelvis er plads til i de forskellige størrelser rum. Via Nettolagers app kan du tjekke, om der er ledige rum i den størrelse, du har brug for.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det kan være svært at sige på forhånd, hvor meget plads, du skal bruge. Det afhænger helt af din situation. Hvis du blot har brug for et ekstra depotrum, kan et par kvadratmeter være passende. Men har du brug for at pakke al dit indbo ned, så har du sandsynligvis brug for et stort opbevaringsrum med god plads. Du kan gå efter vores nemme tommelfingerregel: Hvis du skal opmagasinere indbo fra en bolig på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Til indbo fra en bolig på 70 m2, skal du bruge et rum på ca. 7 m2.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Hørsholm?
Du kan til enhver tid undersøge ledige lagerrum ved at benytte Nettolagers app. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, du kan naturligvis opgradere til et større rum, hvis der findes et ledigt rum i den ønskede størrelse. Når du har fundet et større opbevaringsrum, booker du det via vores app. Husk at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Hørsholm?
Det er nemt at booke et opbevaringsrum i Hørsholm ved hjælp af Nettolagers app. Kør ud til lageret og find et rum i den ønskede størrelse. Book og betal via app’en og flyt dine ting ind med det samme. Hos Nettolager aflåser du selv dit opbevaringsrum. Medbring selv en forsikringsgodkendt hængelås eller køb en af vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Det kan ikke være nemmere! Og så skal du hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Hørsholm?
Nettolager Hørsholm har altid åbent. Som lejer har du adgang til lagerhoteller og dit depotrum 24 timer i døgnet. Du kan flytte ting ind eller ud, som det passer dig. Den telefoniske kundeservice har åbent alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00. Du kan komme i kontakt med os på tlf. 70 230 255.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Hørsholm?
Ja. Hos Nettolager går vi meget op i sikkerheden. Derfor er der alarm på alle opmagasineringsrum, som kan betjenes af lejer via app’en. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S, som foretager vagtudkald til lagerhotellerne. Såfremt alarmen går, og du ønsker kontrol af dit opbevaringsrum, kontakter du blot G4S. Vær opmærksom på, at et G4S vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikringen er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Forsikringen kan ikke ændres, og kan heller ikke fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Du skal være opmærksom på, at der er genstande, forsikringen ikke dækker. Du kan se en liste over disse her. Har du spørgsmål til forsikringen, så tøv ikke med at ringe til os på tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej. Som lejer hos Nettolager kan du leje dig ind i netop den periode, du har brug for. Det står dig frit for at opsige lejemålet når som helst. Der er ingen binding, opsigelsesfrist eller begrænsning. Ved hjælp af vores app kan du oprette og opsige lejemål på alle tider af døgnet. Du skal dog have tømt dit opbevaringsrum og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet.

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.