I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Enkel og billig opbevaring Vejle


På Friis Hansens Vej 12A i Vejle tilbyder Nettolager billig opbevaring af dit indbo. Lagerhotellet er din mulighed for at leje et depotrum uden bindingsperiode. Hos Nettolager Vejle kan du bestille et rum, når du har tid.

Her på siden kan du finde en størrelsesguide med priser på dine tilvalg, der kan være dig behjælpelig med at finde svar på, hvilke størrelse pulterkammer der passer til dine behov.

 

Opmagasinering Vejle


Hos Nettolager i Vejle kan du leje et fugtkontrolleret opbevaringsrum med temperaturstyring i et tørt og sikkert lagerhotel. Der er hverken oprettelsesgebyr eller depositum på pulterrummet, så du slipper for at lægge en masse penge i starten. Der er ingen bindingsperiode, så du betaler kun for den tid, du bruger depotrummet.

Eget opbevaringsrum


Med opbevaring i lagerhotel Vejle får du nemt og hurtigt opbevaret dine møbler i en kortere eller længere periode. Der er nem adgang til eget opbevaringsrum/depotrum 24 timer i døgnet, så du altid kan komme til dine ting, når det passer dig. Det er fleksibelt for dig som kunde! Kontakt os i dag og hør om dine muligheder. Vi har desuden et lagerhotel på Wittrupvej 2 i Vejle samt i Kolding.

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/juridiske-dokumenter/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.