Vælg lagerrum

Størrelse Pris pr. måned Pris pr. dag *

Inklusiv i prisen:


✔ Alarm


✔ Forsikring


✔ 24/7 adgang


✔ Nul depositum


✔ Nul binding


✔ Opsigelse fra dag til dag

1 m2
/
2,7 m3
190 kr.
6,33 kr. 0 kr.
2 m2
/
5,4 m3
380 kr.
12,67 kr. 0 kr.
3 m2
/
8,1 m3
570 kr.
19,00 kr. 0 kr.
4 m2
/
10,8 m3
760 kr.
25,33 kr. 0 kr.
5 m2
/
13,5 m3
950 kr.
31,67 kr. 0 kr.
6 m2
/
16,2 m3
1140 kr.
38,00 kr. 0 kr.
7 m2
/
18,9 m3
1330 kr.
44,33 kr. 0 kr.
8 m2
/
21,6 m3
1520 kr.
50,67 kr. 0 kr.
9 m2
/
24,3 m3
1710 kr.
57,00 kr. 0 kr.
10 m2
/
27 m3
1900 kr.
63,33 kr. 0 kr.
* Beregnet ud fra 30 dage pr. måned, til den lavest angivne pris pr. måned.
Forsikringssum = 100.000 kr.

Klar til at bestille

Oversigt

Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

Oversigt

Pris kr. pr. måned
Totalpris første måned kr.

Dine kontaktoplysninger

Dette site er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik er Servicebetingelser er gældende.

Det er helt uforpligtende!

Billede af en smartphone med teksten: Klar det hele fra din mobil
Klokke
Alarm i alle rum
Kamera
Video-overvågning
Ur
Adgang døgnet rundt
Dokument
Forsikring altid inklusiv
Snefnug
Beskyttet mod fugt og kulde

Billig opmagasinering Hillerød, Nordsjælland


Nettolager kan tilbyde en rigtig god pris på opbevaring og opmagasinering af møbler og indbo. På vores self storage lagerhotel i Hillerød kan du leje dette helt eget opbevaringsrum. Og du betaler kun i den periode, du bruger rummet.

 

Opbevaringsrummene aflåses med en sikkerhedsgodkendt hængelås. Alarmen på det enkelte rum kan kun betjenes af lejeren selv via vores app eller SMS. Rummene er konstrueret i solidt stål, der betyder sikker opbevaring af denne indbo. Selve indgangen til lagerhotellet er sikret med SMS-åbning, hvor alle telefonnumre logges.

Fordele ved opbevaring Hillerød
Hos Nettolager betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr. Der er heller ingen bindingsperiode på det depotrum, som du lejer. Du betaler kun for de dage, du bruger rummet – og lige så snart rummet er tømt, og hængelåsen er fjernet, kan du opsige rummet.

 

Opbevaring nær Hillerød
Hvis ikke Hillerød er den optimale placering for dig, finder du vores oversigt over Skovlunde her cirka 30 minutters kørsel derfra, hvor du også får billig opbevaring af dine møbler. Du kan også finde vores oversigt over lagerhoteller i Nordsjælland her. Er du i tvivl om noget eller vil du gerne vide mere om vores koncept? Så kontakt os i dag og hør om dine muligheder.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Hillerød ligger Nettolager?
Du finder Nettolager i Hillerød på Københavnsvej 31, 3400 Hillerød. Lagerhotellet ligger midt i Hillerød, men stadig tæt på de trafikale årer, hvilket gør det nemt at komme til og fra.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Nettolager på Hillerød?
Du kan opbevare alt det, du ikke har plads til hjemme. Fx legetøj, kufferter og skiudstyr. Du kan trygt opbevare alle former for papirmateriale, herunder fotos, hos Nettolager. Alle lagerrum er konstrueret i solidt stål og er temperatur- og fugtregulerede.
Der er dog visse ting, du skal være opmærksom på som lejer hos Nettolager: Det er ikke tilladt at opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af motordrevne maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal være drænet. Du må ikke opbevare fødevarer eller materialer, der på anden vis kan være ildelugtende, skadelige eller miljøfarlige. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum, og det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Hillerød?
Du kan finde lagerrum i mange forskellige størrelser hos Nettolager i Hillerød. Vores mindste opbevaringsrum er 1,1 kvadratmeter, og det største er 20 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter og døren ind til selve rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside guider vi dig til den rigtige størrelse, så du kun skal betale for kun plads, der skal bruges.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det afhænger helt af din situation, hvorvidt du har brug for et lille, mellem eller stort lagerrum. Hvis du kun skal bruge et ekstra depot til ting, du bruger sjældent, er det rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at opmagasinere hele din lejlighed eller hus, skal du booke et af vores store pulterrum. I branchen plejer vi at bruge en simpel tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Hillerød?
Du kan til enhver tid undersøge, hvad der er af ledige opmagasineringsrum på Nettolagers app. Det giver dig mulighed for på forhånd at tjekke, om der findes et opbevaringsrum i den størrelse, du har brug for. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 19.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, du kan sagtens opgradere dit rum. Såfremt der er et større opbevaringsrum ledigt, kan du booke det via vores app. Du skal blot huske at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Hillerød?
Det er let at booke et opbevaringsrum hos Nettolager. Kør ud til Nettolager med dine ting, find et rum i den nye størrelse, book og betal via app'en. Du får adgang til rummet med samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os for 100 kr. hvis du har brug for det.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Hillerød?
Nettolagers lagerhoteller er altid åbne. Som lejer har du adgang til lagerhotellet og dit depot 24 timer i døgnet. Du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Vi vil nemlig gerne gøre det så fleksibelt som muligt for dig. Vores kundeservice står til rådighed alle ugens dage kl. 08.00 - 19.00 på tlf. 70 230 255 .

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Hillerød?
Ja, alle lagerhoteller er videoovervågede. Hvert rum er udstyret med en alarm, som du kan betjene via app'en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S, som kan foretage et vagtudkald på din opfordring, hvis der går en alarm på dit opbevaringsrum. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Du er også velkommen til selv ved køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, dine ting er forsikrede igennem Topdanmark. Forsikringen er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du enten selv kan medbringe eller købe hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, vi kunne ikke drømme om at fastlægge bindingsperioder. Du kan opsige dit opbevaringsrum fra dag til dag. Det skal dog tømmes, før du opsiger lejemålet - husk også at fjerne din hængelås. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk