Spar
50%
den første måned

I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billig opbevaring Horsens


Et af vores nyeste lagerhoteller finder du på Mars Allé 50 i Horsens. Her kan du opbevare dit indbo og dine møbler enkelt og billigt i et af vores opbevaringsrum. Nettolager har en god og billig pris på opmagasinering og opbevaring i Horsens.

 

Opbevaring Horsens uden bindingsperiode


Hos Nettolager i Horsens betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr og der er ingen bindingsperiode på dit rum. Det giver dig præcis den sikkerhed og fleksibilitet, som du har brug for, hvis du for eksempel står midt i en flytning – eller hvis du bare bruger rummet til lidt ekstra opbevaringsplads.

Uanset hvor længe du skal bruge rummet, betaler du kun for den tid, du bruger det. Lige så snart rummet er tømt og hængelåsen er fjernet, kan du opsige det. Det giver dig en yderst fleksibel løsning, når du skal have opmagasineret dine møbler i Horsens.

 

Opmagasinering i Jylland

 

Vi tilbyder også opbevaringsløsninger i andre byer – eksempelvis kan du leje et depotrum i vores lagerhotel i Vejle, Friis Hansens Vej 12A, Vejle, Wittrupvej 2 eller Højbjerg ved Aarhus. Kontakt os på 70 230 255 og hør, om vi stadig har et ledigt lagerrum i Horsens eller bestil her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt omkring det ønskede rum. Du kan også benytte vores app til at få overblik over ledige rum på hvert enkelt lagerhotel.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor i Horsens ligger Nettolager?

Nettolager Horsens ligger på Mars Allé 50, 8700 Horsens. Du finder let til Nettolager, som ligger syd for Horsens by. Det er let at komme til og fra dit lagerrum i Horsens, da lagerhotellet er placeret lige ved Ringvej Syd.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Horsens?

Praktisk talt alle de ejendele, du ikke har plads til hjemme. De fleste opbevarer møbler, kufferter og diverse sæsonbetonet hobbyudstyr, fx ski eller golfudstyr. Så længe du oveholder reglerne i forhold til opbevaring af brandfarlige og miljøfarlige effekter, er alt i orden. Nettolagers lagerhoteller er rene og fugt- og temperaturkontrollerede. Affugterne sørger for en konstant luftfugtighed på ca. 55, så du kan eksempelvis trygt opbevare bøger i dit pulterkammer.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Horsens?

Vi har forskellige størrelser opbevaringsrum på vores lagerhoteller. I Horsens har vi rum i størrelserne mellem 1,4 m2 og op til 17,7 m2. Døren til rummet er 1 meter bred, og der er  2,7 meter til loftet. På vores hjemmeside kan du, ved hjælp af vores visuelle pladsberegner, se eksempler på, hvad der er plads til i de forskellige rumstørrelser.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?

Hvis du skal fraflytte en bolig og har brug for opmagasinering i mellemtiden, kan du følge denne tommelfingerregel: Fraflytter du en lejlighed på 70 m2, skal du bruge ca. 7 m2 opbevaring. Hvis du har en lejlighed på 50 m2, skal bruge ca. 5 m2 opbevaring osv. Tag dog visse forbehold for denne tommelfingerregel, da der kan væres tor forskel på antal møbler og flyttekasser fra person til person.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Horsens?
Søger du et ledigt rum, kan du altid tjekke Nettolagers app for at få et overblik over ledige rumstørrelser. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00 for nærmere oplysninger.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?

Hvis du får brug for mere plads, kan du til enhver tid opgradere til et større opbevaringsrum – såfremt der er et ledigt. Du sætter blot hængelåsen på det nye rum og booker/tilføjer det på app’en. Du skal huske at opsige det gamle rum, når du har tømt det og fjernet hængelåsen, så du ikke skal betale for to rum.  

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Horsens?

Det er meget enkelt, og du kan klare det hele selv via din mobiltelefon. Tjek på forhånd Nettolagers app for at sikre dig, at Nettolager Horsens har ledige rum i den ønskede størrelse. Kør ud til lageret med dine ting og find det ønskede rum. Flyt dine ting ind i rummet og sæt hængelåsen på. Hængelåsen kan du købe hos Nettolager eller medbringe din egen forsikringsgodkendte hængelås. Book og betal for rummet via app’en. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 230 255 eller kundeservice@nettolager.dk

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Horsens?

Nettolager Horsens er døgnåbent. Du har derfor adgang til dit depotrum, når det passer dig. Vi ønsker for vores kunder at være den fleksible løsning på opmagasinering. Kundeservice er på telefon 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00, så du altid kan få hjælp.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Horsens?

Ja. Der er alarm på alle opbevaringsrum, og det koster ikke ekstra. Du har selv adgang til din alarm via app’en. Hvis du modtager en SMS om en alarm på dit opbevaringsrum, kan du enten kontakte G4S for et vagtudkald, eller du kan selv køre ud og kigge på forholdene. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?

Ja, forsikring er indeholdt i prisen og koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne dækning kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Vær opmærksom på, at dit opbevaringsrum skal være aflåst med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at medbringe en selv. Du kan også købe sikkerhedsgodkendt hængelås hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?

Nej, hos Nettolager har vi ingen binding eller skjulte gebyrer. Du kan opsige og fraflytte dit opbevaringsrum fra dag til dag. Husk blot at tømme pulterkammeret og fjerne hængelåsen. Du opsiger dit rum via app eller login på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.