Gentofte

Nettolager tilbyder opbevaringsrum i Gentofte i den højeste kvalitet. Her kan du leje et fugt- og temperaturstyret tørt lagerrum uden binding, depositum eller gebyrer. Vi har fokus på at det skal være billigt, nemt og sikkert at opbevare ejendele hos os.

tilbud
Rum fra 55 kr /md.*

Glostrup

Fabriksparken 25

Rum fra 55,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 110.- kr. pr. md

Vælg lager
Rum fra 140 kr /md.*

Hørsholm

Kærvej 25

Vælg lager
Rum fra 125 kr /md.*

Skovlunde

Literbuen 10

Vælg lager
tilbud
Rum fra 40 kr /md.*

Glostrup

Naverland 33

Rum fra 40,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 80.- kr. pr. md

Vælg lager
Rum fra 140 kr /md.*

Kastrup

Præstefælledvej 16

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Gentofte – billigt lagerhotel

Gentofte Kommune er en københavnsk forstadskommune under Region Hovedstaden, beliggende ud til Øresund. Kommunen har gode offentlige transportmuligheder med Hellerup Station som knudepunkt. Gentofte Kommune har 70.000 indbyggere

 

Det er regel dyrt at leje sig ind i hovedstadsområdet i et lagerhotel – dette gælder dog ikke hos Nettolager. Vi tilbyder lagerrum til en favorabel pris, som både er fugt- og temperaturstyrede, og sikret med alarmsystem og videoovervågning. Nettolager har 17 lagerhoteller fordelt over København og omegn – fra Amager til Smørum. Vores lagerhoteller er placeret tæt på store hovedveje, så det er nemt at komme til og fra. Vi udvider ofte med nye lagerhoteller i hele Danmark – hvilket betyder at vi har flere forskellige lagerhoteller i nærheden af Rødovre.

 

Vi har bl.a. lagerhoteller i Glostrup, Brøndby og Skovlunde.

 

Hvad er fordelen ved Nettolager?

Når du besøger Nettolager bestemmer du selv. Du har via vores app mulighed for at betjene alle funktioner i vores lagerhoteller – og du kan både se og måle et lagerlokale op inden du lejer det. Lagerlokalet lejes direkte fra Nettolager-app’en.

 

Forsikring og sikkerhed

Hos Nettolager er sikkerheden altid i fokus. Derfor har vi videoovervågning i vores lagerhoteller og på området udenfor. Der er forsikring på alle vores lagerrum – summen kan ikke ændres og dækker altid op til 100.000 kr. Du skal have en forsikringsgodkendt hængelås på dit opbevaringsrum, så husk at medbringe den når du flytter ind. Hvis du ikke har en forsikringsgodkendt hængelås, kan du altid købe en på lagerhotellet for 100 kr. Den maksimale tykkelse på låsen er 10 mm - ellers kan du ikke få den på bøjlen og lukke.