Midt- og Vestjylland

Nettolager har lagerhoteller placeret flere steder I Midt- og Vestjylland og i den højeste kvalitet. Vi har åbent døgnet rundt, da du ikke er afhængig af en reception. Du kan altså komme til dine ting, når det passer dig. Vi har stort fokus på sikkerhed og vores lagerhoteller har overvågning, er temperaturregulerede og tørre, og der er alarm på alle vores rum.

Rum fra 80 kr /md.*

Holstebro

Gartnerivej 44

Vælg lager
Rum fra 65 kr /md.*

Viborg

Klokkestøbervej 7

Vælg lager
tilbud
Rum fra 33 kr /md.*

Horsens

Marsalle 50

Rum fra 33,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 65.- kr. pr. md

Vælg lager
tilbud
Rum fra 43 kr /md.*

Ikast

Marsvej 7

Rum fra 43,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 85.- kr. pr. md

Vælg lager
Rum fra 85 kr /md.*

Herning

Sakskøbingvej 1D

Vælg lager
Rum fra 95 kr /md.*

Silkeborg N

Sejlingvej 38

Vælg lager
Vis resterende 2
Vi kommer til byen 20. september 2024

Løgstør

Sjællandsvej 8

NYT lagerhotel

Skriv dig på ventelisten allerede nu!

Kom på venteliste
Rum fra 50 kr /md.*

Malling

Sofienlystvej 19

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Sikre og billige lagerrum i Midt- og Vestjylland

I Midt- og Vestjylland er der masser af smuk natur med sandjord, heder, plantager og en enestående kyststrækning, som hvert år tiltrækker mange turister. Vestjylland har højt til himlen og Midtjylland har markante istidslandskaber - tilsammen to spændende områder med mange seværdigheder.

 

Selvbetjent lagerhotel i Midt- og Vestjylland

Når du besøger Nettolager bestemmer du selv. Du har via vores app mulighed for at betjene alle funktioner i vores lagerhoteller – og du kan både se og måle et lagerlokale op inden du lejer det. Lagerlokalet lejes direkte fra Nettolager-app’en. Hust at vi har døgnåbent og at du derfor altid har mulighed for at få adgang til dine ejendele.

Forsikring og sikkerhed

Hos Nettolager er sikkerheden altid i fokus. Derfor har vi videoovervågning i vores lagerhoteller og på området udenfor. Der er forsikring på alle vores lagerrum – summen kan ikke ændres og dækker altid op til 100.000 kr. Du skal have en forsikringsgodkendt hængelås på dit opbevaringsrum, så husk at medbringe den når du ”flytter ind”. Hvis du ikke har en forsikringsgodkendt hængelås, kan du altid købe en på lagerhotellet for 100 kr. Den maksimale tykkelse på låsen er 10 mm - ellers kan du ikke få den på bøjlen og lukke.

 

Hvorfor leje et lagerrum?

Der kan være mange grunde til, at du har brug for at opmagasinere nogle af dine ting. Hvis du skal flytte til en mindre lejlighed, flytte sammen med kæresten eller motorcyklen skal stå sikkert og tørt vinteren over. Langt de fleste af os har brug for ekstra opbevaringsplads i en periode, men vi er ikke alle så heldige at have et depotrum tilgængelig i den ejendom, vi bor i. Nettolager ønsker at være dit foretrukne valg af billig opbevaring Sjælland.