Ballerup

Nettolager tilbyder lagerrum i Ballerup i den højeste kvalitet. Vores lagerhoteller har overvågning, er temperatur- og fugtreguleret, og der er alarm på alle vores rum. Vi har døgnåbnet og du betjener selv lagerhotellet med vores app.

tilbud
Rum fra 55 kr /md.*

Glostrup

Fabriksparken 25

Rum fra 55,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 110.- kr. pr. md

Vælg lager
Rum fra 115 kr /md.*

Smørum

Hassellunden 3

Vælg lager
Rum fra 115 kr /md.*

Smørum

Hassellunden 9

Vælg lager
tilbud
Rum fra 40 kr /md.*

Glostrup

Naverland 33

Rum fra 40,- kr. pr. md. den første md.

Normalprisen for rum: 80.- kr. pr. md

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Selvbetjent og billigt lagerhotel tæt på Ballerup

Ballerup Kommune er en københavnsk forstadskommune beliggende i Region Hovedstaden på Sjælland. Over 48.000 mennesker har hjemme i Ballerup Kommune. Der er let adgang til indkøb, børnepasning, uddannelse, en masse arbejdspladser og grønne områder inden for gåafstand.

 

Det er ofte dyrt at leje sig ind i hovedstadsområdet i et lagerhotel – dette gør sig dog ikke gældende hos Nettolager. Vi tilbyder lagerrum i mange størrelser og til favorable priser.

 

Lagerhotel med døgnåbent nær Ballerup

Nettolager har 17 lagerhoteller fordelt over København og omegn – fra Amager til Smørum. Vores lagerhoteller er placeret tæt på store hovedveje, så det er nemt at komme til og fra. Vi udvider ofte med nye lagerhoteller i hele Danmark – hvilket betyder at vi har flere forskellige lagerhoteller i nærheden af Ballerup.

 

Vi har bl.a. lagerhoteller i Skovlunde, Smørum og Glostrup. Du kan søge videre her for at se alle vores lagerhoteller.

 

Fordele ved Nettolager

Når du besøger Nettolager bestemmer du selv. Du har via vores app mulighed for at betjene alle funktioner i vores lagerhoteller – og du kan både se og måle et lagerlokale op, inden du lejer det. Lagerlokalet lejes direkte fra Nettolager-app’en. Vi har desuden døgnåbent og ingen reception, da det hele er 100% selvbetjent. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til vores kunderservice for hjælp på 45 70 230 255

 

Er det sikkert at opbevare sin ejendele?

Vi har altid fokus på at sikkerheden er i top – uanset om det gælder indbrud eller skader. Vores lagerhoteller er sikret med videoovervågning både på området og indenfor i afdelingen. For at kunne åbne porten til lagerbygningen skal man være lejer og benytte sig af vores app. Der er alarm på alle rum, som man selv slår fra via app’en og døren til rummet skal aflåses med en forsikringsgodkendt hængelås. Forsikring er inkluderet i prisen hos os og der er en automatisk dækning på op til 100.000, -.