Vælg lagerrum

Størrelse Pris pr. måned Pris pr. dag *

Inklusiv i prisen:


✔ Alarm


✔ Forsikring


✔ 24/7 adgang


✔ Nul depositum


✔ Nul binding


✔ Opsigelse fra dag til dag

1 m2
/
2,7 m3
220 kr.
7,33 kr. 0 kr.
2 m2
/
5,4 m3
440 kr.
14,67 kr. 0 kr.
3 m2
/
8,1 m3
660 kr.
22,00 kr. 0 kr.
4 m2
/
10,8 m3
880 kr.
29,33 kr. 0 kr.
5 m2
/
13,5 m3
1100 kr.
36,67 kr. 0 kr.
6 m2
/
16,2 m3
1320 kr.
44,00 kr. 0 kr.
7 m2
/
18,9 m3
1540 kr.
51,33 kr. 0 kr.
8 m2
/
21,6 m3
1760 kr.
58,67 kr. 0 kr.
9 m2
/
24,3 m3
1980 kr.
66,00 kr. 0 kr.
10 m2
/
27 m3
2200 kr.
73,33 kr. 0 kr.
* Beregnet ud fra 30 dage pr. måned, til den lavest angivne pris pr. måned.
Forsikringssum = 100.000 kr.

Klar til at bestille

Oversigt

Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

Oversigt

Pris kr. pr. måned
Totalpris første måned kr.

Dine kontaktoplysninger

Dette site er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik er Servicebetingelser er gældende.

Det er helt uforpligtende!

Billede af en smartphone med teksten: Klar det hele fra din mobil
Klokke
Alarm i alle rum
Kamera
Video-overvågning
Ur
Adgang døgnet rundt
Dokument
Forsikring altid inklusiv
Snefnug
Beskyttet mod fugt og kulde

Billigt self storage lagerhotel i Fredensborg


Hos Nettolagers self storage lagerhotel i Fredensborg kan du leje et billigt opbevaringsrum. Her kan du få opmagasineret dine møbler i et temperaturstyret og forsikret opbevaringsrum.

Via vores pladsberegner, som du finder øverst på denne side, kan du hurtigt få et overblik over, hvad opbevaringsrummet koster pr. måned.

Når du har truffet dine valg, sender du blot din forespørgsel til os ved at udfylde felterne med dine oplysninger og klikke bestil, så kontakter vi dig hurtigst muligt for et ledigt opbevaringsrum i den valgte størrelse.

Husk, at du kun betaler for depotrummet de dage, som du anvender det. Det betyder, at du ikke skal betale for hele måneden, hvis du kun kan bruge depotrummet i f.eks. tre uger.

Kontakt os

 

Ring til os på 70 230 255 allerede i dag og få et billigt opbevaringsrum i den rigtige størrelse til dit indbo eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi kontakter dig snarest derefter.

 

Vi har også lagerhoteller i Hillerød og Skovlunde, hvis en af disse placeringer passer dig bedre.

 

Brug eksempelvis ventetiden på at downloade vores app, som du finder i Google Play eller Apple App Store. Tak fordi, du valgte Nettolager!

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Fredensborg ligger Nettolager?

Du finder Nettolager i Fredensborg på Præstemosevej 2, 3480 Fredensborg. Med en beliggenhed i det sydlige Fredensborg tæt på Kongevejen kommer du let til og fra dit opbevaringsrum hos Nettolager.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Fredensborg?

Du kan opmagasinere alt mellem himmel og jord hos Nettolager. Det kunne fx være dine gamle skolebøger, skiudstyret eller sommerdækkene. Du skal ikke være nervøs for at opmagasinere følsomme materialer som fotos og bøger hos Nettolager. Alle vores lagerhoteller er tørre, rene, fugt- og temperaturkontrollerede.

Der er dog visse regler, du skal følge som lejer hos Nettolager: Du må ikke opbevare eksplosive materialer, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og lignende skal tømmes for væske. Du må ikke opbevare mad, let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadeligt eller miljøfarligt. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum eller selv overnatte i rummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Fredensborg?

Nettolager Fredensborg har rum i mange forskellige størrelser lige fra de små på 1,2 m2 og til den største på 16 m2. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter. Døren ind til rummet har en god bredde på 1 meter. På Nettolagers hjemmeside kan du få hjælp til beregning af pladsbehovet via vores pladsberegner, og se hvad der er plads til i de forskellige størrelser rum.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?

Det afhænger helt af din individuelle situation. Hvis du blot har brug for et ekstra depotrum, er 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at pakke ejendele fra en hel bolig ned, skal du op i en større størrelse. Vi plejer at bruge en simpel tommelfingerregel: Hvis du opmagasinerer indbo fra en lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2. Men igen - det er blot en tommelfingerregel. I virkeligheden afhænger det også af, hvor mange møbler og opfindere, du tager med dig, når du fraflytter din bolig.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Fredensborg?
Det svinger meget, da der hurtigt kan fraflytte eller tilflytte nye lejere. Et godt tip er at tjekke app'en, for at se hvilke størrelser rum, der er ledige. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 19.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?

Ja. Du kan opgradere til et større opbevaringsrum - så længe der er et større opbevaringsrum ledigt. Du booker nemt et større opbevaringsrum via vores app. Husk blot at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg og rum hos Nettolager Fredensborg?

Tjek om der er ledige rum i den korrekte størrelse på app'en hjemmefra. Kør ud til lageret med dine ting. Find dit valgte rum. Book og betal i app'en. Du kan flytte ind med det samme. Du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med eller købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Fredensborg?

Der er døgnåbent på lagerhotellet i Fredensborg. Du har adgang til dette depot, når det passer dig. Du skal ikke være afhængig af åbningstider, når du gerne vil flytte ting ud eller ind. Vi er på telefonen alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 19.00, så du altid kan få hjælp på tlf. 70 230 255.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Fredensborg?

Ja. Alle afdelinger er videoovervågede, og hvert rum er udstyret med en alarm, som du kan betjene via app'en på din telefon. Alarm og forsikring indgår som en samlet pakke til alle kunder hos Nettolager, da vi har stort fokus på sikkerhed. Hvis du modtager en SMS om alarm på dette opbevaringsrum, er det valgfrit, om du vil kontakte G4S, som kan foretage et vagtudkald eller du selv vil køre ud og tjekke forholdene. Vær opmærksom på, at vælger du ved kontakt G4S vagtudkald, accepterer du samtidigt til betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er min ting forsikret i et opbevaringsrum?

Dit opbevaringsrum skal være aflåst med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at medbringe en selv eller købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Forsikringen er altid indeholdt i prisen, når du lejer hos Nettolager, hvor du er forsikret med en forsikringssum til 100.000 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?

Nej, hos Nettolager har vi ingen binding eller skjult gebyrer. Du kan opsige og fraflytte dit opbevaringsrum fra dag til dag. Du skal dog have tømt pulterkammeret og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk