Vælg lagerrum

Størrelse Pris pr. måned Pris pr. dag *

Inklusiv i prisen:


✔ Alarm


✔ Forsikring


✔ 24/7 adgang


✔ Nul depositum


✔ Nul binding


✔ Opsigelse fra dag til dag

1 m2
/
2,7 m3
110 kr.
3,67 kr. 0 kr.
2 m2
/
5,4 m3
220 kr.
7,33 kr. 0 kr.
3 m2
/
8,1 m3
330 kr.
11,00 kr. 0 kr.
4 m2
/
10,8 m3
440 kr.
14,67 kr. 0 kr.
5 m2
/
13,5 m3
550 kr.
18,33 kr. 0 kr.
6 m2
/
16,2 m3
660 kr.
22,00 kr. 0 kr.
7 m2
/
18,9 m3
770 kr.
25,67 kr. 0 kr.
8 m2
/
21,6 m3
880 kr.
29,33 kr. 0 kr.
9 m2
/
24,3 m3
990 kr.
33,00 kr. 0 kr.
10 m2
/
27 m3
1100 kr.
36,67 kr. 0 kr.
* Beregnet ud fra 30 dage pr. måned, til den lavest angivne pris pr. måned.
Forsikringssum = 100.000 kr.

Klar til at bestille

Oversigt

Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

Oversigt

Pris kr. pr. måned
Totalpris første måned kr.

Dine kontaktoplysninger

Dette site er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik er Servicebetingelser er gældende.

Det er helt uforpligtende!

Billede af en smartphone med teksten: Klar det hele fra din mobil
Klokke
Alarm i alle rum
Kamera
Video-overvågning
Ur
Adgang døgnet rundt
Dokument
Forsikring altid inklusiv
Snefnug
Beskyttet mod fugt og kulde

Billig opbevaring Herning


Et af vores nyeste lagerhoteller finder du på Sakskøbingvej 3 i Herning. Her kan du opbevare dit indbo og dine møbler enkelt og billigt i et af vores opbevaringsrum. Nettolager har en god og billig pris på opmagasinering og opbevaring Herning.

Du låser dit rum med en hængelås og opbevaringsrummet er konstrueret i solidt stål. 

 

Opbevaring Herning uden bindingsperiode


Hos Nettolager i Herning betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr og der er ingen bindingsperiode på dette rum. Det giver dig præcis den sikkerhed og fleksibilitet, som du har brug for, hvis du for eksempel står midt i en flytning - eller hvis du bare bruger rummet til lidt ekstra opbevaringsplads.

Uanset hvor længe du skal bruge rummet, betaler du kun for den tid, du bruger det. Lige så snart rummet er tømt og hængelåsen er fjernet, kan du opsige det. Det giver dig en yderst fleksibel løsning, når du skal have opmagasineret dine møbler i Herning.

Opmagasinering i Jylland


Vi tilbyder også andre opbevaringsløsninger – eksempelvis kan du leje et depotrum i vores lagerhotel i Ikast.

Kontakt os på 70 230 255 og hør, om vi stadig har et ledigt lagerrum i Herning eller bestil her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt omkring det ønskede rum. Du kan også benytte vores app til at få overblik over ledige rum på hvert enkelt lagerhotel.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Herning ligger Nettolager?
Nettolager Herning ligger på Sakskøbingvej 1D, 7400 Herning. Nettolager ligger tæt ved afkørslen til den midtjyske motorvej nord for Herning, hvilket gør det muligt at komme til og fra dit opbevaringsrum.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Herning?
I princippet kan du opmagasinere alt det udstyr eller indbo, du ikke har plads til hjemme. Det kunne fx være babyudstyr, kufferter og skiudstyr. Desuden kan du uden bekymringer opbevare bøger, fotos og papirmateriale hos Nettolager, da alle depotrum er beskyttet mod fugt og kulde.

Når du lejer plads hos Nettolager, er der dog visse forholdsregler, du skal være opmærksom på: Det er ikke tilladt at opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af motordrevne maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal være forsvarligt pakket ind eller drænet. Du må ikke opbevare fødevarer, let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt materialer, der på anden vis er skadelige eller miljøfarlige. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum, og det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Herning?
Nettolager Herning har rum i mange forskellige størrelser. Vores mindste opbevaringsrum er 1 kvadratmeter, og det største er 10 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter og døren ind til selve rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du bruge vores pladsberegner til at se, hvad der eksempelvis er plads til i de forskellige rum.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det er forskelligt hvor meget plads, vores lejere har brug for. Men hvis du eksempelvis blot har brug for et ekstra pulterrum til opmagasinering af ting, du sjældent bruger, er 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod har brug for at opmagasinere indbo fra et helt hjem, skal du booke et større lagerrum. Nettolager plejer at bruge en simpel tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Herning?
Du kan tjekke de aktuelle ledige lagerrum i Herning via Nettolagers app, som du også benytter, når du skal booke et rum. Det kan være en fordel ved tjekke hjemmefra, så du ikke kører forgæves. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 19.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, det kan du sagtens. Såfremt der er et større opbevaringsrum ledigt, kan du nemt booke det via vores app. Husk blot at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Herning?
Det er let at booke et opbevaringsrum i Herning. Kør ud til Nettolager, find det nye depotrum og book det via Nettolagers app på din telefon. Du får adgang til rummet med samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med, men du kan også købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Herning?
Nettolager har altid åbent - som lejer har du adgang til lagerhotellet og dit opbevaringsrum 24 timer i døgnet. Vi har gjort det så fleksibelt som muligt, så du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Vores kundeservice er endvidere på telefonen alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 19.00. Hvis du har brug for hjælp eller yderligere oplysninger, så ring til os på tlf. 70 230 255 .

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Herning?
Ja, alle rum er udstyret med alarm, og alle lagerhoteller er videoovervågede. Du kan betjene din alarm via app'en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S, som kan foretage et vagtudkald på din opfordring, hvis der går en alarm på dit opbevaringsrum. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, dine ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Denne kan ikke ændres, og forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås. Den kan du enten selv medbringe, eller du kan købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, der er ingen bindingsperiode eller opsigelsesvarsel hos Nettolager i Herning. Når du ikke længere har brug for opmagasinering af dine ting, kan du opsige dit opbevaringsrum fra dag til dag. Du skal have tømt rummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk