Kolding

Nettolager tilbyder opbevaringsrum nær Kolding i den højeste kvalitet. Vores lagerhoteller er egnede til private såvel som erhverv, som har brug for en fleksibel opbevaringsløsning.

Rum fra 95 kr /md.*

Kolding

Jernet 4A

Vælg lager
Rum fra 95 kr /md.*

Kolding

Niels Bohrs Vej 4

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Billig opbevaring Kolding

Kolding er beliggende i trekantområdet mellem Haderslev og Vejle og med Middelfart som nærmeste fynske nabo. Afdelingen på Niels Bohrs Vej 4 er beliggende ganske få minutters kørsel fra Kolding Centrum og tæt på UC Syd Campus Kolding. Kolding Gymnasium og Hansenberg. Vi har også et andet lagerhotel i Kolding, nemlig på Jernet 4A. Måske denne beliggenhed passer dig endnu bedre?

 

Her får du billig opbevaring i tørre og sikre depotrum, som du kan tilgå på alle tider af døgnet.

Fordele ved Nettolager

Hos Nettolager i Kolding betaler du hverken depositum eller oprettelsesgebyr, og der er ingen bindingsperiode på dit rum. Du får fuld fleksibilitet, og du har adgang til dit rum døgnet rundt. Det kan være en stor fordel, hvis du som selvstændig erhvervsdrivende har brug for et lager til dit værksted, materialer eller andet. For privatpersoner er det også en stor fordel at kunne komme til sine ting, når man behov for det.

 

Nettolager har også lagerhoteller i Middelfart og Vejle.

 

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor i Kolding ligger Nettolager?

Nettolager har to lagerhoteller i Kolding. Det ene ligger på Niels Bohrs Vej 4, 6000 Kolding. Det andet ligger på Jernet 4A i den sydlige del af byen. Afdelingen på Niels Bohrs Vej 4 er beliggende tæt på bymidten i nærheden af Kolding Sygehus og Nordre Kirkegård. Drej ind på Niels Bohrs Vej fra Lærkevej.

 

Hvad koster opbevaring i Kolding?

Normalprisen på et opbevaringsrum er 110 kr. om måneden for 1 m2. Prisen er i øvrigt inklusive forsikring.

 

Hvad kan jeg få opmagasineret i Kolding?

Du kan opbevare stort set alt i Nettolagers opbevaringsrum, så længe du overholder reglerne i forhold til opbevaring af brandfarlige og miljøfarlige effekter. Nettolagers lagerhoteller er rene og tørre, så du kan trygt opbevare møbler, dyner, bøger og tøj.

 

Hvor store opbevaringsrum er der i Kolding?

Højden på alle opbevaringsrum er 2,7 m, og døren ind til rummet er 1 meter bred. På vores hjemmeside kan du se billeder af, hvad der eksempelvis er plads til. Vi kalder det vores pladsberegner.

 

Hvor stort et opbevaringsrum skal jeg bruge?

Du kan bruge denne enkle tommelfingerregel: Fraflytter du en lejlighed på 70 m2, skal du bruge ca. 7 m2 opbevaring. Hvis du flytter fra en lejlighed på 50 m2, skal bruge ca. 5 m2 opbevaring osv. Hvis du kun skal bruge Nettolager som et ekstra pulterkammer, så kan du sandsynligvis klare dig med 1-2 kvadratmeter.

 

Hvor store rum er ledige i Nettolager Kolding?

Det kan svinge fra dag til dag. Derfor er det klogt at tjekke ledige rum på Nettolagers app, inden du kører ud til lageret. Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundeservice på tlf. 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Kan jeg opgradere mit rum til et større?

Ja, det kan du. Book det nye rum på app’en. Husk at opsige og tømme det gamle rum – og fjerne hængelåsen.

 

Hvordan booker jeg et rum hos Nettolager Kolding?

Det er nemt at leje et opbevaringsrum hos Nettolager. Du kan klare det hele på app’en. Tjek på forhånd, om der findes et ledigt rum i den ønskede størrelse. Kør ud til lageret og flyt dine ting ind. Lås rummet af med en forsikringsgodkendt hængelås. Book og betal på telefonen via app’en. Har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 230 255 eller kundeservice@nettolager.dk.

 

Hvad er åbningstiderne i Nettolager Kolding?

Alle Nettolagers lagerhoteller er døgnåbne, så du kan altid komme forbi dit depotrum – morgen, dag og nat. Vores kundeservice er på telefonen 70 230 255 alle ugens dage i tidsrummet kl. 08.00 - 18.00.

 

Er der alarm på jeres lagerrum i Kolding?

Ja, der er alarm på alle opbevaringsrum. Du kan sætte alarmen til og fra via app’en. Går der en alarm på dit lagerrum, modtager du en SMS om dette. Herefter kan du enten kontakte G4S for et vagtudkald, eller du kan selv køre ud og kigge på forholdene. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr.

 

Er mine ting forsikret i et opbevaringsrum?

Dine ting er forsikret, og du er automatisk dækket op til 100.000 kr. Dækningen kan ikke ændres, og forsikring kan ikke fravælges, det er med i prisen. Skulle uheldet være ude, er din selvrisiko på 500 kr. pr. rum. Vær opmærksom på, at dit opbevaringsrum skal være aflåst med en forsikringsgodkendt hængelås. Denne kan købes hos Nettolager til 100 kr. Har du spørgsmål til forsikringen, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 70 230 255.

 

Er der binding på lejeaftalen?

Nej, hos Nettolager har vi absolut ingen bindingsperiode. Du kan opsige og fraflytte dit opbevaringsrum fra dag til dag. Du opsiger dit rum via app’en eller login på vores hjemmeside www.nettolager.dk