Østjylland

Nettolager har lagerhoteller placeret flere steder I Østjylland og i den højeste kvalitet. Vi har åbent døgnet rundt, da du ikke er afhængig af en reception. Du kan altså komme til dine ting, når det passer dig. Vi har stort fokus på sikkerhed og vores lagerhoteller har overvågning, er fugt- og temperaturovervågede, og der er alarm på alle vores rum.

Rum fra 100 kr /md.*

Randers

Alsikevej 21

Vælg lager
Rum fra 85 kr /md.*

Odder

Ballevej 18

Vælg lager
Rum fra 100 kr /md.*

Randers SØ

Clausholmsvej 27A

Vælg lager
Rum fra 110 kr /md.*

Aarhus N

Jens Olsens Vej 21

Vælg lager
Rum fra 95 kr /md.*

Silkeborg S

Korshøjvej 2

Vælg lager
Rum fra 45 kr /md.*

Hadsten

Over Hadstenvej 86

Vælg lager
Vis resterende 5
Rum fra 74 kr /md.*

Odder

Skovdalsvej 12

Vælg lager
Rum fra 95 kr /md.*

Højbjerg

Søren Nymarks Vej 6

Vælg lager
Rum fra 78 kr /md.*

Grenå

Rugvænget 3

Vælg lager
Vi udvider 15. november 2024
Rum fra 100 kr /md.*

Randers

Mariagervej 155

Vælg lager
Rum fra 35 kr /md.*

Hammel

Norgesvej 11

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Opmagasinering i Østjylland

Østjylland strækker sig lige fra Mariager Fjord til Kolding fjord. I området er der store skove, smukke strande, enestående istidslandskaber og spændende byer med masser af kulturoplevelser og gastronomi.

 

Hvad er fordelen ved Nettolager?

Når du besøger Nettolager bestemmer du selv. Du har via vores app mulighed for at betjene alle funktioner i vores lagerhoteller – og du kan både se og måle et lagerlokale op inden du lejer det. Lagerlokalet lejes direkte fra Nettolager-app’en.

 

Hvad kan jeg opbevare?

Vores brugere gør tit nytte af lagerrum hos os til at skabe mere plads hjemme i egen bolig. Det kan være, at man ikke har et depotrum til lejligheden eller har arvet møbler man gerne vil gemme. Da vi har opvarmede og tørre lokaler kan man også opbevare tøj, plader/cd’er, bøger og meget andet – husk at få pakket dine ejendele forsvarligt ind. Du kan læse vores guide om hvordan du passer på dine ejendele imens de bliver opbevaret i et lagerhotel her.

 

Billig opbevaring Sjælland

Lyder dette som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan også downloade vores app på Google Play eller App Store. Så er du klar til at søge efter billig opbevaring og ledige lagerrum i Østjylland.