"

Fredericia

Nettolager tilbyder lagerrum i Fredericia i højeste kvalitet. Vores lagerhoteller er døgnåbne og har overvågning, er opvarmede og der er alarm på alle vores rum. Du betjener selv lagerhotellet med vores app.

Rum fra 125 kr /md.*

Kolding

Jernet 4A

Vælg lager
Rum fra 125 kr /md.*

Vejle

Wittrupvej 2

Vælg lager
Rum fra 115 kr /md.*

Ejby

Elmegade 6

Vælg lager
Rum fra 125 kr /md.*

Vejle

Friis Hansens Vej 12A

Vælg lager
Rum fra 125 kr /md.*

Kolding

Niels Bohrs Vej 4

Vælg lager
tilbud
Rum fra 63 kr /md.*

Middelfart

Fynsvej 1

Rum fra 63,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 125.- kr. pr. md

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Opmagasinering tæt ved Fredericia

Fredericia (tidligere også Frederiksodde) ved Lillebælt er en større by i Sydjylland med 40.981 indbyggere. Den er hovedby i Fredericia Kommune og ligger i Region Syddanmark. Byen er et af Danmarks trafikknudepunkter og ligger centralt i trekantområdet. Byen har mange (og store) virksomheder og er kendt for sin historiske fæstning. Nettolager har lagerhoteller fordelt på Fyn og Jylland hvor 4 af dem ligger i køreafstand fra Viborg. Vi har endnu ikke et lagerhotel i Viborg, men udvider som aldrig før i hele Danmark. Lagerhotellerne tæt ved Viborg ligger i Middelfart, Kolding og Vejle. Vores lagerhoteller er placeret nær store hovedveje, så det er nemt at komme til og fra.

 

Hvorfor vælge Nettolager?

Når du besøger Nettolager bestemmer du selv. Du har via vores app mulighed for at betjene alle funktioner i vores lagerhoteller – og du kan både se og måle et lagerlokale op inden du lejer det. Lagerlokalet lejes direkte fra Nettolager-app’en.

 

Hvad kan jeg opbevare?

Vores brugere gør tit nytte af lagerrum hos os til at skabe mere plads hjemme i egen bolig. Det kan være, at man ikke har et depotrum til lejligheden eller har arvet møbler man gerne vil gemme. Da vi har opvarmede og tørre lokaler kan man også opbevare tøj, plader/cd’er, bøger og meget andet – husk at få pakket dine ejendele forsvarligt ind. Du kan læse vores guide om hvordan du passer på dine ejendele imens de bliver opbevaret i et lagerhotel her.

 

Ingen binding, depositum eller skjulte gebyrer

Det er ærgerligt at betale for noget, man ikke bruger. Derfor kræver Nettolager heller ikke depositum, gebyrer eller en bindingsperiode på vores lagerrum. Hvis du opsiger og fraflytter dit opbevaringsrum d. 14. i måneden, skal du ikke betale for de resterende 16 dage i måneden. Du får herimod penge retur for det beløb, vi har trukket den 1. i måneden. Denne service kommer dig til gode, hvis du ikke på forhånd ved, hvor lang tid du skal bruge rummet.

;