Spar
50%
De første 2 måneder.

Vælg lagerrum

50% de første 2 mdr.
Størrelse Pris pr. måned Pris pr. dag *

Inklusiv i prisen:


✔ Alarm


✔ Forsikring


✔ 24/7 adgang


✔ Nul depositum


✔ Nul binding


✔ Opsigelse fra dag til dag

1 m2
/
2,7 m3
50% de første 2 mdr.
55 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 110 kr. pr. md.
1,83 kr. 0 kr.
2 m2
/
5,4 m3
50% de første 2 mdr.
110 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 220 kr. pr. md.
3,67 kr. 0 kr.
3 m2
/
8,1 m3
50% de første 2 mdr.
165 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 330 kr. pr. md.
5,50 kr. 0 kr.
4 m2
/
10,8 m3
50% de første 2 mdr.
220 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 440 kr. pr. md.
7,33 kr. 0 kr.
5 m2
/
13,5 m3
50% de første 2 mdr.
275 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 550 kr. pr. md.
9,17 kr. 0 kr.
6 m2
/
16,2 m3
50% de første 2 mdr.
330 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 660 kr. pr. md.
11,00 kr. 0 kr.
7 m2
/
18,9 m3
50% de første 2 mdr.
385 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 770 kr. pr. md.
12,83 kr. 0 kr.
8 m2
/
21,6 m3
50% de første 2 mdr.
440 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 880 kr. pr. md.
14,67 kr. 0 kr.
9 m2
/
24,3 m3
50% de første 2 mdr.
495 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 990 kr. pr. md.
16,50 kr. 0 kr.
10 m2
/
27 m3
50% de første 2 mdr.
550 kr. pr. md. i rabatperioden.
Normalpris 1100 kr. pr. md.
18,33 kr. 0 kr.
* Beregnet ud fra 30 dage pr. måned, til den lavest angivne pris pr. måned.
Forsikringssum = 100.000 kr.

Klar til at bestille

Oversigt

Hos Nettolager låser du selv lagerrummet med en hængelås. Du kan købe en forsikringsgodkendt hængelås af os, hvis du har brug for det.

Oversigt

Pris pr. måned i rabatperioden kr.
(Normalpris 110kr. pr. måned)
Totalpris første måned kr.

Dine kontaktoplysninger

Dette site er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik er Servicebetingelser er gældende.

Det er helt uforpligtende!

Billede af en smartphone med teksten: Klar det hele fra din mobil
Klokke
Alarm i alle rum
Kamera
Video-overvågning
Ur
Adgang døgnet rundt
Dokument
Forsikring altid inklusiv
Snefnug
Beskyttet mod fugt og kulde

Enkel og billig opbevaring Ikast


Kun små 15 minutter fra Herning, tilbyder Nettolager billig opbevaring af dit indbo på vores lagerhotel i Ikast. Lagerhotellet åbnede i juni 2017 og er din mulighed for at leje et depotrum uden bindingsperiode.

Hos Nettolager kan du booke et rum, når du har tid. Her på siden kan du finde en størrelsesguide med priser, der kan være dig behjælpelig med finde svar på, hvilken størrelse pulterkammer, der passer til din behov.

 

Husk at tjekke lagerhoteller andre steder i Midtjylland her, hvis lageret i Ikast er optaget eller du mangler et rum i en specifik størrelse. Du kan desuden se vores afdelinger i hele Jylland her.

Opmagasinering Ikast


Hos Nettolager i Ikast kan du leje et fugtkontrolleret opbevaringsrum med temperaturstyring i et tørt og sikkert lagerhotel Ikast. Der er hverken oprettelsesgebyr eller depositum på pulterrummet, så du slipper for at lægge en masse penge i starten. Du betaler kun for den tid, du bruger depotrummet.

 

Få opbevaringsrum


Med opbevaring i lagerhotel Ikast får du let og hurtigt opbevaret dine ting i en kortere eller længere periode. Der er nem adgang til eget opbevaringsrum/depotrum 24 timer i døgnet, så du altid kan komme til dine ting, når det passer dig. Det er fleksibelt for dig som kunde! Kontakt os i dag og hør om dine muligheder. Du kan også besøge vores lagerhotel Esbjerg .

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Ikast ligger Nettolager?
Nettolager Ikast finder ligger på Marsvej 7, 7430 Ikast. Ikast ligger mellem Herning og Silkeborg , tæt på Herningmotorvejen. Det gør det let at komme til og fra dit opbevaringsrum.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Ikast?
Du er velkommen til at opbevare alt udstyr eller indbo, du ikke har plads til hjemme. Det kunne fx være ekstra stole, højtalere, kufferter og skiudstyr. Desuden kan du uden bekymringer opbevare bøger, fotos og papirmateriale hos Nettolager, da alle depotrum er fugtkontrollerede og temperaturstyrede i et tørt og sikkert lagerhotel.

