Spar 50% de første 2 mdr.

I tvivl om dit pladsbehov?

Prøv vores super simple pladsberegner! Efter kun 4
spørgsmål kan vi give dig et godt bud på hvor meget
plads du har behov for.

 

Find dit rum

Enkel og billig opbevaring Silkeborg


Kun små 30 minutter fra Ikast, tilbyder Nettolager billig opbevaring af dit indbo på vores lagerhotel i Silkeborg. Lagerhotellet er din mulighed for at leje et depotrum uden bindingsperiode.Hos Nettolager Silkeborg kan du bestille et rum, når du har tid. Her på siden kan du finde en størrelsesguide med priser, der kan være dig behjælpelig med at finde svar på, hvilken størrelse pulterkammer der passer til dine behov.


Opmagasinering Silkeborg


Hos Nettolager i Silkeborg kan du leje et fugtkontrolleret opbevaringsrum med temperaturstyring i et tørt og sikkert lagerhotel. Der er hverken oprettelsesgebyr eller depositum på pulterrummet, så du slipper for at lægge en masse penge i starten. Der er ingen bindingsperiode, så du betaler kun for den tid, du bruger depotrummet.

Få opbevaringsrum


Med opbevaring i lagerhotel Silkeborg får du let og hurtigt opbevaret dine ting i en kortere eller længere periode. Der er nem adgang til eget opbevaringsrum/depotrum 24 timer i døgnet, så du altid kan komme, når det passer dig. Det er fleksibelt for dig som kunde! Kontakt os i dag og hør om dine muligheder. Du kan også besøge vores lagerhotel i Ikast eller Højbjerg ved Århus .

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Silkeborg ligger Nettolager?
Nettolager Silkeborg ligger på Korshøjvej 2, 8600 Silkeborg. Med en beliggenhed lige ved hovedvejen i Silkeborg Syd er det let at komme til og fra dit opbevaringsrum hos Nettolager.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Silkeborg?
Du kan i princippet få opbevaret alle de ting, du ikke har plads til hjemme: Klapstole, hårde hvidevarer, højttalere, TV, skiudstyr eller en cykel. Du kan også trygt opbevare alle former for fotos og papirmateriale hos Nettolager, da vores lagerhoteller er rene, fugt- og temperaturkontrollerede.
Du må ikke opbevare eksplosivt og brandfarligt gods, trykflasker samt brandfarlige væsker. Ved oplagring af maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler er ikke dækket af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande, der indeholder væske, skal drænes. Du må ikke opbevare mad eller ildelugtende produkter samt gods, der på anden vis er skadeligt eller miljøfarligt. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum. Det er ikke tilladt at overnatte i dit opbevaringsrum.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Silkeborg?
Nettolager Silkeborg har rum i mange forskellige størrelser, så vi kan helt sikkert finde et, der passerer til dine behov. Det mindste opbevaringsrum er 1 kvadratmeter og det største er 13 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 m, så der er mulighed for at stable genstande i højden. Døren ind til selve pulterkammeret er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se illustrationer af, hvad der eksempelvis er plads til i et opbevaringsrum. Vi kalder det vores pladsberegner.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det kan være meget svært at svare præcist på, hvor stort et opbevaringsrum, du skal booke. Du kan altid skifte til et større rum, hvis du mangler plads. Har du blot brug for et ekstra depotrum, er et rum på 1-2 kvadratmeter typisk nok. Har du brug for opmagasinering af alle dine ting, skal du højst sandsynligt bruge mere plads. En tommelfingerregel i branchen er, at et værelse på 20 kvadratmeter fylder cirka 2 kvadratmeter, når det er pakket ned. Så beregn minimum en tiendedel af værelset eller boligens størrelse.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Silkeborg?
Du kan med fordel downloade vores app, hvor du altid kan se, hvilke størrelser rum, der er ledige på de enkelte lagerhoteller. Det kan skifte fra dag til dag. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, du kan til enhver tid opgradere til et større depotrum, hvis du får brug for mere plads. Det kræver blot, at der er et større rum ledigt. Du booker nemt et større opbevaringsrum via vores app. Du skal blot huske at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Hængelåsen kan du sætte over på dette nye, større rum.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Silkeborg?
Det er let at booke et opbevaringsrum ved hjælp af Nettolager app'en. Du bestemmer selv, hvilket ledigt depotrum du ønsker at leje. Nye rum lejes på stedet, men du kan tjekke hjemmefra, om du finder et rum i den ønskede størrelse, så du ikke kører forgæves. Du er i gang med det samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Silkeborg?
Du har adgang til lagerhotellet og dit rum 24 timer i døgnet. Nettolager ønsker, at det skal være så fleksibelt og let som muligt at være lejer. Det betyder, at du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Vi er på telefonen 24 timer i døgnet, så du altid kan få hjælp på tlf. 70 230 255 .

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Silkeborg?
Alle Nettolagers afdelinger bliver videoovervåget - og hvert rum er udstyret med en alarmløsning, som du kan betjene via app'en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S. Hvis du modtager en SMS om alarm på dit opbevaringsrum, bestemmer du selv, om G4S skal foretage et vagtudkald eller du selv vil tjekke forholdene. Vær opmærksom på, at vælger du at kontakte G4S til et vagtudkald, accepterer du samtidigt at betale 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, dine ting er forsikret igennem forsikringselskabet Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er helt automatisk dækket op til 100.000 kr. Forsikringen kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås. Du er velkommen til at købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, der er ingen bindingsperiode eller opsigelsesvarsel hos Nettolager. Du kan opsige dit pulterkammer fra dag til dag. Du skal dog have tømt opbevaringsrummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk

 

Stadig i tvivl? Bliv ringet op af kundeservice

 

Dine kontaktoplysninger

Jeg ønsker kun at blive kontaktet på mail
Jeg bekræfter at nettolager må bruge mine oplysninger til at kontakte mig, læs mere om vore data håndtering <a href="https://www.nettolager.dk/juridiske-dokumenter/persondatapolitik/" target="_blank" title="Læs og datahåndtering">her</a>
Jeg er indforstået med at nettolager ikke kan garanterer et ledigt rum i den forslåede størrelse.