Vejle

Nettolager tilbyder lagerrum i Vejle i den højeste kvalitet og med fokus på at det skal være billigt, nemt og sikkert. Vores lagerhoteller har overvågning, og fugt- og temperaturregulering, og der er alarm på alle vores rum.

tilbud
Rum fra 0 kr /md.*

Vejle

Friis Hansens Vej 12A

Rum fra 0 kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 105.- kr. pr. md

Vælg lager
tilbud
Rum fra 0 kr /md.*

Vejle

Wittrupvej 2

Rum fra 0 kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 105.- kr. pr. md

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

OPMAGASINERING VEJLE

Vejle er en by i rivende udvikling, både i forhold til erhverv, nybyggeri og befolkningstal. Det forstår vi godt, for Vejle er smukt placeret i Sydjylland ud til Vejle Fjord. Landets førende arkitekter har taget byen under sine vinger og skabt seværdige og funktionelle boliger og bygninger i Vejle. Her kan nævnes de ikoniske byggerier Bølgen og Fjordenhus på Vejle Havnefront samt boligbyggeriet De Fem Søstre med de cirkelrunde højhuse i det vestlige Vejle. Vejle er også et mekka for børnefamilier, der nyder at besøge Legoland, Givskud Zoo og Økolariet.

 

Billig opmagasinering i Vejle

I de større byer som Vejle er kvadratmeterprisen steget, hvilket gør det til en dyr affære at anskaffe ekstra kvadratmeter til opmagasinering. Uanset om det er dine private bolig eller din virksomhed, der er ved at vokse ud af sien fysiske rammer, så kan Nettolager være løsningen på dit pladsproblem. Nettolager har to lagerhoteller i Vejle, hvor du med garanti kan finde et opbevaringsrum, der passer til dit behov.

 

Nettolager er professionel opmagasinering, som er til at betale

Mange vælger Nettolager, fordi vi tilbyder tørre, rene og sikre opbevaringsrum, som er til at betale for. Vi er den fleksible løsning på opmagasinering i Vejle, hvor du som lejer kan komme og besøge dine ting, når det passer dig. Vi har åbent alle 24 timer i døgnet, og du kan selv låse dig ind og ud af rummet ved hjælp af Nettolagers nemme app eller SMS. Konceptet kaldes self storage. Det gør også, at vi kan holde prisen på opmagasinering i Vejle nede på et lavt niveau. Skulle du have brug for hjælp, kan du selvfølgelig altid kontakte vores kundeservice på telefonen.

 

Hent vores app og søg efter ledige rum

Det er let at komme i gang med opmagasinering af dine ting hos Nettolager. Hent vores app og find dit ønskede lagerhotel i Vejle. Når du har valgt den afdeling i Vejle, der passer dig bedst, kan du begynde at søge efter størrelser og pris på de ledige opbevaringsrum. Kør ud til lageret, book dit ønskede opbevaringsrum og betal via app’en. Du får adgang til rummet med det samme. På udvalgte afdelinger kan du booke opbevaringsrum hjemmefra. Så står det aflåst og klar til dig, når du ankommer på lagerhotellet. Det er din garanti for, at ingen andre når at snuppe rummet før dig. Hold øje med vores ”Book Hjemmefra” mærkat på oversigten over lagerhotellerne.

 

Du kan være ganske tryg ved at opmagasinere dine ting hos Nettolager. Vores lagerhoteller er videoovervågede og udstyrede med alarm, der kun kan betjenes af lejerne. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.