Når du lejer plads hos Nettolager, er der dog visse forholdsregler, du skal være opmærksom på: Det er ikke tilladt at opbevare eksplosivt eller brandfarligt gods, trykflasker eller brandfarlige væsker. Ved oplagring af motordrevne maskiner skal disse tømmes for olie, benzin og lignende (motorcykler dækkes ikke af Nettolagers forsikring). Køleskabe, frysere og andre genstande skal tømmes for væske. Du må ikke opbevare fødevarer, let fordærvelige eller ildelugtende produkter samt materialer, der på anden vis er skadelig eller miljøfarlig. Det er ikke tilladt at opbevare dyr i det lejede depotrum, og det er ikke tilladt at overnatte i opbevaringsrummet.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Ikast?
Nettolager Ikast har rum til alle behov. Vores mindste opbevaringsrum er 1,6 kvadratmeter, og det største er 8,3 kvadratmeter. Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 meter og døren ind til selve rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du bruge vores illustrative pladsberegner og se, hvad der eksempelvis er plads til i de forskellige rum.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?
Det er ret forskelligt hvor meget plads, vores lejere har brug for. Men hvis du eksempelvis blot har brug for et ekstra pulterrum til opmagasinering af ting, du sjældent bruger, er 1-2 kvadratmeter typisk nok. Hvis du derimod skal flytte og har brug for at opmagasinere indbo fra et helt hjem, skal du booke et større lagerrum. Nettolager plejer at bruge en simpel tommelfingerregel: Hvis du kommer fra en mindre lejlighed på 50 m2, skal du ca. bruge 5 m2 til opbevaring. Hvis du kommer fra lejlighed på 70 m2, skal du bruge et depotrum på ca. 7 m2.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Ikast?
Du kan tjekke de aktuelle ledige lagerrum i Ikast via Nettolagers app, som du også benytter, når du skal booke et rum. Det kan være en fordel at tjekke hjemmefra, så du ikke kører forgæves. Du er også velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 19.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?
Ja, det kan du sagtens. Hvis du får brug for mere plads, så kan du nemt opgradere til et større, ledigt rum. Husk blot at opsige det gamle rum, når du har tømt det. Du ordner det hele på Nettolagers app. Hængelåsen kan du sætte på det nye rum, hvis du booker det nye og opsiger det gamle samme dag.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Ikast?
Det er let at booke et opbevaringsrum. Kør ud til Nettolager Ikast, find dette nye depotrum og book det via Nettolagers app på din telefon. Du får adgang til rummet med samme, og du skal hverken betale oprettelsesgebyr eller depositum. Du er velkommen til selv at tage en forsikringsgodkendt hængelås med, men du kan også købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Ikast?
Nettolager Ikast har altid åbent. Som lejer har du adgang til lagerhotellet og dit opbevaringsrum 24 timer i døgnet. Nettolager vil gerne yde en fleksibel service, så du kan flytte ind eller ud, når det passer dig. Vores kundeservice er endvidere på telefonen alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 19.00. Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så ring til os på tlf. 70 230 255 .

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Ikast?
Ja, alle rum er udstyret med alarm og alle lagerhoteller er videoovervågede. Du kan betjene din alarm via app'en på din telefon. Nettolager samarbejder med vagtselskabet G4S, som kan køre ud og bese dit lagerrum, hvis der går en alarm. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?
Ja, alle ting er forsikret igennem Topdanmark. Forsikring er indeholdt i prisen, så det koster dig ikke ekstra. Du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Forsikring kan ikke ændres, ligesom forsikring heller ikke kan fravælges. Selvrisikoen er 500 kr. pr. rum. Dit opbevaringsrum skal være forsynet med en forsikringsgodkendt hængelås. Den kan du enten selv medbringe, eller du kan købe en af ​​vores sikkerhedsgodkendte hængelåse til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os tlf. 70 230 255 .

 

Er der binding på lejeaftalen?
Nej, der er ingen bindingsperiode eller opsigelsesvarsel på din lejeaftale hos Nettolager. Når du ikke længere har brug for opbevaring af din ting, kan du opsige dette opbevaringsrum fra dag til dag. Du skal have tømt rummet og fjernet hængelåsen, før du opsiger lejemålet. Du kan nemt opsige dit rum via vores app eller logge ind på vores hjemmeside www.nettolager.dk