Brøndby

Nettolager tilbyder opbevaringsrum i Brøndby i den højeste kvalitet. Vores lagerhoteller er egnede til private såvel som erhverv, som har brug for en fleksibel opbevaringsløsning.

tilbud
Rum fra 55 kr /md.*

Brøndby

Midtager 13

Rum fra 55,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 110.- kr. pr. md

Vælg lager
Rum fra 110 kr /md.*

Brøndby

Vallensbækvej 47

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Lagerhotel Brøndby – nem opbevaring

Brøndby Kommune er en københavnsk forstadskommune i Region Hovedstaden. Kommunen består af en række bydele – Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. Du kan vælge imellem 2 forskellige lagerhoteller i Brøndby. Begge har samme høje sikkerhed og er tørre/har temperaturstyring. Det er muligt at komme ind til dit opbevaringsrum døgnet rundt, da alle Nettolagers lagerhoteller kan tilgås via vores app.

Hvad er fordelen ved Nettolager?

Når du besøger Nettolager bestemmer du selv. Du har via vores app mulighed for at betjene alle funktioner i vores lagerhoteller – og du kan både se og måle et lagerlokale op inden du lejer det. Lagerlokalet lejes direkte fra Nettolager-app’en.

 

Forsikring og sikkerhed

Hos Nettolager er sikkerheden altid i fokus. Derfor har vi videoovervågning i vores lagerhoteller og på området udenfor. Der er forsikring på alle vores lagerrum – summen kan ikke ændres og dækker altid op til 100.000 kr. Du skal have en forsikringsgodkendt hængelås på dit opbevaringsrum, så husk at medbringe den når du ”flytter ind”. Hvis du ikke har en forsikringsgodkendt hængelås, kan du altid købe en på lagerhotellet for 100 kr. Den maksimale tykkelse på låsen er 10 mm - ellers kan du ikke få den på bøjlen og lukke.