I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Billigt lagerhotel Vejle


I marts 2017 åbnede Nettolager et nyt lagerhotel til møbel- og indboopbevaring i Vejle på Wittrupvej 2. Her kan du leje et billigt og tørt opbevaringsrum efter ønske.

Nettolager tilbyder en billig pris på opmagasinering og opbevaring af dit indbo i Vejle. Lagerhotellet i Vejle har en lav pris på opbevaring, så du altid har overblik over dine udgifter.

Opbevaringsrummene aflåses med en hængelås, og opbevaringsrummets opbygning er konstrueret i solidt stål. 

 

Hvis lagerhotellet på Wittrupvej 2 ikke er ledigt eller du mangler et større/mindre rum, kan du finde andre lagerhoteller i Vejle her.

Opbevaring Vejle uden bindingsperiode


Der er ingen bindingsperiode eller depositum, hvis du vælger opbevaring Vejle. Hos Nettolager betaler du kun for opbevaring i de antal dage, som du bruger rummet. Ligeså snart du har tømt dit opbevaringsrum og fjernet hængelåsen, kan du opsige dit opbevaringsrum.

 

Du kan desuden besøge vores oversigter over Lagerhoteller her under:

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Vejle ligger Nettolager?
Nettolager har hele to lagerhoteller i Vejle. Det ene finder du på Friis Hansens Vej 12A, 7100 Vejle. Det andet finder du på Wittrupvej 2, 7120 Vejle. Begge lagerhoteller ligger bekvemt beliggende i forhold til motorvejsafkørslerne på E45, så du let kan komme til og fra dit opmagasineringsrum.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Vejle?
Vi kan opbevare det meste for dig. Der er dog visse ting, du skal være ekstra opmærksom på: Eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker, brandfarlige væsker eller lignende må ikke opbevares hos Nettolager. Maskiner skal tømmes for olie, benzin eller lignende væsker (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Du skal også sørge for at tømme køleskabe, frysere og lignende for væske. Du må ikke opbevare fødevarer eller ildelugtende produkter samt skadeligt eller miljøfarligt gods. Dyr må ikke opbevares hos Nettolager, og det er ikke tilladt at bo/overnatte i rummene.

Når dette er nævnt, må du i princippet opbevare alt: Elektronik, musikinstrumenter, træningsredskaber, fiskestænger, malerier osv. Du kan trygt opbevare alle former for papir, dokumenter og fotos hos Nettolager, da vores lagerrum er sikrede, rene, fugt- og temperaturkontrollerede.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Vejle?
Nettolager Vejle har depotrum i alle størrelser fra 1-15 m2. Vi kan helt sikkert finde et, der passer til dine behov. Alle rum har en god højde på 2,7 meter. Døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se billeder af, hvad der eksempel er plads til. Vi kalder det vores pladsberegner.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Hvor meget plads, du har brug for, afhænger helt af din situation. Mange vælger at leje sig ind hos Nettolager, fordi de mangler et depotrum til opmagasinering af de ting, de ikke bruger til hver dag. Hvis du er i den situationen, skal du typisk bruge 1-2 kvadratmeter. Hvis du derimod skal pakke en hel bolig ned, har du sandsynligvis brug for mere plads. Et rum på mellem 3-5 kvadratmeter passer til dig, der kommer fra en mindre lejlighed. Store rum på mellem 6-10 kvadratmeter passer til dig, der kommer fra en større lejlighed eller et hus. Selvfølgelig kan der være individuel forskel - nogle tager mange møbler og inventar med sig, mens andre skiller sig af med mange ting ved fraflytning.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Vejle?
Du kan til enhver tid tjekke Nettolagers app for at se, hvilke opbevaringsrum, der er ledige i Vejle. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, hvis du får brug for mere plads, kan du altid opgradere dit rum til et større, hvis der er et ledigt. Du sætter blot hængelås på rummet og booker/tilføjer det på app'en. Husk at opsige det gamle rum, når du har tømt det og fjernet hængelåsen.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Vejle?
Via Nettolagers-appen kan du nemt booke et opbevaringsrum i Vejle. Nye rum lejes direkte på lagerhotellet, men du kan hjemmefra tjekke, om der findes et rum i den tidligere størrelse, så du ikke kører forgæves. Du er i gang med det samme, og skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du skal bruge en forsikringsgodkendt hængelås til dit rum. Du kan evt. købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Vejle?
Nettolager Vejle har åbnet alle døgnets timer, så du har adgang til lagerhotellet og dit rum 24/7. Vi ønsker at gøre det nemt og fleksibelt for dig, så du kan flytte ting ind eller ud, når det passer dig. Vores kundeservice står til rådighed alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00 på tlf. 70 230 255 .

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Vejle?
Ja, alle afdelinger er videoovervågede og hvert rum er udstyret med en alarm, som du kan betjene via app'en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, kan du vælge at kontakte G4S til et vagtudkald. Dette koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager. Du er også velkommen til selv ved køre ud og kigge på forholdene.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, alle ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås, som du enten selv kan medbringe eller købe hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, hos Nettolager kan du leje i netop den periode, du har brug for. Vi har ingen bindingsperiode, og du kan opsige dit pulterkammer fra dag til dag. Det skal dog være tømt, og du skal have fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan let opsige dit rum via app'en eller på vores hjemmeside www.nettolager.dk.

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.