Randers

Nettolager tilbyder opbevaringsrum i Randers i den højeste kvalitet. Her kan du leje et temperaturstyret og tørt lagerrum uden binding. Vi har fokus på, at det skal være billigt, nemt og sikkert at være bruger hos Nettolager.

Rum fra 95 kr /md.*

Randers

Alsikevej 21

Vælg lager
Rum fra 95 kr /md.*

Randers SØ

Clausholmsvej 27A

Vælg lager
Rum fra 60 kr /md.*

Grenå

Rugvænget 3

Vælg lager
Rum fra 65 kr /md.*

Randers

Mariagervej 155

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Enkel og billig opbevaring i Randers

Har du brug for et opbevaringsrum til de ting, du ikke har plads til derhjemme? Så besøg Nettolager i Randers. Det topmoderne lagerhotel tilbyder professionel opmagasinering af dine ting. Du kan med stor tryghed lade dine kære ejendele få plads i vores fugt- og temperaturkontrollerede lagerrum. Prisen på opbevaring er 110 kroner pr. måned for 1 kvadratmeter. Prisen er inklusive forsikring, videoovervågning og alarm.

 

Opmagasinering Randers

Randers er Danmarks 6. største by. Byen er beliggende i Østjylland ved udmundingen af Gudenåens nordøstlige ende og i bunden af Randers Fjord. Afdelingen på Clausholmsvej 27a i Randers ligger i den sydlige del af Randers i industrikvarteret tæt på Sekura Cabins. Det er let at komme til lageret via de store hovedveje ind i byen. Vi har også lagerhoteller på Alsikevej 21 i Randers eller på Jens Olsens Vej 21 i Aarhus N.

 

Opbevaringsrum i alle størrelser

Nettolager i Randers tilbyder opbevaring til både det lille og det store behov. Vores rum er mellem 1,3 m2 og 9,3 m2. Du kan naturligvis leje flere rum, hvis rummene er for små. Da du betaler for kvadratmeterne og ikke for rummet, bliver det ikke dyrere kvadratmetermæssigt at leje flere rum.

 

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Randers ligger Nettolager?

I Randers har Nettolager to lagerhoteller. Du finder det ene lagerhotel i den sydlige del af Randers på Clausholmvej 27a, 8960 Randers. Det andet Nettolager ligger på Alsikevej 2, 8920 Randers. Der er god mulighed for billig opbevaring af dine ting, hvis du er bosiddende i Randers eller omegn.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Randers?

Du er velkommen til at opbevare alt det indbo, du ikke har plads til hjemme. Det kunne fx være møbler, højtalere, kufferter og hækklipperen. Du kan uden bekymringer opbevare bøger, fotos og dokumenter hos Nettolager, da alle depotrum er fugtkontrollerede og temperaturstyrede. Vores lagerhoteller er tørre og sikre. Når du lejer opbevaringsrum hos Nettolager, er der dog visse forholdsregler, du skal være opmærksom på: Det er ikke tilladt at opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af motordrevne maskiner skal disse tømmes for olie og benzin. Køleskabe, frysere og andre genstande skal tømmes for væske. Du må ikke opbevare fødevarer, let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt materialer, der på anden vis er skadelig eller miljøfarlig. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum, og det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Randers?

Vi har rum til alle behov. Hos Nettolager i Randers er det mindste rum 1,3 m2 og det største er 9,3 m2. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter og døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se illustrationer af, hvad der f.eks. er plads til i de forskellige størrelser rum.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?

Der er stor forskel på hvor meget plads, vores lejere har brug for. Har du kun brug for et ekstra pulterrum, er 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod skal flytte og har brug for at opmagasinere indbo fra et helt hjem, skal du booke et større lagerrum. Nettolager plejer at bruge en simpel tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Randers?

Du kan tjekke de aktuelle ledige lagerrum i Randers via Nettolagers app, som du også benytter, når du skal booke et rum. Det kan være en fordel at undersøge ledige rum hjemmefra, så du ikke kører forgæves. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?

Ja, det kan du med lethed. Hvis du får brug for mere plads, så kan du booke et større, ledigt rum i app’en. Husk blot at tømme og opsige det gamle rum. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Randers?

Det er let at booke et opbevaringsrum. Kør ud til Nettolager i Randers og book et depotrum på Nettolagers app. Du får adgang til rummet med det samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med, men du kan også købe en af ​​vores til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Randers?

Nettolager Randers har altid åbent – ligesom alle vores lagerhoteller. Som lejer har du adgang til dit opbevaringsrum 24 timer i døgnet. Vi vil gerne yde en fleksibel service, så du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Vores kundeservice er desuden på telefonen alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00. Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så ring til os på tlf. 70 230 255.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Randers?

Ja, alle vores lagerhoteller er udstyret med alarm videoovervågning. Du kan betjene din alarm via app'en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S, som kan køre ud og bese dit lagerrum, hvis der går en alarm. Vær opmærksom på, at denne service koster 656,25 kr.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?

Ja, forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Forsikring kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum.

 

Er der binding på lejeaftalen?

Nej, der er ingen binding eller opsigelsesvarsel på din lejeaftale med Nettolager. Når du ikke længere har brug for opbevaring af din ting, kan du opsige opbevaringsrummet fra dag til dag. Du skal have tømt rummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk