Rødovre

Nettolager tilbyder opbevaringsrum i Rødovre i højeste kvalitet. Vores lagerhoteller er egnede til private såvel som erhverv, som har brug for en fleksibel opbevaringsløsning. Du betjener selv lagerhotellet igennem vores app - dette betyder at du kan tilgå dine ejendele når du vil - døgnet rundt.

tilbud
Rum fra 55 kr /md.*

Glostrup

Fabriksparken 25

Rum fra 55,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 110.- kr. pr. md

Vælg lager
tilbud
Rum fra 55 kr /md.*

Brøndby

Midtager 13

Rum fra 55,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 110.- kr. pr. md

Vælg lager
tilbud
Rum fra 40 kr /md.*

Glostrup

Naverland 33

Rum fra 40,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 80.- kr. pr. md

Vælg lager
Rum fra 110 kr /md.*

Brøndby

Vallensbækvej 47

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Billig og sikker opbevaring nær Rødovre

Rødovre Kommune er en københavnsk forstadskommune. Rødovre ligger vest for Damhussøen og Harrestrup Å og strækker sig fra Vestbanen i syd næsten til S-banen ved Herlev i nord. Ofte er det dyrt at leje sig ind i hovedstadsområdet i et lagerhotel – dette gør sig dog ikke gældende hos Nettolager. Vi tilbyder lagerrum til en favorabel pris, i rum som både er temperaturstyrede, tørre og sikret med alarmsystem og videoovervågning.

 

Opbevaringsløsning med døgnåbent tæt på Rødovre

Nettolager har 17 lagerhoteller fordelt over København og omegn – fra Amager til Smørum. Vores lagerhoteller er placeret tæt på store hovedveje, så det er nemt at komme til og fra. Vi udvider ofte med nye lagerhoteller i hele Danmark – hvilket betyder at vi har flere forskellige lagerhoteller i nærheden af Rødovre.
Vi har bl.a. lagerhoteller i Glostrup, Brøndby og Skovlunde.

 

Hvad er fordelen ved Nettolager?

Når du besøger Nettolager bestemmer du selv. Du har via vores app mulighed for at betjene alle funktioner i vores lagerhoteller – og du kan både se og måle et lagerlokale op inden du lejer det. Lagerlokalet lejes direkte fra Nettolager-app’en.

 

Forsikring og sikkerhed

Hos Nettolager er sikkerheden altid i fokus. Derfor har vi videoovervågning i vores lagerhoteller og på området udenfor. Der er forsikring på alle vores lagerrum – summen kan ikke ændres og dækker altid op til 100.000 kr.

 

Du skal have en forsikringsgodkendt hængelås på dit opbevaringsrum, så husk at medbringe den når du ”flytter ind”. Hvis du ikke har en forsikringsgodkendt hængelås, kan du altid købe en på lagerhotellet for 100 kr. Den maksimale tykkelse på låsen er 10 mm - ellers kan du ikke få den på bøjlen og lukke.