Odense

Nettolager tilbyder lagerrum i Odense i den højeste kvalitet. Vores lagerhoteller har overvågning, er temperaturregulerede og tørre, og der er alarm på alle vores rum. Vi har døgnåbnet og du betjener selv lagerhotellet med vores app.

Rum fra 100 kr /md.*

Odense NV

Hans Egedes Vej 3

Vælg lager
Rum fra 100 kr /md.*

Odense S

Kratholmvej 24

Vælg lager
Rum fra 100 kr /md.*

Agedrup

Mølledammen 11

Vælg lager
Rum fra 100 kr /md.*

Odense S

Sivmosevænget 2

Vælg lager
* Nettolager kan ikke garantere alle nævnte rumstørrelser er ledige

Tryg og sikker opbevaring i Odense

Søger du ekstra rum og lagerplads til opbevaring i Odense, så har Nettolager hele tre lagerhoteller i Odense – nemlig i Odense NV, Odense S og Agedrup, som ligger i Odense NØ.
Uanset om du søger fleksibel opmagasinering af dine private ejendele eller et sikkert lager til din virksomhed, så har vi pladsen.

 

Der er mange fordele ved professionel lagerplads hos Nettolager. Du får et topmoderne opbevaringsrum, som er beskyttet mod fugt og kulde. Du kan derfor trygt opmagasinere personlige papirer, bøger og fotos, der ikke må gå til grunde. I modsætning til et kælderrum, loftrum eller skur, er vores lagerhoteller sikret mod vandskade og fugt.

 

Bedste placering for opbevaring i Odense

Nettolagers afdelinger i Odense ligger med geografisk spredning, så uanset om du bor i den ene eller den anden ende af byen, er der altid en Nettolager i nærheden. Afdelingerne er placeret tæt på de store hovedveje, så det er nemt at komme til og fra. Du kan også finde to lagerhoteller lige uden for Odense, nemlig i Årslev og Ejby. Her kommer du nemt til via den vestgående motorvej eller den sydgående motorvej. Det har aldrig været nemmere at finde plads til opbevaring i Odense.

 

Odense er Fyns hovedstad

Odense er Danmarks tredjestørste by – og en by med masser af fremgang i erhverv og befolkningstilvækst. Et af de mest kendte bysbørn er ikke overraskende H.C. Andersen, som også har sat spor gennem byen – bogstaveligt talt: Fra H.C. Andersens museum til hans fødehjem og barndomshjem i den indre by. Odense er i fuld gang med en letbane, der forbinder byens yderpunkter fra SDU til Centrum og videre til Odense Stadion. Letbanen snor sig fra det sydøstlige Odense med det kommende Supersygehus til Campus Odense, IKEA, Rosengårdscentret og ind til Centrum, hvor den forbindes med Odense Banegård. Herefter fortsættes turen til Odense Idrætspark og Tarup Center i det Nordvestlige Odense.

 

Få en god pris på opbevaring i Odense

Vil du gerne sikre dig den billigste opbevaring i Odense? Nettolagers koncept med selvbetjening og rigtig mange lagerhoteller i hele Danmark gør, at vi kan holde priserne i bund. 

 

Forsikring og alarm er altid med i prisen

Det skal være trygt for dig at opmagasinere dine ting hos os. Derfor er der videoovervågning på området omkring lagerhotellerne og naturligvis også indenfor. Det er kun lejere hos Nettolager, der har adgang til afdelingen. For overhovedet at komme ind gennem porten, skal man anvende vores app eller sende en SMS, hvorefter man får adgang. Der er alarm på alle opbevaringsrum, som betjenes af lejer via app eller SMS. Kort og godt: Vi passer godt på dine ting, imens du lever dit liv.

 

Vi samarbejder med vagtselskabet G4S. Hvis der skulle gå en alarm på dit rum, får du en SMS og en notifikation i din app. Herefter er du velkommen til selv at køre ud og tjekke forholdene, men du kan også kontakte G4S. Vær opmærksom på, at et vagtudkald koster 656,25 kr., som opkræves af Nettolager på et betalingslink.

 

Du betaler kun for de dage, du benytter rummet

Vi har både små og store depotrum hos Nettolager. De mindste opbevaringsrum er på blot 1 m2, og de største er mellem 20-25 m2. til gode priser. Søger du fleksibel opbevaring i Odense med gennemskuelige priser – så er du kommet til det rette sted. Når du lejer opbevaringsrum hos os, betaler du kun for de dage, du benytter rummet. Vi har ingen bindingsperiode, der tvinger dig til at betale for en fuld måned, hvis du kun skal bruge rummet i 22 dage. Du kan til enhver tid booke et mindre eller større depotrum og flytte dine ting over, så du får lige den plads, du har brug for – hverken mere eller mindre. Det kalder vi professionel lagerplads på en uforpligtende måde.