Viborg

Nettolager tilbyder opbevaringsrum i Viborg i den højeste kvalitet. Her kan du leje et temperaturreguleret og tørt lagerrum uden binding. Vi har fokus på at det skal være billigt, nemt og sikkert at opbevare ejendele hos os.

Rum fra 95 kr /md.*

Silkeborg S

Korshøjvej 2

Vælg lager
tilbud
Rum fra 33 kr /md.*

Horsens

Marsalle 50

Rum fra 33,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 65.- kr. pr. md

Vælg lager
tilbud
Rum fra 43 kr /md.*

Ikast

Marsvej 7

Rum fra 43,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 85.- kr. pr. md

Vælg lager
Rum fra 85 kr /md.*

Herning

Sakskøbingvej 1D

Vælg lager
Rum fra 95 kr /md.*

Højbjerg

Søren Nymarks Vej 6

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Opbevaring Viborg – Nemt og sikkert

Viborg Kommune er en kommune i Region Midtjylland med cirka 97.000 indbyggere. Viborg er en kulturel by med fokus på miljø og den smukke natur. Der er mange foreninger og klubsport er en stor del af byen. Nettolager har 14 lagerhoteller fordelt i Jylland hvor 5 af dem ligger i køreafstand fra Viborg. Vi har endnu ikke et lagerhotel i Viborg, men udvider som aldrig før i hele Danmark. Lagerhotellerne tæt ved Viborg ligger blandt andet i Silkeborg, Randers, Ikast og Herning. Vores lagerhoteller er placeret nær store hovedveje, så det er nemt at komme til og fra.

 

Hvad er fordelen ved Nettolager?

Når du besøger Nettolager bestemmer du selv. Du har via vores app mulighed for at betjene alle funktioner i vores lagerhoteller – og du kan både se og måle et lagerlokale op inden du lejer det. Lagerlokalet lejes direkte fra Nettolager-app’en. Vi tilbyder lagerrum til en favorabel pris, i rum som både er temperaturregulerede, tørre og sikrede med alarmsystem og videoovervågning.

 

Hvad kan jeg opbevare?

Vores brugere gør tit nytte af lagerrum hos os til at skabe mere plads hjemme i egen bolig. Det kan være, at man ikke har et depotrum til lejligheden eller har arvet møbler man gerne vil gemme. Da vi har temperaturstyrede og tørre lokaler kan man også opbevare tøj, plader/cd’er, bøger og meget andet – husk at få pakket dine ejendele forsvarligt ind. Du kan læse vores guide om hvordan du passer på dine ejendele imens de bliver opbevaret i et lagerhotel her.

 

Ingen binding eller skjulte gebyrer

Der er ingen bindingsperiode eller depositum, hvis du vælger at opmagasinere hos Nettolager. Du betaler kun for opbevaring i det antal dage, som du bruger rummet. Lige så snart du har tømt dit opbevaringsrum og fjernet hængelåsen fra døren, kan du opsige dit opbevaringsrum via vores app.